Za. Sam ne ?tekam v Ljubljan so bli Cigi-ji vedno Igorji al pa Cigo original
Za vse ki ne veste - tablica LJ-CIGI na mazdi nisem jaz ampak moja lep?a polovica....to je njen nick iz dekli?kega priimka, ki sem se ga preko tablice nalezel ?e jaz (tablico sem dal gor jaz)
jankovi? tone...bolje da bi ostal ?upn, ker v Ljubljani je varen, sedaj pa je sebe dal na plano da ga raztrgajo, ni? druga?en ni od ostalih, le veliko bolj naiven, ma pa veliko putra na glavi - slovenski berlusconi
JJ & Company so se lepo zmenili, ?eprav se koljejo (Virant, ?erjav), Ne glede na to ali SDS zmaga z 20% ali 50% bo imela enako ?tevilo sede?ev, s tem bi bila pahor in Zoki mo?nej?a v opoziciji, z virantom in ?erjavom pa ravno prav dodatnih stol?kov pobere, da ni treba Kahlu dajat ministstev.....
Sam ko gledam tele butare na soo?anjih, vzamem nazaj marsikatero besedo proti Pahorju, ?lovek samo pirhov nima, to je velik problem.....sam sem ?e v tistem velikem procentu neopredeljenih....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No sicer je pa to en velik larifari komercialni, saj programi delajo le dokler je notri tvoj SIM. Namre? v telefonu nastavi? text smsa - na primer kje je telefon, ali za gps lokacijo kje si - in ko po?lje? tak SMS z drugega telefona, se telefon ali javi s sireno ali dobi? nazaj gps lokacijo (?e telefon vidi satelite)
Ampak takoj ko 'nov lastnik' zamenja SIM kartico so vse funkcije ?le rakom ?vi?gat...........edina prava zadeva je preko imei-a
Tudi tale, ki ga omenja? - ?e bo kdo zamenjal kartico ga bo program najprej vpra?al po username in pass....da cancel in je...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ok, se pravi, na?eloma ni nobene ve?je ?kode, ?e pustim pri?gan webasto ko zalaufan avto in se odpelem na ?iht. Tko al tko se bo po pol ure, al 40 minut kokr mam nastavljeno potem sam ugasnil. ?e pa prej kon?am z vo?njo, ga pa ?e vedno lahko na klju?ek dam na off.
Nobene ?kode ni at all le 2x ma? napajano ventilacijo in pumpa za vodo dodatna ima turbo pogon - vodni in elektri?ni
Jures, nekaj me ?e zanima. Kako je najbolje to po?et in sicer, zjutrja v?gem we basto pridem ?ez pol urce v avto, vse lepo toplo itd...Potem avto v?gem in ugasnem webasto na dalincu. Se odpeljem naprej, ?ez ene 5 minut se vstavim recimo in vidim da ?e kar laufa.
Sedaj pa ne vem, al se v?ge nazaj ko v?gem avto, ali ima sploh smisel izklaplat webasto v tem primeru?
Jaz ga ugasnem preden vzgem avto da manj akomulator obremenim. Po tem imas itak kontrolo preko avta. Dela naprej tovarnisko preko kontakta, zato si ga slisal (webasto sam ve ali mora se delati ali ne na podlagi temperature hladilne) in se tudi sam ugasne ko je treba
El classico bo zelo zanimiv, saj je Real v totalnem naletu, Barca pa zabasana s tekmami, ?e ta blesav SP ekip morajo dati skoz ravno sedaj.
Bo pa klju?na tekma - ?e zmaga real zna biti ?e konec, Barca pa pomoje potrebuje le remi, ker Real je na?pi?en, psiholo?ko so igralci na vrhuncu. Prvi? so sveto prepri?ani, da so bolj?i od Barce, in ?e jih ne premagajo doma bo to psiholo?ki ?ok za naprej
Vklopil sem webasto nato zagnal avto in se odpeljlal. Webasta nisem izklapljal na daljincu. Me je zanimalo kaj se bo zgodilo.
Ko sem avto ugasnli ?ez ene 10 minut, je ventilacjia bila ?e vedno samo webasto je bil ?e ugasnjen. Zgleda, da ventilacijo potem izklopi elektronika po tistem ?asu, kot ga ima? nastavljenega.
Vse dela do ?asa ki je nastavljen 60min - vendar je webasto tako pameten da ko se voda segreje na 70 gre v stand by, ker ni potrebe da se kuri (in obenem teko?ina ne opravlja ve? funkcije gretja ampak ?e hlajenja motorja), ?e bi avto pustil ugasnjen (samo webasto ?e naprej pri?gan) bi se kmalu - ko se voda ohladi spet sam zalavfal in bi sli?al huuuuu
predlagal 85? sre?ala sva se na 90?. GPS modul je poleg (zna biti zunanji ampak to ni problem, samo priklikne? v avtu) ?e bolje da ma? to nekje skrito in fiksno
gor pa muska, radio - priklopis na AUX xcarlinka in zmaga - ni? ve? iskanje komadov, katerikoli radio preko interneta - ma 3G
Naro?il sem tisti famozni tablet ra?unalnik z ebaya po barantanju za 90? , in ker ne rabim sedaj 3h gadgetov, saj bo android na tablici fural GPS in gmail sem probal HTC desire Z dati na bolho - PRODAL V 3minute iz medvod v medvode, ?e slik nisem dobro naloudal
Med drugim pa dobil ponudbo:
Pozdravljeni! Ravno enega takega i??em, ko se pojavi na bolhi va? htc, hehe! Predlagam pa menjavo in sicer za doma?e vino (cvi?ek/belo/frankinjo,..) in/ali odli?en doma?i naravni sok (iz grozdja,jabolk in korenja-v litrskih steklenicah), + kak?na dobrota se vedno najde, recimo edinstveni cvi?kov liker z na?e turisti?ne kmetije:). Seveda vse skupaj v cca 20-30% ve?ji vrednosti od telefona! ?e pa nam telefon ?e dostavite k nam na Dolenjsko, pa lahko zmenimo ?e za spanje na na?i turisti?ni kmetiji za vas/dru?ino! Hvala za hiter za odgovor in lep dan ?elim, XXXXX
Napisal je, da kviz ni te?ek, ko ga re?ujejo ?enske in zelo te?ek za mo?ke - glede na tvoj hiter odziv, kako si to takoj opazil, sta bila na dlani samo dva odgovora - ali si ?enska (kar predvidevamo da nisi) ali pa ...
Druga? je pa vse skupi ?ala tako, da ne se sekirat - se samo malo zajebavamo in zezamo en druzga.
?e ne dojame je ?e bolj sumljiv
Kokolada bo pogrnu na celi ?rti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=225480
Povezava za deljenje
Deli na druge strani