Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ko sem mislil da Mićo Mrkaić ne more ni?je me vedno znova preseneti - njegova zadnja kolumna v Financah

http://www.finance.si/231000?src=pj281108

Pa ?e nekaj cvetk od tam

da ne bo pomote - govori o samem sebi... naduvanost brez primere

Je pa zanimivo, da na eni strani govori o vinjetah kot o glavnem vzroku vse ve?jega razslojevanja... hmm, a ne zdr?i niti en odstavek, ko se za?ne zavzemati za t.i. congestion charge v slovenskih mestih. A to pa ni razslojevanje v dru?bi saj se bodo te obdav?itve lahko privo??ili spet samo najpremo?nej?i?

V glavnem, hudo, da nekdo ki ?ivi in dela v ZDA soli pamet nam, ki ?ivimo tukaj in daje "nasvete" dr?avi kako naj ?imbolj privije svoje prebivalce z novimi obdav?itvami.

Ampak res hvala bogu da Mrkaić, Pezdir, Damjan pa ?e ker od teh "mo?ganskih nadljudi" nima ve?ji vpliv v slovenski ekonomiji, ker ?ele pol bi slovenci jebal je?a, pa ?eprav ga ?e itak, saj smo med najbolj obdav?enimi prebivalci med evropskimi dr?avami.

Jap,?e posebej,ko vidim tega Pezdira(kako ima zadet priimek :P ) me ve?inoma prime,da bi ?el nekam,kjer je ?e Napoleon hodil sam.Kot,da ne ?ivi na tem planetu ali v tej pre?udoviti dr?avi.Tip je nabildan z teorijo,v praksi pa je to njegovo duhovi?enje totalno neuporabno.?e sam pristop in njegov govor mi spravita pokonci vse kocine in ko za?ne nakladat o stvareh,ki so jasne ?e osnovno?olcem,da ne morejo tako ?timat,se mi zmra?i ekran-beri-preklop.

Res,sama sre?a,da nima ve?jega vpliva v politiki ampak samo nastopa?kega v kakih trenjih in podobnih "ma?ilih" za publiko.

Kruha in iger,please. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ajej... tole ga bo pa ?e teplo. V?asih mam ob?utek, k da je Pahorju ?al da je zmagal na volitvah :ne vem:

Ja,meni tudi tako deluje.Za vsako stvar se opravi?uje ?e vnaprej in dela nekako z "mehko-premehko" roko.

Se boljim,da bo izgubil kontrolo nad svojimi "pajda?i".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

na sem vedu, da se ga 10 let ne bom znebu (jebemu prtlja?nik :P ) pol bo ?el pa itak v pre?o :hohoho:

Do takrat bo nov zakon-po 5 letih bo ?el v pre?o.Recikla?a in ohranjanje narave press. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

heh jaz tud ravno to poslusam

je pa tak drek da vecji ne more bit...

kar na bruhanje mi gre da appetite for destruction in tole si delita ime izvajalca...

Baje je tudi pevec isti. :P:blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Vla?i? me je prvi? presenetil - izjavil je v prenesenem pomenu, da nam nih?e ne bo jebal mater, pa tud Bruselj ne... itak bo morala zadeva na sodi??e, tam bodo pa te?ko kaj dokazali.

No,imel sem prav glede njegovih sposobnosti in da bo kmalu kak?no ukenjal.

Prvo stvar,kar mu je uspelo narediti je povi?anje cen vinjet.Itak je bil vedno proti njim.

Kaj nas ?aka ?e v tem mandatu "socialno usmerjene" vlade? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pravkar sem se "hotel" zamenjati zimske gume z letnimi na rezervnem avtu.

Vse lepo zamenjam.In so bile malo prazne (ali pa dosti,ne vem to?no).In se odpeljem jih napumpat...

...in po 20 m mi sprednja desna po?i. :whatever:

In sem se peljal po prazni nazaj na za?etni polo?aj,dvignil avto in spet montiral gor letne.

Ke biznis v prazno. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

alex vceri sem mal prevec improviziral in me zdaj boli prst...

je pa krivo tudi to, da sem pred tem prevec na kratko nohte strigal

danes nc kitare :(

U,f×k,nikoli si ne re?i preve? na kratko nohtov-prvo kitaristi?no pravilo!

Meni je zadnji? na koncertu tekla kri izpod nohta,ker sem se spozabil glede tega. :(

Upam,da je bilo zadnji?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

jaz sem rojen za take stvari

torej uletimo brez plana in bo kar bo

(ponavad je tako vedno najboljs :hohoho: )

jaz sem za

aja v res res worst case scenario gremo lahko v meka :hohoho:

Itak,da je improvizacija zakon,ne Labi? :D

Ponavadi najbolj?e izpade vse. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.