Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

huh, ?e dobr - jaz tud ne - ostali ste pa mal "sumljivi" :blush:

jaz tud nimam te skrbi - sem ocenil po tisti ki ima jermen?ke namesto polnih ?evljev :D

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

@Jures takoj sm pogruntu foro :D

pol si gej :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kviz - najdi blondinko. katera bejba na sliki je blondinka- kviz ni te?ek (za ?enske)

post-2637-1322203255_thumb.jpg

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

odgovor: dvignila je desno nogo....

post-2637-1322203262_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ti mora? videti playboy, ki sem ga prinesel s Poljske - special edition 50 slik (samo slike - no fucking ads!) tema pa je twin sisters :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kon?no tekma, kateri lahko re?e? fuzbal!

Milan je bil dober, ampak so zadnjih 15 min crknili, ker so jih na?i ?etal od noge do noge.

Boatengov gol je kandidat za gol leta (hvala Valdezu <_< ) Messi-Xavijev pa en najlep?ih ever.

http://www.youtube.com/watch?v=VCdmvu8MdSw...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=V0S_Pc-rXhE...feature=related

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A lahko dobim kopijo?

zakaj nis rekel danes na vratih :)

na partisu mas 5 verzij

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Za vse nedavne stranke :D

navodila daljinec T91

2010_SI_PARKING_HEATER_MANUAL_T91.pdf

navodila urca

2010_SI_PARKING_HEATER_MANUAL_TIMER.pdf

in pa ni neumno prebrati o grelcu, kako deluje, kdaj se zaklene, etc

thermo_top_zc.pdf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

only fools and horses....

post-2637-1322043155_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

danes naro?am spet nekaj robe, ?e bo ?e kdo interesent.

mare - ?e par dni :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Grega evo - mogo?e ma bemfla :P

Good day,

Am Joyce Tackier very simple, easy going, open minded,and very caring 35 years old, daughter of the great king Kumasi community of Ghana hence am a princess i have an inheritance and on the will of my father stating that under the condition that i choose a man and get married then my inheritance should be release to me and who ever should be my husband legally and for us to start our life this is why am searching for a foreigner partner.

But first i want to know you better and i believe in faith that made me to choose to send you this message is to see how we can go about if only you are serious and must have cam because i have my self, should in case i made a mistake to send the wrong guy just don`t reply.

If you are interested in knowing me let’s see our self on cam add on (joycetackier@yahoo.com.ph) there we can have a chat.

Note: No sex cam chat please, if you don`t have cam don`t bother to reply me.

Thank you hopes to hear from you.

Joyce Tackier

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem in?taliral in dein?taliral v cca pol ure, ta ?pil mi nikol tud na PC ni bil nevemkako zanimiv. :ne vem:

?alabajzar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ker ?alabajzar, js mam dvd 4.4 Gb.

ja saj jaz tud....iz mkv 9GB na mp4 = 2GB

a si dubu ?rve :hudicek: , midva s tamalim nazigava skoz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e enkrat pogledal zadnje smrkce in sicer to rundo sinhronizirane v sloven??ino. :bravo:

Peezda sem mel ze prejsnji teden blueray rip 9GB k nio sel na DVD, 8 ur je konvertiral :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

vzel bi pilico pa zribal na hitro ?tevilko ?asije ven

?e je od 2000 naprej se samo ra?unalnik priklop pa ma? vse podatke....pili? loh kakor ho?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

folk res nima 5% bontona. vidim da bo ?el nekdo s parkirnega prostora po?akam pred njim z desnim smernikom....

Po nekaj sekundah za mano pride menegane ?rn mimo mene in parkira pred tistim ki bo ?el ven, takoj rikverc lampe brez smernika, in ?e rine nazaj, tako da polo s parkinga ?e ven ni mogel normalno.

To vidi tudi voznik pola in ko je ?el ven se je ustavil toliko da je blokiral megana jaz pa not po rezervacijo. Seveda z nosom naprej, in ko je meganist (s pizdenjem) od?el, sem moral ven pa naprej pa bo?no...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

?temanje v moji gara?i - z velikim veseljem - AS brez pardona priznal komplet nove plo??ice in omet :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Vama na ?ast bojo za?pilal Is this love....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A ti je avto crknu? :ne vem:

:P

V?eraj enako z mulcema, s tem da je ata crknu, tamaladva pa ?ele ogrela....

PS. Jebe**** kako vreme mate dol, smo bili v KP do 14:00

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

v ?ivo je malce druga?e... je mala soba, pa je foti? pa? tko prepoznal barve :)

pride pa v svetli beige barvi pohi?tvo not, tako da se potem malce umiri vse skupaj :)

http://www.gorenje-no.si/si/pohistvo/dnevn...be/matrix-dsm13

A bo pun?ka :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

najdu opremo za sobo za po?itek :)

po treh letih se projekt po?asi zaklju?uje...

phuh... :P

a ti po?iva?? KAj je to..... :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glava me boli za znoret,..kao mam kao ene vrste dejt in nimam pojma a nej grem al ne, back up frizerka nima ?asa in usak ?s se mi bo zme?al!

naj te spomnim, da si ti odprla temo pohvalite se....ne obstaja samo ta tema.... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:D:bravo:

Kdo pa je ce ni skrivnost? Mare- mogoce?

boitch, mare caka logiko - v prihodu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.