Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

hmm, hmmm ... kaj pa obratno? :hudicek:

Glede na to, da je najbolj?a profesionalna plavalka na?e dr?ave, ne vem kolk ji ostane cajta, ko minejo treningi. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Politike raj?i ne bom komentiral. <_<

?e je kdo gledal dana?nji PREVERJENO oz. je na teko?em s problematiko Medijskih toplic, se pravi ve za kaj gre. :D

Lahko re?em, da totalno podpiram idejo doma?inov, ki so prevzeli pobudo in bodo olep?ali (ponovno o?ivili) svoj kraj. :notworth:

Z veseljem se grem potem (spet) kdaj v Izlake kopat. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Gospod Zmaj, ti se samo z mano dru?i pa ti bomo hitro kero zrihtali :harhar::cheers:

Sicer ne sodim ravno med tiste mo?ke, ki so imeli v celem ?ivljenju 5 ?ensk, ampak ?e ma? kej "pametnega" sem takoj za. :cheers:

P.S. - lahko pa kak?no lokalno ?urko v Bohinju organizira?, kot sva ?e zadnji? govorla - malo kopanja, ro?tilj, kak?en ?port, itd. :party0035:

P.S.2 - ?koda da nisi ?lan ARAG (predvidevam da bi bil danes bolj?e volje, kar se :policaj: ti?e). :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni problema, ?e si njeno ?tevilko zbrisal iz tel. imenika. Saj jo itak zna? na pamet...

Ne ravno, ker mi ni bila neka femme fatale. :cheers::jezicek:

Fajsula je bila legendarna oseba oz. zgodba, od takrat naprej sem prevzel besedo PORO?AJ. :zvizga::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?el na sprehod in zbistril svoje misli, no u?enje pa ni bilo ravno uspe?no. <_<

Zmedenko iz Jamralnika sem izbrisal iz svojga tel. imenika, pa upam da bo ali pa je ?e tudi ona mene. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Do nadaljnjega se lahko kar v Jamralnik nastanim. <_<

Za za?etek kot nala?? me je spet de? pri?aku ko je pri?el na vrsto odhod proti domu (mokri ?evlji, hla?e, itd.), potem sem debatiral ?e z gospodi?no (lahko re?em biv?o), ki sem ji povedal par krepkih (v smislu, da ?e niti sama s seboj ne ve kaj po?et, pol sem jaz pri tem absolutno odve? in se umikam s te slike). :cheers:

Kot ?e?nja na torti me pa ?aka nek strokovni izpit, za katerega ?e tako nimam neke zmajske motivacije, plus tele prigode od dans mi dajo ve? mislit kot bi si ?elel. Skratka obeti za u?enje ve? kot idealni. :vesel:

Obenem z Lumpijem in ?meeyan-om lovimo rok z majicami in kapcami, ki morajo bit do Furmana v 5-ek fertig. :danzoman:

Kakorkoli, ?elim vam, da se imate danes dooosti bolj?e kakor jaz. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@M?k, mene ?e najbolj motijo tisti ko drvijo mimo tebe (si ?topajo ?as, merijo pulz, itd.) in ko se nahajamo na kak?nih izpostavljenih terenih, te je skoraj ?e pripravljen pahnit, da se mu umakne? z idealne linije. Tak?ni ne sodijo v gri?e. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

?e naprej navijam za Lorenza in mu dam v dana?njem primeru tudi prav. Je pa super videt 3 ?pance na zmagovalnem odru. :D

Letos pri?akujem, da bodo na vsaki dirki Moto GP igrali ?pansko himno. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem bil zmenen za dans, pa je o?itno gospodi?ni ?kripnu gsm, seboj pa nima adapterja. <_<

Ji pripravim en slavnostni nagovor, ?im pride do polnilca. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hala Madrid! 3:0 za Real. V finalu pa ?e Bayern pade in osvojimo ligo po letu 2002 ?e se ne motim.

?al so bili le za gol prekratki. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja sej ane, ne bi povabu .. :harhar:

?etrtek popoldan te povabim na kako :pepsi: , ?e bo? imel cajt. Lahko pa tudi pe?aka v kak lokalni hrib (npr. Dobr?a). :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.