Sem slikal, in jo vra?al - ni problema, vendar ne bom popal, ker namre? zadeva ?e ni dobila sodnega epiloga, in naj identiteta dru?ine ostane zaenkrat skrita.
Kolikor pa poznam Nata?o pa z veseljem pride na kak piknik...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ti si mi pomojem najbli?je, a lahko uleti? do mene v slu?bo, da dam direkt dnar, ker ne pridem tok kmal iz slu?be da bi bla ?e ka?na po?ta al pa banka odprta, pa da dam zraven ?e paketek na?e ?okolade, pa ne rabte kupvat darila....a je ka?na varianta?
Lp, Val
Huh zelo te?ko, ker imam logisitko otrok poprej pa ?e na gorenjski konec moram letet. ne morem obljubt na ?alost....pa nima? ti po?to v smledniku?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e jaz,ki vidim sneg samo na smu?anju ?e maj (tok-tok on wood) nisem ostal na nobenem klancu samo z zimskimi gumami ,pa je bilo tudi po 10 cm in ve? novega snega na cesti.
In se strinjam, da je pomembno,da so predvsem dobre za mokro cesto in pa tudi glasnost in obraba sta pomembni zame.
Pridi zjutraj ob snegu na obisk....pa ni panike sosed ob kri?i??u je kmet
Jutri - sreda 17:00 pred ZPIZom, Trg Rudolfa Majstra - oz preko puta glavne postaje LJ.
Gremo na kavo.
Kdo potem pride?
Predlagam ?e, da se toliko prej dobimo, da kupimo malenkost poleg kot darilo, da ne predajamo ravno samo kuverto. Otroka 2 in 5 let bosta vesela skromnega darila iz fonda pa kako bonbonjero na primer - res simbolika.
Torej?
16:30 pri konju?
VABLJEN VSAK DAROVALEC
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Virant ka?e svoj pravi jaz....
Le zakaj JJ mol?i.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani