Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

A ti ma? tud roke ?e ?ist znucane od konstantnega ?altanja - moje zgledajo kot od sezonskega delavca na gradbi??u :P

Leva noga pa kot od bodybilderja :ne vem:

Si morete zamislit ?ele na?e lep?e polovice,ko morajo pritiskat te trde sklopke? :whatever::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

glede na to, da so mu bolj vsec gore pa spojlerji pol niti ne...

he's all yours (pa zemir's)

si bosta mogla narest urnik pa to :)

?zmeden? o ?em ti to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem imel mo?nost menjati diske na mazdi 6 CD. Imela je 80 kkm prevo?enih in letnik 2003.

Kar se je bilo potrebno odviti je ?lo brez problema, le pri diskih se je zataknilo, vijaka ki dr?ita disk na pestu sta se odvila kolikortoliko "normalno" z pomo?jo ve?jega kladiva. Diski pa niso hoteli z pesta pa ni varijante, ne za takoimenovanim "pacigerjem" na z pomo?jo vijaka, za katerega je narejen navoj v disku, ker se je seveda disk na tem mestu seveda zlomil. Potem pa sem posegel po skrajnih ukrepih in v roke vzel kotno brusilko in diske dobesedno od?agal z avta, tako da sem jih zarezal potem pa po?temal del zvona ki pride ?ez pesto in na koncu ?e malo pretepal po disku z macolo toliko ?asa da je pametnej?i disk popustil in se snel z pesta. :bravo:

?e ostanki dvoboja.

?zmeden? Tudi tako se "?raufa"?Ni kaj,?e ne gre milom pa silom. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem prera?unal koliko mi nese daljinec od moje original Mazde: 227,49m. To je od bloka do parkiri??a, nekaj malega dreves vmes, pozimi ko ni listja.

A to?no...,49 m? :D bravo za natan?nost. :bravo:

Moj pa "nese" tudi okrog vogalov hi?.A va? tudi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Edino pravilno. :bravo: Kak?en privilegiran polo?aj ima na? ?ofer,ki gre 2X na leto v Ljubljano in kupi vinjeto napram turistom? :whatever:

Gonit jih nekam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Samo sem si v?eraj malo bolj?e ogledal dirkalnike F1.Ke ?kifo oblike so.Kmalu bodo samo ?e krilca dirkala okoli.

Kje je tista eleganca kot neko??

Aja-res je Ferrari prvak ampak sem vseeno malo zbadal danes enega ?pagetarja.Skoraj skoraj je ponorel. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaz bi bil danes v uni ribji kantini v portorozu...ne vem kako ji je ime je pa ob cesti...jaoo

lacen :(

He,he,Labi,jaz sem bil pred kratkim tam.Je res super hrana. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Yeey, najbolj zgovoren danes sem! :danzoman:

Ne spomnim se kdaj sem nazadnje bil najve?ji gobec foruma oz. ?e sem kdaj sploh bil :ne vem: :blink:

He,he-vedno je enkrat prvi?-za vse stvari. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prepucavanja v zvezi z DIESEL vs BENCIN
Napisano

Mater sem jaz za luno, 1.4 bencinarja primerjamo z 2.0 turbodizlom ? ?zmeden?

Jaz sem pisal primerjavo mazdo 6 diesel in bencin, izhajamo iz tega, ker pol bi mogl primerjat non turbo dizl(sploh ?e delajo to?) z nonturbo benz. in seveda ?e oba turbaka. Pol bi blo po?teno. Sej ne da se vadim primerjajmo naprej bencinarje in turbodizle. :bravo:

Ne,sej nisem primerjal teh dveh avtov.Samo v vednost sem dal,koliko ve? popije 1.4 benz in kako je hrupnej?i.

In sploh ne primerjam 6-k benza in diesla med seboj.Meni je bolj v?e? in primernej?i diesel tebi ba benzinc.

A ni to lepo? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Alex malo si povr?no prebral.

Labi se je nekaj hvalil da bi se lahko peljal 180 v ?etrti.....to je to na kar sem repliciral ;)

Madmax-sej nisem ni? takega mislil. ;) Sej jaz sem napisal samo moje pozitivne izku?njez dieslom.

Itak,?e bi bil bogat bi si omislil kak?nega hudega ?portnika-bencinarja se ve.

V trenutni situaciji pa mi je tako bolj?e.Zame.Ne pa za vse...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mislim,kak?en hrup na avtocesti ?zmeden? ?Edino kar sli?im pri 160km/uro je pi? vetra (ker imam SW- sani verjetno je bolj hrupno) in zvok Boss-eja z prijetno glasnostjo,ne na ful, AC/DC v zvo?nikih.

?e pa grem recimo z Pugijem-bencinarjem po avtocesti 130,moram dati radio na ful in se ne morem pogovarjat in ?e ko pridem iz avta sli?im ma?ino ?e pol ure potem,kako je hropel v vsak klan?ek.Da ne govorimo o porabi-Pugi,1.4 motor,povpre?na poraba od 8.5-9/100.Alora?

Vi?je od 4000 obratov je itak brez smisla ti??at 6-ko,ker ni efekta.Vse se dogaja ni?je z max. efektom. :bravo:

No,tudi pod 2000 obratov vozim-po mestu,kjer pa je ?e Labi napisal,da diesel sux.In to je res.

Pozimi pa je webasto zakon.Tudi,?e nima? tajmerja se ti po kak?nem kilometru in pol ?e segreje kabina.

Slabo je res mogo?e glede velikega servisa,ki je malenkost dra?ji...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hihi... tole temo bo potrebno v kratkem omejiti ali celo zakleniti :)

jaz nisem prista? dizlov, pa ?eprav vozim dizla, je pa dejstvo, da se da ima vsak motor svoje prednosti, ampak zame jih ima dizl trenutno ve?... pa ?eprav klopota ko ga v?ge? :)

in tisto o ?altanju med prehitevanjem nikakor ne dr?i ;)

Zakaj pa zakleniti? :whatever:

Saj samo podajamo svoje ugotovitve in ob?utke med vo?njo.To pa ni slabo,ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.