He,he,pri teh stvareh z te?o mora? malo bolj pazit.Nikoli ni prav-?e re?e? da se ti zdi ,da je shuj?ala ti re?e,
da jo zafrkava?.?e pa,da se je kao malo oja?ala,pol pa genj v strehi.
No,kar se pa ti?e leto?njega bo?i?a,moram priznati,da sem se imel dobro,kot ?e dolgo let ne.Prvo in prvo-vreme je bilo fantasti?no,vse dni son?no in dokaj toplo.Drugi?-po dolgem ?asu smo se dobili skupaj z sestro in mojimi star?i,star?i moje drage,njenim bratom in punco,v glavnem je bilo kot v filmu.
Tudi nekih brezveznih daril si nismo kupovali,smo ?li raje na dobro kosilo.V glavnem,mega samo ?koda,ker moram jutri v slu?bo. Bo pa kmalu spet vikend.
Sre?no in bogato leto 2007 vam ?elim in ?im ve? dobre glasbe da bi vam va?e mazdice dobro slu?ile in vi njim ......in zlikajte si pi?amo,kajti nikoli ne veste,koga boste sre?ali v sanjah.
Na cedilu te pusti samo ?e je kdo z njim prej igra in ti premakne nastavitve, katere si sam prilagodim za razli?ne na?ine in pogoje. Samo ni panike se malo pozabavam in sem spet in.
Sam apart je ok, samo pod pogojem da ima? dobre in kvalitetne objektive, ker brez njih si mrzel.
No,jaz pa imam ?e enih 25 let samo nikone in nikoli me ni niti eden pustil na cedilu.
Trenutno pa uporabljam Nikon D 40 z dvema objektivoma(zelo kvalitetnima).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse najbolj?e... :mi pijemoo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani