Ker je tole postalo ?e nadle?no, sem se na poti iz slu?be ustavil pri tej hi?i, da malo namignem tistim star?em (predvsem o?etu, ker ga bolje poznam), da malo popazijo na te stvari. Se ustavim pri njih na dvori??u, stopim iz avta in ko me mo?akar zagleda, me pozdravi:
- "O, poglej ga, pizda, nisem te videl ?e celo ve?nost, kurba, sem mislil, da si ?el v kurac, pi?ka ti materina!"
Sploh nisem za?el ni? o tem, kaj vse na? otrok prinese iz vrtca. Mislim, da ne bi imelo smisla...
?e bi bila (ne)oble?ena tako, kot obi?ajno poka?ejo v kak?nih ameri?kih filmih, mislim, da nih?e ne bi bil skoncentriran na tvoj ples in glas, ampak samo na tvoj stas.
Sicer drago, kot da bi bil za profesionalce, vsekakor bi si ga pa rad v ?ivo ogledal. Da vidim, ?e je res vreden tega denarja. Vsaj na papirju deluje celo bolj?e od BTjke...
To je pa tako, ko pri Fiatu tako redko odpira? pokrov motorja, da ti mehanizem zarjavi in potem odtrga? zajlo...
Mogo?e ti bo la?je, ?e odvije? tiste tri vijake, s katerimi je pritrjen mehanizem. In ko odpre? pokrov, mehanizem obvisi na pokrovu, pa bo? imel lepo dostopno.
Od u?eri?njega celodnevnega stanja na nogah me le-te precej bolj bolijo kot po 1-dnevnem pohodu na ?krlatico, pa nisem glih izven forme, ?e se lohk maw pohvalim.
Ne razumem: s ?im se hvali?: s tem, da si cel dan stal ali s tem, da te bolijo noge?
Saj ne morem verjet, da se kaj takega lahko zgodi v tej na?i koko?ki!
Zaradi nastopa skupine Laibach so za ves promet zaprli predor Panovec za celo soboto in pol nedelje. To je pravzaprav glavna in najhitrej?a povezava Poso?ja z avtocesto. Torej je ves promet iskal obvozne ceste.
?e je ?e Laibach ?elel imeti nastop v predoru, bi mu lahko zaprli kolesarskega pri ?elezni?ki postaji.
?e pa ?e ?elijo tako pompozno ovekove?iti 66-letnico otvoritve, pa bi jo lahko v Panovcu v neposredni bli?ini predora ali pa pred ob?ino v Novi Gorici, pa bi v predoru imeli samo kratko enourno ceremonijo. Ne pa za dan in pol popolnoma zapredi eno glavnih prometnic na Gori?kem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kje so ?asi, ko sva z ?eno (no, takrat ?e ni bila ?ena) potovala s podobno garnituro...
http://siol.net/avtomoto/reportaze/potovalni-komplet-po-meri-hobbitov-in-zaljubljenih-mikroavtomobilcek-s-prikolico-za-nekdanji-4640-mark-foto-426564
Zdaj pa potrebujemo preko pet metrov dolg minibus in preko pet metrov dolgo prikolico...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani