Skoči na vsebino
Ally and Poky chat room
Napisano

ma pa lih letos je mogu it bo?i?ek v zapor, k mamo mi kamin, da bi z lahkoto veliiiiiik stvari prnesu :D

Pa valjda je tak maher,da bo zbe?al iz enega ubogega zapor?ka,a? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zgodila se je prometna nesre?a. V Jo?etov 5 let star Clio se je zaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka.

Blondinka je predlagala, da mu bo pla?ala 5.000? , da bi se izognila policiji.

Jo?e se je strinjal.

Iz radovednosti jo je ?e vpra?al: "Ali vam lahko postavim ?e eno vpra?anje?"

"Seveda." je odgovorila blondinka.

"Veste, jaz ?e 30 let delam v ?e kar uspe?nem podjetju in imam samo tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in ?e vozite Ferrarija.??

Ali mi lahko poveste kako vam je to uspelo?"

"Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge."

"To je tako po doma?e, da se jebete za denar?"

"NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. Jebanje za denar je tisto, kar vi ?e 30 let delate v va?em ?e kar uspe?nem podjetju!" :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

folk.....a gre ?e komu na ?ivce tale predbo?i?na norija???ni smisel bo?i?a ta, da se dru?ine dru?ijo, pre?ivijo ?as skupaj in se enkrat za spremembo ne pri?kajo?! ker mam poln kufr tega, da grem v ?tacuno po hrano za mojo Cuci in ?akam pol ure pred blagajno, k folk nakupuje ko blesav?!?! jest pa spala 3 ure in ?e pospravt morm celo hi?o (sj ne dm, a mamo itak pospravljen, ampak na?a mami oboleva ?e pred prazniki ni kao generalna narejena....) PRESPALA BI ZAJ 1 TEDEN DIREKT!! a je kermu ?e tko podobno hudo!? :(

No,hlih hudo mi ni.Imam pa vsega tega "veselega"decembra tudi jaz ?e polhn kufer.Ljudje res samo zna?ajo domov dobrote,da jih bodo po praznikih veselo metali v kontejnerje.Za?uda je letos vsaj pri nas manj petard

kot druga leta.V glavnem,ni to ve? kar je neko? blo.Vsaj meni se zdi,da ni ve? tistega magi?nega ?akanja. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Odvisne?i :D:D no ja sej sem jaz tud :( hehe

Ampak res, vsi imamo mobilne telefon?ke, ki so idelani za backup internet linijo ?e posebi, ?e je UMTS ali pa HSDPA aparatek. :bravo::bravo:

Jaz pa imam en ku..ev telefon,da ko me kdo pokli?e,se izklopi,?e preden se lahko javim.

Kak?na video telefonija in priklop na internet neki. :P

In ja,mislim,da marsikdo tu gor ne more brez dnevne "doze" interneta in foruma. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z fotoaparatom Canon S1
Napisano

jaz mam sony pa se je res izkazal...se posebej, ko mi je padel iz zicnice direkt na drevo pa se kar dela :)

Dober fotoaparat je tisti,kateri gre skozi otro?ke roke in pol celo vse dela(ali pa skoraj vse). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

go ally :bravo:

aja pa dober sendvic sem naredil... s prsutom in sirom

Mislim,Labi,danes sva tudi isto jedla kot v?eraj. :jupiii: Tudi jaz sem mlatil pr?ut. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ally and Poky chat room
Napisano

Mafincke za vse nas.

Borovnicevi so mi bli zadnjic (v Kopru) ful dobri.

No, naredis mafine in:

1. jaz srecen in ne lacen

2. poky srecen ker ne tepen

3. ti srecna ker poglej tocko 1. in 2. :)

To cenim. :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Illy uporabljas kot moko za palacinke? pise moka kaj jaz vem :P

Barcaffe pa najljubsa kava?

A sem uganil?

Nein,Illy ni moka za pala?inke ampak najbolj?a kava na svetu,To na sliki je pa poraba na 3 mesece. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Na to se pije, slike so sicer za?eljene, mogo?e bi samo ?e ena podkev rabu za sre?o, da se jo fiksira na voz! :P

Ajde pivake za vse udele?ene, pa hitr! :danzoman::bravo:

Meni en hajneken-hepo hladen. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Me pa zanima tvoje mnenje kot kitarskega kolega...kako se ti zdi?

Predvsem pa kaj lahko izboljsam?

Tose je itak car

Lepo odigrano. :bravo: Izbolj?al pa bi lahko ?iste note(kjer se ne zvija strun),bi morali bit tej toni bolj mehki,mogo?e lahel tremolo,ne vem,z malo vaje in filingom se da to super izpiliti.To so samo kilometri... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.