Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Komentar na RTVslo pod rubriko nogometa? leta (Xavi, Ronaldo ali Messi):

Sploh ni dileme, pri mo?kih Messi, pri ?enskah Ronaldo

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

jaz pa ne pogresam webasta...spadam v tisto skupino (1%), ki nima koristi od webasta :D

kako da ne, ?e ga ma? potem ima? koristi, tudi ?e ga ne vklopi? sam ampak avto :D

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Huuuuu delaaaaa!

Jures car je vse zrihtal :bravo: . Sem vesel k radio :danzoman: .

Prva 2.2 Mazda :D

Za v naprej bo treba napisati, da imajo vse nove mazde 2008 in naprej dodatek, ki ga moramo upo?tevati pri vgradnji, ?al tudi cenovno....(?e vedno veliko manj kot 400? zgolj za SW :vskalo: na uradnem servisu)

V vednost: tisto v ceniku Webasta po Sloveniji za 270? je zgolj materila za nadgradnjo!!! Brez ure, brez daljinca in brez SW upgradea za nove mazde.

Torej ?e po ceniku sestavimo:

http://www.webasto.si/pdf/grelci.pdf

Stara mazda

material 308?

daljinec 392?

delo??

brez dela 700?

nova mazda

material 308?

daljinec 392?

Software 400?

delo??

1100?

:blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Symon ni ne pretiravam, sem sli?u, da od kar je bil Zoki LJ ?upan, so v LJ osnovnih ?olah kot izbirni jezik uvedli srbski jezik in je bil ?e napol obvezen, to pa za sabo potegne tud cirilico. Tako, da ima? slu?ajno otroke v ?ol, da lahk zanika?, kolkor ven ravn ne, al me misli? presenetit.

tle se vse kon?a zame

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam nekaj bo na tem - Kamnik ima sedaj zupana, ki je v sole dal stand up komiko :)

Sam JG poglej - lep primer :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Obnova: Blato, Werner, SDS, ku**c

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

leta nazaj so tud zgubil sam za ne vem kak procent jaooo

superdupermanagerja- To je pa prvi normalen od tebe, dej da vidmo kaj bo naredu pred pljuva?ko.

O steklih psih pa upam da ne sre?a? kdaj kakega....

O kulturni ne bomo ne

Poslanstvo Jan?e in njegovih je od v?eraj uni?iti, spodkopati...ni prostora za kompromis in podpore (tako oni delajo za SLO preko Jan?e....) to je ta antipati?nost

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

...ker smo montirali napa?ne mo?gane :huh:

ne ker je zunaj poletje :) (tovarni?ki Webasto na klju? ne dela ?e je zunaj 7C +), druga?e vsem dela :P - tebi bo jutri, 105% se vidiva

P.S. Ampak samo na daljinca - na klju? je pretoplo :hudicek: , ?e posebej v 05 omre?ju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zaenkrat se ne rabim webasta trenutna temperatura je 14 stopinj.

Zaenkrat se nobenemu ne pri?ge - z ali brez daljinskega vklopa :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e Muri?i tudi tokrat zgubi, si bo ?e? ?ile rezat... :D

?e za superpokal se je en mesec na polno propravljal, na?i pa slaba 2 tedna, pa je vseeno zgubil.

Tekma bo definitvno zanimiva, zmaga pa gre verjetno lahko v katerokoli smer. ?koda bo edno, ?e na?i zgubijo, bo prednost Reala ?e prevelika.

Tekma bo: prvih 20min obeh pol?asov juri? Reala , verjetno tudi gol, vse drugo pa kombinacije Barce in lomljenje gle?njev....

Vkolikor bo Real v rahli prednosti ?e bunker :D

2 x 45min real ne more napadati in se odpirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Danes so (spet) tri velike nesre?e na ?tajerki, in kolega, ki bi moral priti zjutraj kli?e in re?e:

Jaz bom zamudil, dan po volitvah se je za?ela vojna za ?tajersko :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wiperboy in Pnce
Napisano

:P :mi pijemoo:

Vse naj na zgodovinski dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Predlagam da nardimo Stranko MAZDA?I SLOVENIJE, in gremo v parlament, ?e ima lahko vsak idijot svojo stranko jo pa imejmo ?e mi.

Kakor se jez spoznam sploh ni tak problem to spelta, ve na?i zafu... kuri.

Ustanovitveni kongres s ?evapi! :vesel:.

Da dodam ?e k volitvam, najraje bi pa pred zid dal tiste slovence, ki so stalno glasni a voli??a v?eraj niso videli, ?e? ja kaj bo pa ?e grem....jaz vsakega najprej vpra?am, a si volil...NE, ja pol pa STFU!

Druga?e pa volitve so mimo, sedaj pa el classico :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

prej?nji teden v avstriji, Dunaj ki?ast, Band Aid, Wham, Mariah Carey......... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kalimero je pa zgubil ?e tisti miliprocent pri meni, ko v prvem govoru ?e napoveduje nove pred?asne volitve....pa dobr ?lovek je izgubil ne samo volitve ampak ?e zdavnaj stik z realnostjo - ?e ne voli? (zmaga) SS bo svet ?e slab?i...

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLoooser

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O?itno so neopredeljeni dali glas alternativi Janezu......

zelo zanimiv rezultat, 'pomladni troj?ek' je skupno pop.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

samo si ne predstavljam da se gre? tako ubit, verjetnost invalidnosti je ve?ja kot smrt........

ta tunel rahlo visi in te nese v levo, lahko da je zgolj s kakimi zlizanimi gumami preteral...

?udno da ni omenjena neprilagojena...........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?iv?en

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glasovanje za naj-vrtec
Napisano

Hvala. Trenutno je vrtec ?epovan na drugem mestu. ?e zmaga, ste vsi vabljeni na :pepsi::vino: :mi pijemoo: :cheers: .

Vse za na?e :dudek: .

a gremo 5000? zagont :) (to sta 2 velika servisa na mazdi :hudicek: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hja, ker je tolk gonje proti NLB si ne upajo nobenga ? ve? pla?at pa ?etudi si ga prigaral. :(

Jebe je ker se cela slo javnost vtika v delovanje NLB. :huh:

Po moje si le prenizko v piramidi.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Spet sem v slu?bi - pizda no sam ta teden bom z dana?njimi naredil 20 nadur - to ni ve? normalno :(

pa se to v ??? pretvori?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glasovanje za naj-vrtec
Napisano

Mi smo obupali lani - vrtec medvode.... <_< tako da dobi? glas od nas :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj pa tebi ni jasno?Si retardiran in mora? vsem pokazat da ima? na svojmu zapufanmu avtu tudi meglenke? ?e je ob 07:30 na LJ obvoznici kolona vozil s 100 km/h, vidljivost 500m WTF pol rabi? zadnje meglenke????e dobr da ni kje semaforja ker bi dobil tist kreten 1x okol kepe :vskalo:

In ?e je megla na polno in ima? 40m za sabo nekoga kaj misli? da te ne vidi al kaj? To mislijo samo taki slepci kot si ti, ker ?e ti ne vidi? ?e ne pomeni da tudi drugi ne vidijo.

?e bo? ti napisal A bo on B, ?e pa ti B bo on A....kapi?? ne se razburjat...

Mene pa ?e bolj kot te meglenke raz... kamionarji, ki imajo spredaj cel Las Vegas od kri?ev, reflektorjev, smrekic....zadaj pa 2 tlivki, po mo?nosti ?e kak crknjena in zamazana na polno. Kar naenkrat pred teboj kasion...wtf..!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.