Skoči na vsebino
prazniki
Napisano

Vesele in predvsem zdrave praznike ?elim vsem skupaj. :danzoman::bravo::D

Jap,pravkar je ?el Bo?i?ek nad nami...to vem po tem,ker je imel upaljene meglenke(pri nas je namre? full megle in to).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa glih Primorci ste bli najbolj slovensko zavedni, ?e iz ?asov pred drugo svetovno vojno... kaj pa zdaj? :ne vem:

:hohoho::hohoho:

Ja,khm,no,pokazali smo takrat kako to gre in zdej je na vas,da nam sledite. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ena najbolj?ih priredb Zrneca in Bizovi?arja. ?e cel dan gledam ta spot :bravo:Klik

Res zakon,sem se nasmejal v nedeljo. :bravo: Tako izpade,?e da? noter besedilo,ki dobesedno opisuje dogajanje v videu.Sej marsikomu bi bilo verjetno vseeno,tudi ,?e bi bilo to originalno besedilo. ;)

?e bolj?i pa mi je bil Cankar in Queeni. :hohoho: Kako zadeto besedilo.To je bilo po mojem ena najbolj uspelih stvari,ki so se zgodile na na?i TV.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

No pa da se ?e jaz "pohvalim" :D Sredi Kopra na prometnem parkiri??u sredi belega dne v C AX-u, kje so tista nora mlada leta...mazda pa ?e nedotaknjena!

Kje,pri tr?nici ali tam na makadamskem parkiri??u pri banki? :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

bi znal bit... pa sej kaj ?e? spreminjat, ?e je bilo ?e v prvo OK ;)

To?no tako.Zmagovalnemu konju ponavadi kupi? samo novo sedlo in ga na novo podkuje?. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no sem dal v avto gumjaste preproge. Ker so bili ?e od stare ?estke, sem mislil, da bo kaj narobe ?trlelo. Presens?enje je popolno saj pa?ejo to?no kot bi bili uliti. Se pravi, da je poden zgleda popolnoma enak na stari ?estki kot na novi :bravo:

Kaj pa,?e je spremenjena samo karoserija,vse ostalo pa je isto? :whatever::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Road trip Belgija
Napisano

Lepo,Labi. :bravo: Podoben trip sem imel z mojo sedanjo ?eno pred 12 leti in je res vredno ogleda.

?e posebej Brugge,kjer smo tudi prespali,mi je ostal v lepem spominu (ful mosti?kov in pa ?okoladnice na vsakem vogalu). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz sem na zacetku tudi mel 1.00mm (zelena) pa mi ne ustreza...

Moram rec, da so strune tukaj velik ceneje kot v LJ

ernie ball slinky (roza vrecka) je nekaj cez 5 eur, v LJ pa okol 8 eur...

Z debelej?o ima? ve?jo kontrolo nad trzanjem.Jaz sem tudi imel neko? tanj?e.

Potem me je "razsvetlil" kitarist Bryana Adamsa,ki mi je podaril trzalico.Probal sem igrati z njo in je bilo super.

Takoj sem nabavil enake-no podobne,ker on ima signature model od Dunlopa.Jaz jih naro?am Ernie ball slinky

(roza in oran?ne) v U.S.A.10 komletov-40$+ po?tnina.Pride nekje podobno kot v Doj?land.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz mam tud dunlop ampak .71mm (mogoce mal pretenka ampak meni ustreza). Se pa ne svet v temi :(

tud sam igram One sam mi ni ratal unicit 6-te strune (tud ce probam iz kaksnega live koncerta, kjer ponavadi igrajo tisti "mitraljez" del velik hitreje)

Moram probat z debelejso trzalico :)

Bom porocal, ce mi bo uspelo

Probaj z tako,kot uporabljam jaz:Dunlop tortex,1.14 mm.(vijola barve)To je prava heavy metalska trzalica.

Pa ?e z njo,?e pazi?,ne po?i? nobene strune.Jaz se ne spomnim,koliko ?asa ?e nisem strgal nobene strune.

Res je,da menjam strune vsak mesec.?e snemam,pa vsakih 5 dni. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Grobijana ena :blink:. A se tako dela s kitaro ?zmeden?. Nisem glasbenik, ampak sem pa ?e velikokrat sli?al kako mora? svoj instrument bo?at in lepo z njim delat... :hohoho:

Sej jo (kitarco namre?) polo?imo vsako no? spat...samo v?asih nas pa ne poslu?a preve?. :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

moram se pohvalt, da mi je vceraj uspelo pocit tretjo struno torej G

G string breaker :P

to pa mi se nikol do zdaj ni ratalo - govora je seveda o kitari

Meni je v "starih" ?asih nabijanja uspelo po?it A struno-peto ta debelo.Tako,da ni? ni nemogo?e. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.