po enem mesecu operem avto v nulo in grem nekaj kupit na hitro v Lidla. Pustim avto na parkingu in ko ?ez 5min pridem nazaj, celotna sprednja ?ipa in streha v pti?jem dreku, kot da je prasec cel mesec ?paral drek, da mi je posral avto..
Preplastitev vozi??a je v povpre?ju okoli 191? na teko?i meter. Recimo da naredijo dva pasova po tri metre, je to 6 metrov ?irine. Torej v enem teko?em metru naredijo 6 kvadratnih metrov. To pomeni, da je kvadratni meter okoli 32?.
In kaj je "hladna recikla?a", da je dra?ja od "preplastitve"?
Obnova vozi??a s hladno recikla?o je v povpre?ju okoli 340? na teko?i meter. Po prej?njem "ra?unu" je to okoli 57? na kvadratni meter.
Res me zanima, kaj je to "hladna recikla?a", da je toliko dra?ja od preplastitve?
Bi se dalo urediti, da ti da potrdilo, da si to soboto delal in da si bil v tem ?asu v slu?bi? Ker to potemtakem pomeni, da nisi ti vozil. Ko pa te vpra?ajo, komu si posodil avto, pa zahteva?, da te izlo?ijo iz postopka, ker gre za navzkri?je interesov - pri?anje proti dru?inskim ?lanom ali prijateljem. Potem pa naj oni doka?ejo, kdo je vozil. Iz posnetka ni preve? dobro razvidno...
Vem,mi je jasno? ampak k je tok tezko bit zaprt med 4mi stenami. Se pa strinjam,zmernost je lepa cednost. Tudi (in predvsem)pri sportu. Zato pa tekmujem zgolj samo sam s sabo,neozirajoc se na druge.
Sem probal bit kaksne pol leta brez oz.z zelo malo sportanja,pa sem bil sam sebi tako tecen,da ni druge kot da si grem glavo spraznit v naravo ali pa v telovadnico...
Dandanes nic vec ni zdravo,zal...
Glej, kar se tega ti?e, se pa lahko hitro zmenimo. Imam poligon, vaje so znane, samo pridi in se rekreiraj. Za gara?o imam kak?nih pet kubikov skal za pretovorit do ceste in pozidat ?karpo, 400 kvadratnih metrov "vrta" za prekopat, pred tem za nalo?it v prikolico kubik hlevskega gnoja in ga raztrest po vrtu, v gozdu je ?e kak?nih 7 kubikov hlodovine za zvitlat (zgrabi? kljuko od zajle, te?e? po hribu gor kak?nih 15 do 25 metrov, zakljukne? ?ok in prite?e? nazaj dol. To po?ne? kak?no uro), nato za raz?agat, pa scepit, nalo?it v keson in prikolico in pripeljat, pa doma vse zlo?it v skladovnico,... Telovadbe tak?ne in druga?ne, za cel dan. Nekaj dni...
Stvar je v temu, da meni za to delo zmanjkuje ?asa, ker mi je zdravnik na sistematskem pregledu rekel, da se premalo ukvarjam s ?portom in gibanjem v naravi...
Ta mesec bo pa Slivkin delovni stroj na na?ih koledarjih ...
Na Slivkinem koledarju v slu?bi verjetno ta list ?e manjka ...
Ne ?e, ker ta sodelavec ni de?ural ?ez vikend. No, saj, ?E mi bo ratalo dr?at jezik za zobmi, bo MOGO?E ostal list cel mesec gor...
Prej?njo rundo je bilo tako, da je sodelavcu krepnila Rena in je imel na servisu. In ko dobi tisto Reno nazaj, za?ne razlagati, da je videl, kak?ne krasne originalne nosilce za kolesa imajo in po zelo ugodni ceni. Jaz pa kot jaz nisem mogel svojega dolgega jezika ukrotiti in sem komentiral, da bi to Rena morala imeti ?e tovarni?ko in tudi kak?no kolo priznane firme gor, da ko krepne, kar nadaljuje? s kolesom. Pa ga je spet dvignilo in je imel nekaj za povedati ?ez mene in "moje" Mazde in je list odletel dol. Pa je bil ?e skoraj konec meseca. Torej, ?E mi bo ratalo dr?at jezik za zobmi, bo mogo?e ostal list cel mesec gor...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako da ne? Se mi zdi, da si pred kratkim ti sam to do?ivel. Torej se o?itno da...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani