Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Sovra?m ta vreme, ura pol 6, a uzun je tema k da bi en sonce ustrelu <_<

Kdaj bo son?ek pa toplo pa morje pa klima k dela na polno u mojem avtu pa....:D

...deklice v kopalkah,pa nebo brez obla?ka,pa 36 °C v senci a sence nikjer... :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

fotr je v italiji ostov brez vseh okrasnih letvic in antene :bravo:

...dobro,da ni ostal brez avta in mu niso pustili samo antene in okrasnih letvic...bi bilo ?e huj?e. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne ne, ?e to je bil rekord da ni bil opran 2 meseca, de? ga pa tudi ni opral tako da je bila ?e nuja...ampak teli pti?i...mater jim. No sej, ?e najhuje je pa da zdej ?e bolj vidim koliko je avto pobu?kan...tole parkiranje v LJ ni za nikamor, to je ?e huj kot v Italiji. :whatever:

A ne,huj?e kot v Italiji pa ne more bit.Edino luknjo v vratih mi je naredil en ?pagetar in to pri nas v Postojni. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pri suckerju sem zamenjal olje in filter, pregledal vse teko?ine in cevi, preveril stanje v?igalnih sve?k in jih o?istil in nastavil razmak(za razliko od prej?njih ki sem jih prvi? odvil ven po 120 kkm sramezljiv ), o?istil kontakte v razdelilni kapi in rotorju.Preveril tlak v gumah, nalil vitrex in ?e na sprehod sem utegnil iti. :bravo:

Zdej imam za 15 kkm mir. :vesel:

Zelo kvalitetno opravljeno delo... :D:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po dolgem ?asu mi je ponovno uspelo spraviti porabo pod 6 litrov - 5,99 ?e sem natan?en sramezljiv

Zanimivo, da mi je to uspelo "?ele" tretji? in od tega 2x s Petrolovim gorivom in 1x z MOLovim

1. 5,85 (Petrol) 22.08.2006

2. 5,90 (MOL) 02.03.2007

3. 5,99 (Petrol) 12.01.2008

Hmmm... zanimiva kost za glodat za vse nasprotnike Petrola :hudicek:. Kot ka?e so goriva razli?nih distributerjev ve? ali manj zelo podobna in je ve? ali manj vse odvisno le o re?imu vo?nje.

pa ?e tri najslab?a povpre?ja

1. 7,23 (Petrol)

2. 7,05 (OMV)

3. 7,03 (OMV)

He,he,Boss-tvoja najslab?a povpre?ja bi bila moja najbolj?a in ?e bi se mi zdelo,da pije malo.6-im litrom se pribli?a edino moja ?ena z bolj "umirjeno" vo?njo(strogo samo dolge relacije). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kolk ste bili kaj "pridni"
Napisano

Vidi?,jaz pa lahko pojem vse kar vidim pred bo?i?om,za bo?i? in ?e vedno jem in ne grem gor niti 10 dkg.

To pa ni od muh(glede na to,da midva Boss nisva ve? med najmlaj?imi tu gor,a?). :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lih mal prej me je :policaj: ustavu, pa sva na sre?o pred 1 mescom skupi spila 1, 2, ... 16 pirov tko d je blo okej, sam pra?u je ?e je z gumo vse kul, zato ko sva se lih s Frenkom pred njim z ro?no obrnila in direkt na robnik! :ouje::hohoho:

Z to ro?no in robnikom ni glih za se hvalit... :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.