Skoči na vsebino
Slivka pozdravlja!
Napisano

Kako zgleda danes? ?alostno...

post-5658-0-16328900-1478464287_thumb.jpg

Kak?no pomo? smo dobili od dr?ave? Dodatne in?pekcijske nadzore, da ne bi sosed pomagal sosedu. In ker sam ne more? ni? konkretnega narediti, smo enostavno morali naro?ati izvajalce z licenco. Ki so naredili masaker po gozdovih in za to drago ra?unali. Cena lesa je pa padla in komaj pokrila stro?ke spravila...

Ko bo pa spet komu "prekipelo" in bo ?el z revolverjem na sprehod, bo pa cel halo, da tako se pa ne dela... Upam samo, da bo ?el na sprehod v pravo smer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Ti, a misli? da bi te kdo pogre?al, ?e bi jutri umrl?"
- "Seveda da bi, zapufan sem v treh lokalih!"

- "Mami, jaz bi pa rad imel bratca ali pa sestrico."

- "Tata je na ladji. Ko se vrne, se bom pogovorila z njim."

- "Zakaj ga pa ne bi presenetila?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ti sam reci, sem ravno prave volje...

Ustavim na parkiri??u in se razgledujem, kam bi se dalo parkirati. Na lepem mo?no po?i in avto se strese. Pogledam v ogledalo in vidim, kako je nekdo rikvercar s parkirnega ven, tre??il v moj avto, in se nato lepo odpeljal dalje.

Na sre?o sem si zapomnil njegovo tablico in prijavil policiji nesre?o s pobegom...

Po nekaj ve? kot pol ure pridejo policaji in me za?nejo zasli?evat in preverjat, kot da sem ta huj?i kriminalec, ne pa o?kodovanec...

Sem ravno prave volje za koga z lopato po?latat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

BTjka zdr?ala cel mesec in ?e cela dva dodatna dneva na zidu!

Je pa res, da je bil tudi "tisti" sodelavec 14 dni na dopustu, ostale dni pa tudi ni bilo kak?nih velikih prilo?nosti, da bi jaz "stegnil jezik"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes sem se pretolkel skozi Siluxov sistem naro?anja rezervnih delov. :wacko:

S hriba gledam dol na njihove prostore, velikokrat grem mimo njihovih prostorov, a paket mi mora pa po?tar prinesti (ni mo?nosti osebnega prevzema)... Pa to ?e nekako gre, ampak da moram pa posredovati ?isto vse podatke (toliko da niso vpra?ali ?e za ?tevilko ?evljev starih star?ev...), to je pa ?e malo preve?. :vskalo: 

Pri vsem skupaj pa nikjer mo?nosti ozna?it, da sem ?lan Mazda kluba in da bi rad uveljavil Mazdin popust... :(

Konec koncev pa, saj Mazda se ne kvari. Dele sem naro?al za sestrinega Forda. Torej popust niti ne pripada... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Najbolj pomagajo inhalacije meni:) Sem trenutno tud na tem pa skoz pijem in pijem ?aj seveda

Prime?aj vsakemu ?aju ?e rum.

?e ne bo pomagalo, ti bo pa vsaj vseeno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolikor sem jaz ugotovil v vseh teh letih, je tako:

- ?e prehlad "zdravi?", je v 14ih dneh konec

- ?e prehlada "ne zdravi?", se vle?e cela dva tedna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

....torej je rondo kriv....ne ovce ki so sedaj ograjo dobile.

Ne, krivo je cestno podjetje. In poplave v Nairobiju, pa vihar na Marsu...

Tako kot pozimi pri nekaj cm snega, ko vse stoji kri?em kra?em po in ob cesti, pa vse brez verig in na letnih pnevmatikah. Ali pa na zimskih z 2 mm profila... In potem tudi tisti s spodobno zimsko opremo ne morejo nikamor in izpadejo bedaki, ker so "zagonili" toliko denarja za zimsko opremo, ki jim ni? ne koristi in stojijo v koloni tako kot tisti brez zimske opreme...

To bi pa ?e lahko vedel... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ko sem prebral tole, me je nekam nagnalo. Deluje bolje od ricinusa...

http://siol.net/avtomoto/novice/mercedes-razred-x-prvi-premium-poltovornjak-kot-nadgradnja-sportnih-terencev-428508

Kot da ?e voz sam po sebi ni katastrofa, so pa potem ?e novinarji, ki prevedejo ?lanek v nekaj takega, kot je tale stavek:

- "Vozilo bo imelo reduktor in dve zapori diferenciala (sredinski in zadnji) z elektronsko podporo, kar bo navor preusmerjalo na kolo z najslab?im oprijemom." To pomeni, da bo elektronika vso mo? usmerila na tisto kolo, ki vrti v prazno...

Spet moram nekam it...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmaj, a pa bo? ti sploh znal vozit tak avto. Si ?e s katerim drugim probal? Mislim, vztrajna vo?nja po levem pasu, vedno prednost, vedno glavni, blendanje,... Bo tebi to sploh ?lo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano

A bi lahko kak?en Kamni?an prismo?il na posko??

I??em klju?avni?arstvo Kuret Iztok.

Na?el sem tudi naslov: ulica Matije Blejca 9, 1241 KAMNIK

Na?el sem tudi dav?no: 44407629

Na?el sem tudi TRR: SI56-0231-2001-9360-239

Na?el sem celo mati?no ?tevilko podjetja: 5871317000

Nikjer pa ne najdem obstoje?e telefonske ?tevilke :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: ...

A je komu poznana? Ker jaz je ne najdem... sramezljiv

Hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.