Men pa razen kljuke in pa nalepke, da ima Bemevejevo M podvozje, ki nekak ne pa?e, mi je voz kr okej, tko da se mi ne zdi glih neki poraz, sploh ?e ata u?iva v njem!
Evo,bravo,ReDevil,ti tudi tako razmi?lja? kot jaz.Samo alu-feltne gor in gassssa...
Evo pa ?e en primer kako se NIKAKOR NE styla Mazde 6
Zadeva stoji pred mojo slu?bo in dela sramoto vsem ?estkam
BMW M Power napis :ne vem: , kroman okvir?ek tablica, kromane letvice, kromane spodnje obrobe ?ip, spredaj je kroma tolk kot na kakem pimp mobilu (?al nimam slike), kromane ??itniki vrat, celo pokrov?ek od vle?ne kljuke je kroman - tolk je kroma, da upravi?eno domnevam, da ima lastnik tud kromana jajca.
Sorry, ker se delam norca samo kar je preve? je pa preve?
Kaj ima? proti cromu? Meni je v?e?,edino kjuka in zavesice mi niso,pa nalepke dol,pa 17"-ke gor,pa spredaj ves crom dol, pa je .
Ne samo v Pri?tini...tudi pri nas so u?itelji imeli "hitre"roke.In v?asih tudi ravnila v roki,kar ni bila glih priljubljena kombinacija...no,jaz sem bil tudi bolj ta priden,?eprav sem imel lase do pol hrbta in raztrgane kavbojke...pa ?e v rock bandu sem ?e takrat igral
kako so eni pogumni, ko vejo da jih prfoks ne sme niti grdo pogledat, ker ?e ne bodo vsi o?koti pa sorodniki prletel v ?olo - na kozlanje mi gre tak odnos mularija nesramna... upam da so svojim star?em v ponos - mah seveda so saj so star?i isti... skret od folka
Glih zaradi takih"frajerjev"je moja ?ena zapustila ?olstvo.Kakr?ne se dogajajo okoli po svetu v ?olah... zadnji ?as je bil,da se je preusmerila v gospodarstvo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To,Labi,na?igat in nasolirat se ga je treba.
?eprav moramo priznati,da je bil To?e res velik glasbenik in vokalno izredno sposoben pevec.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani