Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalit moram Viperja in Peleta, ki sta nam danes pripeljala vsak po enega ?lana v MK, vsa ?ast obema. :prstgor:

?tevilo ?lanov raste precej hitreje kot smo si zamislili, hvala vsem za izkazano zaupanje. :notworth:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem bil v Arboretumu in imajo Nizozemsko vas, ki se mi je zdela super. Priporo?am. :D

Kasneje sem bil ?e na kratkem obisku pri dr. Pelku in je obljubil ?lanom Mazda kluba od cifre 91 do vklju?no 100, da jim po?asti brezpla?ne kapice Mazdaklub.si. :notworth:

Pele je res dec na mestu. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Adio pamet, v tistih "tanovih" Menge?kih kro?nih folk menjava pasove, brez da pogleda in sem v dveh zaporednih kro?i??ih za mi?jega zgre?u da me niso bo?no ukajlal. Seveda troble nisem ?paral (druga?e bi bil verjetno zdele ?e na avtovleki in cenitvi ?kodnega primera). Razmi?ljam o nakupu kamerce kot jo imata Jest ali Boss. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ta teden mi na ve?ih podro?jih laufa "k zmaj" (v dobrem smislu uglavnem) no in danes sem dobil tudi od Velenjske medob?inske in?pekcije, redarstva, itd. po?to, da mi ni potrebno ni?esar pla?at in mi kazenske to?ke ne pripadajo. :cheers:

Kako se je to u?timal? Vpra?ajte ARAG, oni so mi pomagali priti do moje pravice. :notworth::punk:

Kaj je ARAG in njihove ugodnosti za ?lane pa si lahko tule preberete (dober ob?utek pri njih me ni varal, res obvladajo sceno);

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=10445

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hahaha,nevrjetno.neki hudi klubi kao,pa jim

poljak trese mrezo.bruke,barca&real.

Nem?ki prvak + lanski prvak VS. ?panski prvak + lanski prvak = 8:1 v 180 minutah igre. :o?zmeden?:aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kako vam je bil v?e? v?eraj?nji ?ogobrc? Jaz Bayerna ?e vedno ne maram, ampak v?eraj so pokazali marsikaj, treba priznat. <_<

Tudi sicer bi raj?i videl finale RM:Barcelona, saj se mi zdi da bi v tem primeru RM znal premagati rojake, medtem ko proti Bayernu nisem prepri?an da imajo prav veliko mo?nosti za uspeh. :lol:

Sicer pa Real prvo tekmo igra ?ele danes in gleda na to da jih je Borussia Dortmund enkrat v tej sezoni ?e nabunkala, niti nisem tako zelo optimisti?en. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gledam zdele oddajo SMET oz. SKRET, pa jih o?itno moti, ker so promocijski Mazdi6 III parkirali v ?ivalskem vrtu. :aaaaa::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans me je kolega Pavlavi? poklicu in sva malo podebatirala o nejasnostih in nesporazumih, v prihodnosti pa se je ponudil, da lahko ra?unamo na njegovo podporo in pomo?. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pred kak?no urco v Kamni?kem Lidlu, sem enostavno padel v glasen krohot, ker je nek "stari partizan" na ves glas in v pristnem srbskem jeziku, sred trgovine napizdeval svojo (predvidevam) h?i, ta mu je v kleni sloven??ini in brez naglasa, v povsem umirjenem tonu odgovarjala in pojasnjevala situacijo. Kaj me je stari (varjanta vojno lice) grdo gledu ko me je zvijal od smeha k zmaja. :jezicek:

?koda da nisem uspel posnet te prigode. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brezpla?no mo?ko stri?enje + darilo
Napisano

Dobro jutro Mazda?i!

Kolegica me je prosila, da naj povpra?am med znanci in kolegi, ?e je kdo zainteresiran za brezpla?no stri?enje in pa dobi ?e darilce. :punk:

Namre? nujno rabijo mo?ke modele za ta wikend, pa se zato obra?am na vas.

Zadeva bo potekala v Ljubljani in v sklopu dru?be Ilirija d.d. :prstgor:

?e je kdo zainteresiran, naj jo kontaktira na gsm: 041 443 661 ali na FB-ju; Subrina Casting. :punk:

LP!

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes bila z g. Mercedesom v Peklu in se vrnila nazaj med ?ive (pri Borovnici), super zadeva. Prej sem pa ?e malo SLK topless furu. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dost zanimiva dirka, upam da se MB ?e malo popravi kot dirkalnik, pa bo po?asi ?e kak?na zmaga. :cheers:

Gume pa niso vredne komentarja, ste vidli kak?na je bila pista po koncu dirke, kot neko smeti??e? :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.