Ne ne, ?e to je bil rekord da ni bil opran 2 meseca, de? ga pa tudi ni opral tako da je bila ?e nuja...ampak teli pti?i...mater jim. No sej, ?e najhuje je pa da zdej ?e bolj vidim koliko je avto pobu?kan...tole parkiranje v LJ ni za nikamor, to je ?e huj kot v Italiji.
A ne,huj?e kot v Italiji pa ne more bit.Edino luknjo v vratih mi je naredil en ?pagetar in to pri nas v Postojni.
Pri suckerju sem zamenjal olje in filter, pregledal vse teko?ine in cevi, preveril stanje v?igalnih sve?k in jih o?istil in nastavil razmak(za razliko od prej?njih ki sem jih prvi? odvil ven po 120 kkm ), o?istil kontakte v razdelilni kapi in rotorju.Preveril tlak v gumah, nalil vitrex in ?e na sprehod sem utegnil iti.
Po dolgem ?asu mi je ponovno uspelo spraviti porabo pod 6 litrov - 5,99 ?e sem natan?en
Zanimivo, da mi je to uspelo "?ele" tretji? in od tega 2x s Petrolovim gorivom in 1x z MOLovim
1. 5,85 (Petrol) 22.08.2006
2. 5,90 (MOL) 02.03.2007
3. 5,99 (Petrol) 12.01.2008
Hmmm... zanimiva kost za glodat za vse nasprotnike Petrola . Kot ka?e so goriva razli?nih distributerjev ve? ali manj zelo podobna in je ve? ali manj vse odvisno le o re?imu vo?nje.
pa ?e tri najslab?a povpre?ja
1. 7,23 (Petrol)
2. 7,05 (OMV)
3. 7,03 (OMV)
He,he,Boss-tvoja najslab?a povpre?ja bi bila moja najbolj?a in ?e bi se mi zdelo,da pije malo.6-im litrom se pribli?a edino moja ?ena z bolj "umirjeno" vo?njo(strogo samo dolge relacije).
Lih mal prej me je ustavu, pa sva na sre?o pred 1 mescom skupi spila 1, 2, ... 16 pirov tko d je blo okej, sam pra?u je ?e je z gumo vse kul, zato ko sva se lih s Frenkom pred njim z ro?no obrnila in direkt na robnik!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
...aja,sej ti si druga?e nudist,ne?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani