Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ja no a ni tako? Ko pa koga najdejo z roko v marmeladi pa redko kdo naredi tak halo.

Zanimivo a ne... pa ravno takrat bi morali sko?it pokonci. Po moje ravno zato ne sko?ijo, ker roko v tisti marmeladi so po moje imeli ?e vsi. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, ?e poskusil, pa je isti klinac, pa ?e tudi trikrat pri?gal in ugasnil tole ropotuljo, pa ?e vedno vztraja te?ava. :o

To sem imel sam na enem starem Sony Erricssonu. Ni ?lo druga?e, da so celo le?i??e od SIM-a zamenjali, ker je bil telefon ?e v garanciji.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tile so kratkomalo za pred zid. Pri drugi stranki se zamenja en na vrhu in ?e bi stisnili rep med noge namesto, da bi storili kaj dobrega za dr?avo. Reve usrane! :vskalo:

Sam to ma? kr prav... samo predsednik stranke se zamenja pa je cel halo. Pa kaj je to otro?ki vrtec al kaj. Imajo koalicijsko pogodbo, kjer so dolo?ene smernice kako in kaj. ?e se bo Jankovi? za?el vme?avat v delo vlade in spreminjat dogovorjeno v nasprotju z ostalimi strankami pol pa naj bodo kao "na?elni". ?eprav na?elnost od Viranta, Korla in Luk?i?a je pa? na zelo podobnem nivoju kot od Jan?e, Ljudmile pa ?e koga.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tu sploh ne mislim it naprej in se pregovarjat okol tega, sploh pa ne z nekom, ki je tako levo-biased :whatever:

ufff... hvala bogu, ker tega nabijanja je pa res ?e mal preve? :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Poznam par tako gorecih privrzencev Jankovica, ki jih tudi to ne bi zmotilo pri volitvah, vseeno katerih, za zupana ali za DZ :whatever:

Ma kaj samo to, pomoje tudi ce bi jim osebno denarnico iz zepa ukradel, bi ga se vedno volili... ko smo ze pri vernikih, jih majo zgleda tut ta rdeci :hudicek:

Haha, tale je pa lovska res, si mal zame?al, a ne... edini, ki ima prave vernike in poklicne jokav?ke je Ivan. Za edinga, ki jih ?e ima in se zdele spomnim je le Kim Jong Un pa ?e ta je iz neke druge dr?ave. Takih Zoki ne bo nikol imel in noben drug politik v kateri koli drugi stranki pri nas. Katerikoli drugi politik pri nas, ko bo z roko zasa?en v marmeladi in na sodi??u obsojen bo za vekom veke politi?no mrtev, le Ivan in drugi kriminalci tipa Leljak bodo iz tega prihajali ?e mo?nej?i in ?e bolj priljubljeni pri svojih zvestih ov?icah.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Verjetno se dogovarjata katero sobo bosta imela na Dobu. Mogo?e bo pa dvoposteljna.

Ampak dogovarjanje med Zokijem in Jan?o ni vic. Precej prej preden se je o tem pisalo v medijih, sem o tem sli?al iz zanesljivih virov.

hehe, ?e bo Zoki to naredu bo zgubu ?e tisto malo podpore ljubljan?anov, ki mu nekako s stisnjenimi zobmi opro??ajo marsikatero zadevo, ker je dejansko v mestu naredil dale? najve? od vseh prej?njih ?upanov in sploh ?upanj.

V tem primeru pa se bo izkazalo, da mu voda dejansko te?e v grlo... no Jan?a je pa ?e itak pod gladino in samo vpra?anje je katero jutranjo uro bo izbral, da se ?immanj vidno oglasi na Dobu. Sicer pa lahko tudi spizdi iz dr?ave... obljubim, da ga ne bomo iskali. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ej na 24 kur si prebral... a pol misli?, da je res. Tele so ratal ?ist rumeni. Jan?a pa Jankovi? da bi se menila... ja lol... sej sta si smrtna sovra?nika. :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ma ta MB je ena zarukana provinca!
Napisano

?e je to res kar navajajo o zaslu?ku mislim, da ni problem najdet ljudi, ki bodo posodil manjkajo?a sredstva in dobili vrnjena z multiplikatorjem 4.

Ampak po moje je to ra?un brez kr?marja in dejansko realno stanje ni tako obetavno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

zmaj se bo treba navadit na tako Formulo 1 :party0035: lp ale? :D:cheers:

al pa nehat gledat... formulo sem gledal redno sigurno zadnjih 30 ali celo ve? let in letos se mi je tole drkanje s kosilnicami zdi delanje norce iz gledalcev in navija?ev. Tako, da hvala lepa za ro?e. <_<

p.s. aja danes sem se malo prekr?il v abstinenci in sem zdr?al celih 10minut pa nato obupal.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

ojej, ja kako pa more kej tazga narest - pa to je ?kandal... ?e bi to zvedeli na Svetu na kanalu A :blink:

Ampak iWar sej vernike ima? razli?ne - eni verjamejo v boga, drugi v bo?i?ka tretji pa zgolj v pal?ka iz Murgel.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mrtva reka, kam hiti??
Napisano

Nisem hotel kontrirat ?e pri prvih slikah ampak men je tud delovalo da so alge... sem ?ivel zraven potoka in se je to?no taka situacija dogajala pa ni nih?e ni? notri zlival. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ja delno imate vsi prav... zakaj delno? Ker ni tip ampak je neka tetica in definitivno ni Alenka Bratu?ek.

Druga?e je pa to absolutno "masterpiece"

Kreiranje ovog fenomenalnog bodi pejntinga trajalo je ?itave ?etiri nedelje. Autor je biv?i svetski ?ampion u bodi pejntingu, 35-godi?nji Johanes Stoter. Na prvi pogled ono ?to vidimo na ovoj fotografiji je tropski papagaj, međutim, tek dobro oko uz malo napora mo?e da uo?i da je u stvari u pitanju ?ena koju je je Stoter tako dobro oslikao da iluziju predstave papagaja ?ini izuzetno vernom na prvi pogled.

Stoteru, koji trenutno ?ivi u Italiji je bilo potrebno ?etiri nedelje da osmisli i ostvari ceo projekat, a za samo slikanje po telu ove atraktivne mlade ?ene bilo mu je potrebno ?etiri sata. Sledeći sat mu je bio potreban kako bi je pravilno pozicionirao i time dobio ovu savr?enu fotografiju.

Njena leva noga predstavlja rep, a povijena leva ruka preko glave kljun papagaja, dok njena desna noga i ruka predstavljaju papagajeva krila.

- Nimalo nije bilo jednostavno odraditi ?itav ovaj posao, objasniti modelu kako da zauzme poziciju i da u?inimo ?to vernijom sliku ptice. Koliko je bilo njoj te?ko da dr?i jednu istu pozu dugo vremena, isto toliko je i meni bilo komplikovano da uhvatim ?to verniji momenat foto kamerom. Kona?no, vrlo sam srećan onim ?to smo postigli. ?ak i dosta mojih prijatelja koji znaju ?ime se bavim nije uspelo da na prvi pogled prepozna da na ovoj fotografiji nije pravi papagaj. Kada su i spazili kako treba bili su zapanjeni - ispri?ao je sjajni Stoter.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saj bi napisal, kaj sem mislil s tistim "zverinjakom", ampak ?e ?ena slu?ajno prebere...

Sam si kriv kaj si ji pa povedal za forum :harhar:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.