Skoči na vsebino
?elje za leto 2008
Napisano

No,pa ?e jaz da napi?em:

-Pod to?ko 1,4 in 5 se strinjam z Boss-om,

-da bi zamenjal slu?bo in vsi ,ki si tudi to ?elite,da bi storili v naslednjem letu,

-da bi ?im ve? igral okoli,ostalim pa ?im ve? dobre in predvsem kvalitetne glasbe,

-da bi nam na?e mazdice slu?ile in bi bili vzor drugim voznikom v prometu

in ,da bi bili vsi zdravi...ostalo bo ?e pri?lo,?e si bomo le dovolj ?eleli. ;):D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No jaz se pa moram pohvalt da grem ?ez par ur v slova?ko!!!Tko da sre?nga pa zdravga vsem Mazda?om ?e posebej pa Mazda?icam :bravo::jupiii::danzoman::ouje::rozico:

Pamet v glavo in zmerno pitje,he,he. :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest sem pa pelala fotrovo 6ko v Postojno pa nazaj :danzoman: ?ist happy zdej B)

Lepo,pol ga pa hitro prosi,da ti jo ?e posodi,da se ?e malo navadi? nanjo...in pol jo "prevzame?",kot to delajo na?i vrli direktor?ki :bravo: ...?isto izi. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

He,he,pri teh stvareh z te?o mora? malo bolj pazit.Nikoli ni prav-?e re?e? da se ti zdi ,da je shuj?ala ti re?e,

da jo zafrkava?.?e pa,da se je kao malo oja?ala,pol pa genj v strehi.

No,kar se pa ti?e leto?njega bo?i?a,moram priznati,da sem se imel dobro,kot ?e dolgo let ne.Prvo in prvo-vreme je bilo fantasti?no,vse dni son?no in dokaj toplo.Drugi?-po dolgem ?asu smo se dobili skupaj z sestro in mojimi star?i,star?i moje drage,njenim bratom in punco,v glavnem je bilo kot v filmu. :bravo:

Tudi nekih brezveznih daril si nismo kupovali,smo ?li raje na dobro kosilo.V glavnem,mega samo ?koda,ker moram jutri v slu?bo. <_< Bo pa kmalu spet vikend. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?estitajmo!
Napisano

Sre?no in bogato leto 2007 vam ?elim in ?im ve? dobre glasbe :punk: da bi vam va?e mazdice dobro slu?ile in vi njim :bravo: ......in zlikajte si pi?amo,kajti nikoli ne veste,koga boste sre?ali v sanjah. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z fotoaparatom Canon S1
Napisano

Na cedilu te pusti samo ?e je kdo z njim prej igra in ti premakne nastavitve, katere si sam prilagodim za razli?ne na?ine in pogoje. Samo ni panike se malo pozabavam in sem spet in. :D

Sam apart je ok, samo pod pogojem da ima? dobre in kvalitetne objektive, ker brez njih si mrzel. :(

No,jaz pa imam ?e enih 25 let samo nikone in nikoli me ni niti eden pustil na cedilu. :bravo:

Trenutno pa uporabljam Nikon D 40 z dvema objektivoma(zelo kvalitetnima).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z fotoaparatom Canon S1
Napisano

sej zato pravim da ?tudiram za poleti ko bom delal da bi ga kupil :P men je ful v?e? pa kvalitetn :bravo: stric ga ma pa ga ?e ni pustil na cedilu :rispekt::ljubezen:

Zakaj pa bi te tak kvaliteten fotoaparat pustil kar tako na cedilu?Sej se zna zgodit,ampak bolj redko. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jz pa dons 2 ure u slu?bi, k sm zgleda pretekli teden preve? zabu?avu in sm mogu mal po?istit zadeve! :danzoman::D

Jaz pa sem danes cel dan zabu?aval.Sem si pa? privo??il. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.