folk.....a gre ?e komu na ?ivce tale predbo?i?na norija???ni smisel bo?i?a ta, da se dru?ine dru?ijo, pre?ivijo ?as skupaj in se enkrat za spremembo ne pri?kajo?! ker mam poln kufr tega, da grem v ?tacuno po hrano za mojo Cuci in ?akam pol ure pred blagajno, k folk nakupuje ko blesav?!?! jest pa spala 3 ure in ?e pospravt morm celo hi?o (sj ne dm, a mamo itak pospravljen, ampak na?a mami oboleva ?e pred prazniki ni kao generalna narejena....) PRESPALA BI ZAJ 1 TEDEN DIREKT!! a je kermu ?e tko podobno hudo!?
No,hlih hudo mi ni.Imam pa vsega tega "veselega"decembra tudi jaz ?e polhn kufer.Ljudje res samo zna?ajo domov dobrote,da jih bodo po praznikih veselo metali v kontejnerje.Za?uda je letos vsaj pri nas manj petard
kot druga leta.V glavnem,ni to ve? kar je neko? blo.Vsaj meni se zdi,da ni ve? tistega magi?nega ?akanja. :ne vem:
Me pa zanima tvoje mnenje kot kitarskega kolega...kako se ti zdi?
Predvsem pa kaj lahko izboljsam?
Tose je itak car
Lepo odigrano. Izbolj?al pa bi lahko ?iste note(kjer se ne zvija strun),bi morali bit tej toni bolj mehki,mogo?e lahel tremolo,ne vem,z malo vaje in filingom se da to super izpiliti.To so samo kilometri...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa valjda je tak maher,da bo zbe?al iz enega ubogega zapor?ka,a?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani