Zdej sm klical na mazdo za webasto so mi rekli da so probal in ne morejo nastavitve spreminjat. Jures lahko se popoldne oglasim pr teb in probava prek VAG COM ce se lahko kj spremeni. Ce imas cas seveda.
nimam se kabla - kak vag.com to je za vage, jaz sem mislil predelat kabel. Kabel z webata za diagnozo je ampak da ga PC sprejme preko usb je tisto vazno
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Yaris je iz Tur?ije, Suzuki Swift iz Mad?arske, Toyota IQ mislim, da Slova?ke (ali pa tam nekje), Peugeot RCZ naprimer v Avstriji, Opel Astra isto na Poljskem v Gliwicah, ve?inoma ro?no delo... Nekaj ?asa so delali Mazdo 2 (mislim, da je bila 2) v ?paniji. Nasploh je biv?i blok SZ uporaben ker je ni?ji standard in je avto sestavljen ceneje. ?e je avto sestavljen v EU tudi ni dolo?enih davkov.
Ve?ino Nissanov in Hond za EU delajo Angle?i (edino 350Z, S2000 ne). Edino kak Subaru in Mazda sta sestavljena na Japonskem (iz kje so deli pa Bogvej ).
Renaulti narejeni v NM so eni najbolj kvalitetnih. Poleg unih, ki jih naredi Alpine v Dieppeju (prej?nji RSi, 16V, Turbo petka). Zdaj delajo Twinga RS v NM, Cliota v Dieppeju, Megana RS pa nekje v ?paniji). Zdaj, ?e ti zaradi slabe nafte zariba Bosch pumpa pri dciju iz NM pa ni kriv Renault NM ampak Bosch.
Yeah po treh letih uporabe bolje narejen kot mazda
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
if your Thermo Top V is configured as a suplemental heater instead of a parking heater, the Telestart wont help. Suplemental heaters are in its essence the same as a parking heater, but the difference is that they only accept the suplemental heater command. The telestart when connected via the W-Bus connection to the suplemental heater will issue an parking heater command, but the suplemental heater wont acknowledge that. Its matter of software of the Thermo Top V device,
Mazda 6 je lep?a od kerga kol do zdej izdelanga Passata. Kvaliteta Passata iz prve roke je solidna in ne odli?na. Notranjost je precej nezadovoljiva. ?e potegnem na kratko me moja M6 trenutno precej bolj osre?uje kot passat in ?e bolj pizdohvatna zgleda
Karavan je grdo vozilo...ni va?no kere znamke :S
Va?n da smo vozniki lepi
sem zdaj priklopil tester na mojo ?estko in ko se pove?em na webasto mi poka?e, ?e je blokiran. Samo mislim da se ga ne bo dalo odblokirati. edino lahko zbri?em napake, mogo?e ?e ga odklopi? iz napajanja za par ur se bo elektronika resetirala.
bomo vidl - vazn da se izve, odklene - rekonfigurira se ga loh na beji pr kolegu.
ice daj za foro tvojega kolega mo?nika pokli?i zgolj kaj imajo oni - ?e imajo kaj za webasto pogledat, kakor vem mazda samo menja ?e ne dela
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skuhal ene 10L zelenjavne ?upe za mrzle dni
Povezava za deljenje
Deli na druge strani