Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

Jebes Toseta....

Sem rabil kaj konkretnega in evo kaj sem sproduciral:

:punk:

To,Labi,na?igat in nasolirat se ga je treba. :punk::bravo:

?eprav moramo priznati,da je bil To?e res velik glasbenik in vokalno izredno sposoben pevec. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Men pa razen kljuke in pa nalepke, da ima Bemevejevo M podvozje, ki nekak ne pa?e, mi je voz kr okej, tko da se mi ne zdi glih neki poraz, sploh ?e ata u?iva v njem! :danzoman::bravo::P

Evo,bravo,ReDevil,ti tudi tako razmi?lja? kot jaz.Samo alu-feltne gor in gassssa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam ti si ful proti LJ...

Ze Ljubljana je zalostna kaj sele ostali kraji v sloveniji...

Gres ven zvecer/ponoc pa ne vidis nobenga. Obup...

Ne,Kp pa ni.Odkar je Popo naredu promenado,se vsi lepo sprehajajo...in kak?nega sprehajalca celo pozna?. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ej te gumijaste zadeve ?e vedno vidi?..... :hohoho:

Skratka.... da te ne mohne stati?na elektrika vsaki? ko se vrat dotakne?....

To je kuuul.... jaz bom tudi dal gor... pa ne samo eno..... jaz bom dal 6 anti strela ?pagcev gor.... :aaaaa:

:hohoho: ,pol se ti bodo med vo?njo kam zataknile in ti bojo odtrgale zadnjo premo dol. :hohoho::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne, sam potem bolj razumem zavesice. :D

Cudno, da nima se tisto strleco gumico, ki se dotika ceste, ki naj bi kao pomagala k temu, da te ne zadane strela. :)

He,he,tisto pa mi je najve?ja sme?nica na avtih. :hohoho: V?asih so jih imeli abarti-fi?oti obvezno. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Evo na poti do sluzbe sem izkoristil lepo sonce in kruzal s kolesom in vidim to mazdo...najbolj hecno je to, da jo vozi en starejsi gospod :)

A misli?,da starej?i "gospodje" ne krasijo svojih avtkov? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hehe, proti tem se tud Andrej Stare skrije :hohoho::hohoho:

Evo pa ?e en primer kako se NIKAKOR NE styla Mazde 6

Zadeva stoji pred mojo slu?bo in dela sramoto vsem ?estkam :blink:

post-133-1197496919_thumb.jpg

post-133-1197497615_thumb.jpg

BMW M Power napis :ne vem: :whatever: , kroman okvir?ek tablica, kromane letvice, kromane spodnje obrobe ?ip, spredaj je kroma tolk kot na kakem pimp mobilu (?al nimam slike), kromane ??itniki vrat, celo pokrov?ek od vle?ne kljuke je kroman :lol: - tolk je kroma, da upravi?eno domnevam, da ima lastnik tud kromana jajca. :o

Sorry, ker se delam norca samo kar je preve? je pa preve? :rolleyes:

Kaj ima? proti cromu? :P Meni je v?e?,edino kjuka in zavesice mi niso,pa nalepke dol,pa 17"-ke gor,pa spredaj ves crom dol, pa je .

Zakaj ne bi bla pol lepa? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kokrkol, zdele smo ?e kr del? iz tasme?ne rubrike! :danzoman::hohoho:

Ja,ima? prav.Samo dam Boss-u 100% prav.To?no tako tudi sam razmi?ljam.In tak?no je na ?alost stanje. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne samo v Pri?tini...tudi pri nas so u?itelji imeli "hitre"roke.In v?asih tudi ravnila v roki,kar ni bila glih priljubljena kombinacija...no,jaz sem bil tudi bolj ta priden,?eprav sem imel lase do pol hrbta in raztrgane kavbojke...pa ?e v rock bandu sem ?e takrat igral :punk::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

kako so eni pogumni, ko vejo da jih prfoks ne sme niti grdo pogledat, ker ?e ne bodo vsi o?koti pa sorodniki prletel v ?olo - na kozlanje mi gre tak odnos mularija nesramna... upam da so svojim star?em v ponos - mah seveda so saj so star?i isti... skret od folka :angry::angry::angry:

Glih zaradi takih"frajerjev"je moja ?ena zapustila ?olstvo.Kakr?ne se dogajajo okoli po svetu v ?olah... zadnji ?as je bil,da se je preusmerila v gospodarstvo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Vceri sem pa jaz igral Nothing Else Matters in pol je pocla struna :(

So dnevi, ko je to najboljsi komad.

Pa nc Gregorians Bojc :angry: ampak Metallica :punk:

He,he,kaj tako nabija? po strunah :P Mora? jih bo?at ne?no,ne?no... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.