Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Skoraj celoten oddelek dr?im v "?ahu", ker jim no?em ne?esa povedata, a stra?no jih vse skupaj firbec matra. Ne popu??am - bo?anski ob?utek. :party0035::cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

MK letake najraj?i izro?am kar voznikom v roke (veliko bolj?i ob?utek, ampak rabi? pa malo poguma in govornih sposobnosti, v stilu; "Zdravo, sem iz Mazda kluba in ?e ?elite, vam dam en klubski letak, ker vidim, da vozite Mazdo"). Danes sem ga izro?il eni simpati?ni voznici 3-ke. :cheers:

post-185-1369754708_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ponavadi se tule hudujemo nad drugimi. :D

No skoraj vedno naredim eno in isto neumnost, da samo po neko malenkost sko?im v ?tacuno in ne rabim niti vre?ke, ?e manj vozi?ek. Pa se jasno vedno zaj........ Kot ka?e me ne izu?i, tudi ko med cirku?kimi akrobacijami (kako 15 stvari v rokah dostavit do avta), pa mi kak?en jogurt po tleh poleti in je fertig z njim. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Totalno svetovno dobre volje sem. :party0035::party0035::party0035:

@Feri - ti ima? tiste prvo?olske letake, ki niso vredni tega imena. Moramo ti v kratkim priskrbet letake, ki sta jih zrisala Palovi? in Kr?e (hvala obema, ker dobro izgledajo). Ti letaki so do?iveli "premiero" na sobotnem dogodku v Celju, kjer jih je Zazo-va bolj?a polovica veselo delila okrog. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj za obrambo pred norimi vozniki
Napisano

Fantje, tudi ?e ima? neko "preklo" v avtu, jo je potrebno znat uporabit (pustmo to, da si mora? upat in ne zmrznit v dani situaciji). Pred leti ko sem ?e malo treniral razne pretepa?ke varjante, sem poskusil s cca. 1m dolgo palico napasti kolega, ki je pa zelo ve?? v teh zadevah (boks, savate, tajski boks, krav maga, sistema, itd., skratka res obvlada? in ne nek lokalni trenirkarćek). :D

No lahko povem, da ga s palico nisem niti enkrat zadel ali udaril, pa re?mo da nisem totalni levak na tem podro?ju. :cheers:

Samo toliko v razmislek, sicer pa mirno in se ne pustit sprovocirat, pravijo da pametnej?i odneha. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

za 50 ? kupim kala?inko, pa naj se samo pojavi. Ja, jaz bom v zaporu, on bo pa mrtev...

Moja stara mat pravi, da se nobena ?upa ne poje tako vro?a kot se skuha. :D

?koda ?ivcev, jaz sem iz de?urnega "hupatorja" postal ?e skoraj flegmatik v prometu. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Chelsea bo par dni absolutni nogometni vladar Evrope, kaj tak?nega se verjetno ?e ni zgodilo. :cheers::notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Gustav - pejdi k Pelku, majko mila, ta ti bo u?timal kot se spodobi. :prstgor:

Jaz pa kiham tko ene trikrat na sekundo. <_<:ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.