Skoči na vsebino
Rimske toplice - pomo?
Napisano

Moto tripe lahko tudi organiziramo med drugim.

Kdo je biker?

Kaalman

jures

?

?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rx-7
Napisano

Kaj mislite kako zelo bi se zakomplicirale stvari pri registraciji in homologacije mazde rx-7(ima nem?ke papirje) v tej na?i "prelepi" sloveniji?

lp,feri

ne toliko papirji kot ekologija in podobno, mogo?e preko pravil starodobnika....jaz sem v?eraj v 15 min registriral ita motor, res pa da 2010 letnik in z ?e opravljeno homologacijo v sLO, ostalo je bilo vse italijansko

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rimske toplice - pomo?
Napisano

Hvala vsem, mi ga dostavijo na dom :blush:, ?eprav je registriran ne bi rad rizkiral. Po 3h letih najprej po sen?nih zasavskih dolinah pri 0C ni glih pametno.

Sem ga pa kot prvi registriral v SLO. Kok je to izi, ?e ma? vse papirje: homologacija, ITA ra?un, potrdilo DURSa o pla?anih davkih, ra?un SLO dilerja in italijanska prometna....thats it.

DDV je pa 20% od ITA fakture...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

danes sre?al 5 nesre?...med drugim hudo nesre?o pri po?ivali??u Lopata - k sre?i pri po?ivali??u, da smo obvozili, druga?e bi bil dober za kake 2 urce.

nekdo razsul totalno Leona II rde?ga, sem slikal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rimske toplice - pomo?
Napisano

no pa prikolica je 20? na dan 24/ur med drugim, ne bi si mislil da je ugodno. Rendy backup plan :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rimske toplice - pomo?
Napisano

A je kdo doma v bli?ini Rimskih toplic in bi lahko ene 2 meseca hranil motor :D , v tem vremenu ga ne bi vozil domov

Oziroma opcija 2 ali ima kdo prikolico za motor za posodit?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ni? kej preve? dobr za?etek leta :(

a zarad tv3 al kako? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Z moksterjem sva ugotovila, da je na poti k sindromu megla.

v mojih novih se z u?om vidi vse - pleh, ?arnica....v njegovih samo meglo, ko pa pri?ge lu?i se komajda, komajda vidi pleh....pa L lokov snopa sploh nima :angry2:

Pa ugotovila sva da ima GT opremo brez meglenk, le blende v ?arnicah :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zelo blizu je nov El Classico!!! :bravo:

Skoraj bi ga pa Real zafural z Malago - ki igra ?e doma....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tv3 mi bodo ukinili, najbolj pameten program na DVBT :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Sem interesent, da pove? ve? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:bravo::hohoho::hohoho:

a ti ma? tud problem z lampami? Jest sem jih kr zamenju..... :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Hej mazdilakarji!

Lansko leto smo s ?e parimi foruma?i najeli dvorano v bli?ini kranja (center Vogu), pa bi lahko ?e letos zadevo ponovili - cena ure mislim da je bila 20 ? (ne spomnim se ali je za njih ura 45 ali 60-minutna).

Potem pa smo igrali malo odbojke in pa potem ?e basket. Skupni stro?ek recimo da je bil kak?nih 60 (morda 80?, ?e je bila ?olska ura ra?unana po 20?), pa glede na to da nas je bilo mislim da 12 komadov, se je to zelo fajn razdelilo in je vsakega stalo komaj kak?nih 5 do 6 ?.

Mislim, da se spla?a malo dru?it in "pregonit", kaj pa mislite drugi o tej ideji?

Najbolj ustrezen termin bi bila morda kak?na nedelja popoldne, ko ima na?eloma najve?i ljudi fraj? :bravo:

Skratka, sem zelo zainteresiran da se tak?no ?portno dru?enje izpelje in upam da vas je ?e vsaj kak?nih 10 enako misle?ih! :vesel:

LP!

B.

zakaj pa tega nisi dodal tam kjer sem spra?eval??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kljub temu, da smo pri?li v nedeljo je na?a nardila sarme :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj s sakerjem zapeljal s ceste, ker je v snegu obstala neka mem?ka makina, jo obvozil zapeljal nazaj na cesto in nadaljeval kot da ni blo ni?, ?vaba drajver je zlezu ven iz avta in samo debelo gledal ?pure za mano. :danzoman:

Tale 4x4, je super dokler ne pretirava?.

Me lampa ni pustila da bi se po smu?i??u v hrib peljal, da vidim do kje gre. :(

To si lahko samo AUDI privo??i v reklami :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e ti neke ljudi imenuje? po svoje, pa res ne morem vedet na koga misli? :vskalo::vskalo:

Slon?ek bansi je pa zgre?en, noben otrok ga ne porajtra

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?el kropit soseda...... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se pravi po doma?e, ko enkrat gumo da? iz feltne je dosti slab?a ko gre naslednji? gor? :blush: ?e dobro, da imam vsake na svojih feltnah in so skoz napumpane, ?e prav razumem. :ne vem: :bravo:

Nisem ekspert ampak mi je pa logicno da pod pritiskom drzijo obliko, pa da so na boku ko so v shrambi..sej Na avtu ce samo stoji bodo tud jajcaste ratale.....na sploh pa za vsak material velja da neuporaba bolj skodi kot ne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam tukaj je ena bistvena razlika in sicer, ?e je guma nerabljena in nikoli vo?ena oziroma vpeta na plati??e dr?i to?no to kar pravi? Symon.

V kolikor pa je guma ?e vo?ena pa za?ne stareti in "razpadati" od trenutka, ko je vo?ena pa ?etudi je potem pravilno skladi??ena. Pravilno skladi??enje samo upo?asni procese staranja nikakor pa jih ne ustavi.

Najpomembnej?e bistvo pa je, da gumo "poznamo" - se pravi, ko ugovimo, da se ne obna?a tako kot predvidevamo da bi se morala (se pravi, da drsi veliko bolj kot takrat, ko je bila nova) je pa? nastopil ?as za menjavo pa ?etudi je profila ?e ve? kot dovolj.

Saj to sem mislil, guma 5 let v uporabi je ze kriticna ne glede na km. Navsezadnje ko je na avt nanjo delujejo tonske obremenitve, in ko stoji se raztegnjen del otrjuje. Na discovery je bila dobra oddaja o gumah v motosportu, med drugim tudi kako se dimenzija po parih krogih spremeni, obseg za cm in podobno. Dokler je na feltni s kontra zracnim pritiskom je se ok, ko pa jo snamejo je samo se za stran ker je ko cigumi....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prelagam, da odprete s.p. - V momentu resite problem nadur, regresa, bolniske, bozicnice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mokster, jaz imam nekih 5 let stare se mi zdi. :blush:

Pred leti sem imel zimske (nove) znamke Debica in sem bil zadovoljen! :jupiii::ljubezen:

Po Petih letih je vsaka v kur......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V Rovinju nas je ata pricakal s 150m2 apartmajem v mestu. Cajped najdu wifi.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.