Za za?etek kot nala?? me je spet de? pri?aku ko je pri?el na vrsto odhod proti domu (mokri ?evlji, hla?e, itd.), potem sem debatiral ?e z gospodi?no (lahko re?em biv?o), ki sem ji povedal par krepkih (v smislu, da ?e niti sama s seboj ne ve kaj po?et, pol sem jaz pri tem absolutno odve? in se umikam s te slike).
Kot ?e?nja na torti me pa ?aka nek strokovni izpit, za katerega ?e tako nimam neke zmajske motivacije, plus tele prigode od dans mi dajo ve? mislit kot bi si ?elel. Skratka obeti za u?enje ve? kot idealni.
Obenem z Lumpijem in ?meeyan-om lovimo rok z majicami in kapcami, ki morajo bit do Furmana v 5-ek fertig.
Kakorkoli, ?elim vam, da se imate danes dooosti bolj?e kakor jaz.
@M?k, mene ?e najbolj motijo tisti ko drvijo mimo tebe (si ?topajo ?as, merijo pulz, itd.) in ko se nahajamo na kak?nih izpostavljenih terenih, te je skoraj ?e pripravljen pahnit, da se mu umakne? z idealne linije. Tak?ni ne sodijo v gri?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mazda?ka krvodajalska akcija uspela.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani