Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Skuhal ene 10L zelenjavne ?upe za mrzle dni :bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kdo tle omenja predal, prekmurec bi rekel da sam ga poferzo. :D

?e s ga pospravu :P

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar pospravil Kebab in povem vam ODLI?EN je bil. :danzoman:

Bil je iz Medvo?kega Kebaba.

ka ti pa bo v predalu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa ga NI dala nase, ker je zaspal v 1 minuti. :blush:

ka pa ti ve?, loh da si bil hlod.....?an hlod VAM DAM!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

To se dela, ?e vedno stari mazdilaki bolj?i kot novi !!! :hudicek:

ti si po moje na skrivaj uturil logiko od bencinarja in je za?el delat :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kera lampa? Aja pa tankal sm za 25? to se lahko tudi pohvalim ane?

Nisi ti ?ist apdejtan, kdo je pa drgnu tla pa da nekaj nase?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalu bi Juresa za super delo in ideje pa Ajvara za dele... Hvala obema

Ka pa lampo ker je vse spucala za nami?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo zrihtal webasto dela ko urca. S pomocjo Ajvara in Juresa. Stvar deluje zamenjal smo software od ene stare mazde z novo.

logiko - ?ip, ne samo SW.

P.S. In pri?parali zlatarskih 400? + delo....(vir Webasto d.o.o. :huh::notworth: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Huh... a ve? kje je razlika? Swifta vozi tvoja ne?na ?enka, Mazdo pa ti k si kramp**. :hudicek:

**ne me ubit sem se sam hecal :jezicek:

Kar je res je res in to priznavajo tudi v mati?ni fabriki.

Itak, mi smo divjaki :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdej sm klical na mazdo za webasto so mi rekli da so probal in ne morejo nastavitve spreminjat. Jures lahko se popoldne oglasim pr teb in probava prek VAG COM ce se lahko kj spremeni. Ce imas cas seveda.

nimam se kabla - kak vag.com to je za vage, jaz sem mislil predelat kabel. Kabel z webata za diagnozo je ampak da ga PC sprejme preko usb je tisto vazno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Software ze imam - evo te nastavitve

post-2637-1321438737_thumb.jpg

samo se kabel sedaj - batko a mas ti tak kabel:

ali uno starejso skatlico s COM portom??

toleOperating_Instructions_PC_Diagnostics_V2.12.pdf

V bistvu je samo en pin pomemben - imam ?e VAGOV USB OBD kabel, misli? da se ga da uporabiti - predelati?

Daj prosim poglej ?e je tvoj N na koncu

http://www.techwebasto.com/heater_thermo_test_2_09.htm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Yaris je iz Tur?ije, Suzuki Swift iz Mad?arske, Toyota IQ mislim, da Slova?ke (ali pa tam nekje), Peugeot RCZ naprimer v Avstriji, Opel Astra isto na Poljskem v Gliwicah, ve?inoma ro?no delo... :P Nekaj ?asa so delali Mazdo 2 (mislim, da je bila 2) v ?paniji. Nasploh je biv?i blok SZ uporaben ker je ni?ji standard in je avto sestavljen ceneje. ?e je avto sestavljen v EU tudi ni dolo?enih davkov.

Ve?ino Nissanov in Hond za EU delajo Angle?i (edino 350Z, S2000 ne). Edino kak Subaru in Mazda sta sestavljena na Japonskem (iz kje so deli pa Bogvej :P ).

Renaulti narejeni v NM so eni najbolj kvalitetnih. Poleg unih, ki jih naredi Alpine v Dieppeju (prej?nji RSi, 16V, Turbo petka). Zdaj delajo Twinga RS v NM, Cliota v Dieppeju, Megana RS pa nekje v ?paniji). Zdaj, ?e ti zaradi slabe nafte zariba Bosch pumpa pri dciju iz NM pa ni kriv Renault NM ampak Bosch. ;)

Yeah :bravo: po treh letih uporabe bolje narejen kot mazda :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vem sedaj kaj je. Webasto se je zascitil proti domacim nadgradnjam :). Potrebna je menjava SWa.

Webasto prodaja usb dongle s swom za enkratno uporabo, sedaj pa je treba malo pobrskati da vidimo alternativo. Torej z avtom je vse OK :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

bo nekaj na tem (V je naslednjik Cja)

if your Thermo Top V is configured as a suplemental heater instead of a parking heater, the Telestart wont help. Suplemental heaters are in its essence the same as a parking heater, but the difference is that they only accept the suplemental heater command. The telestart when connected via the W-Bus connection to the suplemental heater will issue an parking heater command, but the suplemental heater wont acknowledge that. Its matter of software of the Thermo Top V device,

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mazda 6 je lep?a od kerga kol do zdej izdelanga Passata. Kvaliteta Passata iz prve roke je solidna in ne odli?na. Notranjost je precej nezadovoljiva. ?e potegnem na kratko me moja M6 trenutno precej bolj osre?uje kot passat in ?e bolj pizdohvatna zgleda :D

Karavan je grdo vozilo...ni va?no kere znamke :S

Va?n da smo vozniki lepi :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V ?em je pa ta webasto druga?en od najinih dveh potem?

ni druga?en...ravno zato je lahko samo druga?e nastavljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ah :( ,sem se ?e veselil nove kurjave.Ti ra?unalniki morajo vse pokvart!

Upam,da se da re?it.

Ma glih to mi ne gre v glavo - ker je vezan mimo ra?unalnika in je enaka pe?ka kot v drugih mazdah.

Na koncu upam le da je samo nastavitev, ker ostane tudi ?e okvara icemanovga webasta.... :blush: tega pa no?emo.

do sedaj je ?lo vse OK, no ta teden ?e tvoja in boitchova pol pa bo ?e bolj jasno

Vem da je ajvar imel ene 2 webasta iz mazde (izven avta na pultu) in jih ni zapalil dokler jih ni dal kolegu na tester - bedna fora.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ja da pac meni ne gre s temi projekti..itd.. nic slabega.. jures a webasto lahko diagnosticiras prek OBD ali morem direkt na webasto priklopit?

Webasto je vezan na obd ampak je potreben poseben kabel in sw

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ja da pac meni ne gre s temi projekti..itd.. nic slabega.. jures a webasto lahko diagnosticiras prek OBD ali morem direkt na webasto priklopit?

Webasto je vezan na obd ampak je potreben poseben kabel in sw

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jutri bom poklical. Upsm da bomo zrihtal. Ker toleen vse smrdi. Pomojem bom sele naslednjo zimo to vse zrihtal.

Kaj si tle napisal - mislil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sem zdaj priklopil tester na mojo ?estko in ko se pove?em na webasto mi poka?e, ?e je blokiran. Samo mislim da se ga ne bo dalo odblokirati. edino lahko zbri?em napake, mogo?e ?e ga odklopi? iz napajanja za par ur se bo elektronika resetirala.

bomo vidl - vazn da se izve, odklene - rekonfigurira se ga loh na beji pr kolegu.

ice daj za foro tvojega kolega mo?nika pokli?i zgolj kaj imajo oni - ?e imajo kaj za webasto pogledat, kakor vem mazda samo menja ?e ne dela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.