Danes sem bil v Arboretumu in imajo Nizozemsko vas, ki se mi je zdela super. Priporo?am.
Kasneje sem bil ?e na kratkem obisku pri dr. Pelku in je obljubil ?lanom Mazda kluba od cifre 91 do vklju?no 100, da jim po?asti brezpla?ne kapice Mazdaklub.si.
Adio pamet, v tistih "tanovih" Menge?kih kro?nih folk menjava pasove, brez da pogleda in sem v dveh zaporednih kro?i??ih za mi?jega zgre?u da me niso bo?no ukajlal. Seveda troble nisem ?paral (druga?e bi bil verjetno zdele ?e na avtovleki in cenitvi ?kodnega primera). Razmi?ljam o nakupu kamerce kot jo imata Jest ali Boss.
Ta teden mi na ve?ih podro?jih laufa "k zmaj" (v dobrem smislu uglavnem) no in danes sem dobil tudi od Velenjske medob?inske in?pekcije, redarstva, itd. po?to, da mi ni potrebno ni?esar pla?at in mi kazenske to?ke ne pripadajo.
Kako se je to u?timal? Vpra?ajte ARAG, oni so mi pomagali priti do moje pravice.
Kaj je ARAG in njihove ugodnosti za ?lane pa si lahko tule preberete (dober ob?utek pri njih me ni varal, res obvladajo sceno);
Kako vam je bil v?e? v?eraj?nji ?ogobrc? Jaz Bayerna ?e vedno ne maram, ampak v?eraj so pokazali marsikaj, treba priznat.
Tudi sicer bi raj?i videl finale RM:Barcelona, saj se mi zdi da bi v tem primeru RM znal premagati rojake, medtem ko proti Bayernu nisem prepri?an da imajo prav veliko mo?nosti za uspeh.
Sicer pa Real prvo tekmo igra ?ele danes in gleda na to da jih je Borussia Dortmund enkrat v tej sezoni ?e nabunkala, niti nisem tako zelo optimisti?en.
Dans me je kolega Pavlavi? poklicu in sva malo podebatirala o nejasnostih in nesporazumih, v prihodnosti pa se je ponudil, da lahko ra?unamo na njegovo podporo in pomo?.
Pred kak?no urco v Kamni?kem Lidlu, sem enostavno padel v glasen krohot, ker je nek "stari partizan" na ves glas in v pristnem srbskem jeziku, sred trgovine napizdeval svojo (predvidevam) h?i, ta mu je v kleni sloven??ini in brez naglasa, v povsem umirjenem tonu odgovarjala in pojasnjevala situacijo. Kaj me je stari (varjanta vojno lice) grdo gledu ko me je zvijal od smeha k zmaja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e mal pa ?tartamo proti Pore?u, mora bit totalna ?urka.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani