Na Bol?jaku najdem Kitajca, ki prodaja son?na o?ala. Moderna, uf ?, z UV za??ito; oblike tak?ne in druga?ne ? Ni da ni! Potem me Kitaj?ek potegne na stran in pritajeno:
- ?Imam vas rad, ima nekaj spe?l samo za vas ? Probaj!?
Nataknem o?ala!!! Ne me je**t! Pazi, vsi naokol so nagi! Ne more biti res? ?e enkrat poskusim? Nagi! WOW, ljudje so nagi! Cena? Ma, ni va?na.Ej! Kaj takega!
Na ulici ponovim test. Enako. Jebemti, ljudje so nagi. Eni so grozno sme?ni? Ene so grozno fajn...
Grem mimo Mercatorja, zanala??, da pogledam tisto prsato prodajalko. Uvau, fantje, kako ?ele naga dobro izgleda!
In tako pridem do doma, normalno o?ala gor - da se malo poduvam ?eni. Pridem v hi?o, sosed in moja ?ena naga. Snamem o?ala ? ?e vedno sta gola.
Pa, je**mti to kitajsko sranje, ki se v desetih minutah pokvari!
Odkar sem ?iv si upam re?ti da ni niti ene spremembe na javnem prevozu....iste proge, isti pogoji, edino LPP je kako progo vec dodal ali spremenil....
Madona se nekateri vlaki so isti...
?koda, da ni res tako, kot si zapisal. Namre?, da v 25ih letih ne bi bilo niti ene spremembe. Bi se gotovo ve? ljudi vozilo z javnim prevozom. Tako pa, ?al, so spremembe. Za relacijo, kjer sem v?asih pla?al 62 SIT, je zdaj cena 3,10?... Pa se veze so slab?e, ker so nekaj linij ukinili...
Nekega dne je drvar sekal vejo nad reko. Napa?en gib in sekira je padla v vodo.Hotel jo je re?iti, a jo je mo?an tok kalne reke odnesel neznano kam. Drvar je sedel na obalo in zajokal. Pojavi se Bog in ga vpra?a zakaj joka. Drvar mu pove, hkrati pa mu razlo?i, da je s sekiro prehranjeval ?eno in sedem otrok. Le kaj bo zdaj z njimi? Bog sko?i v reko in mu prinese zlato sekiro. "Je ta tvoja?" vpra?a Bog. Drvar odgovori: "Ni!" Bog se ponovno po?ene v reko in se pojavi s srebrno sekiro. "Je ta tvoja?" ga vpra?a. Drvar ponovno re?e: "Ni." Bog se ?e tretji? po?ene v reko in prinese ?elezno sekiro. "Je to tvoja sekira? ga vpra?a. Drvar odgovori: "Da." Bog je bil navdu?en nad drvarjevim po?tenjem in mu je podaril vse tri sekire. Minilo je leto in ve?. Drvar se je z ?eno sprehajal ob reki. Nenadoma je ?eni spodrsnilo in padla je v dero?o in kalno vodo. Sku?al ji je pomagati, a mu ni uspelo. Znova je sedel na breg in zajokal, ko se ponovno pojavi Bog z vpra?anjem zakaj joka. "Oh, ?ena mi je padla v reko!" Bog sko?i v vodo in se pojavi z Jennifer Lopez. "Je to tvoja ?ena?", ga vpra?a. "Da!" re?e drvar brez razmi?ljanja. Bog se razjezi: "Zlagal si se! To ni res!" Drvar odgovori: "Oh, oprosti mi, gre za nesporazum. Vidi?, ?e bi ti odgovoril, da Jennifer Lopez ni moja ?ena, bi se ti pojavil s Catherine Zeta-Jones. Ko bi ti odgovoril, da tudi to ni moja ?ena, bi se ti pojavil z mojo ?eno. In ko bi jaz rekel, da to je moja ?ena, bi mi ti podaril vse tri. O Bog, jaz sem siroma?en drvar in ne bi mogel skrbeti za vse tri..."
NAUK: KADARKOLI SE MO?KI ZLA?E, JE TO IZ DOBREGA IN ?ASTNEGA RAZLOGA V DOBROBIT VSEH!
V dana?njem ?asu se petkrat ve? investira v zdravila za mo?ko potenco in silikone za ?enske, kot za zdravljenje Alzheimerjeve bolezni.
Tako bomo ?ez nekaj let imeli stare babe z ogromnimi jo?ki in stare dedce s trdimi ti?i, ampak nih?e od njih se ne bo spomnil za kaj je to dobro in ?emu slu?i ...
V tujini (govorim za Dunaj) je pa javni prevoz tako dobro organiziran in tako poceni, da je bolje, ?e avto ostane (konkretno v na?em primeru) v kampu, kot pa da gre nas ?est z enim avtom v center mesta... Pa ?eprav smo imeli majhne otroke - eden celo v vozi?ku!
A ni ?alostno, da nas vzgoji samo to, kar nas udari po denarnici...
?e pa bi policaj samo prijazno opomnil in spustil dalje brez kazni, bi pa (praviloma) naslednji kilometer vozili malo bolj previdno, nato do gostilne po starem, tam bi pa s prijatelji zapili prihranek ter se nato pijani spravili za volan in domov. In se ?e najbolj bali, kak?no sceno bo spet ?ena naredila...
Debata danes v gostilni: za izbolj?anje prometne varnosti bi morali ukiniti avto?ole. Kakorkoli se to zdi pijanska izjava, se je na koncu izkazalo, da ideja sploh ni trapasta. Namesto in?truktorjev bi mlade voznike u?ili star?i. In ko bi star?i presodili, da znajo dovolj, bi ?ele lahko dobil vozni?ki izpit.
Kot prvo bi star?i po dvajsetih in ve? letih vozni?kih izku?enj ponovno "obnavljali" znanje, vse spremembe zakonov in prometnih znakov, vseh novosti v prometu, ki so se pojavile v tem ?asu in podobno. To jim zagotovo ne bi ?kodilo...
Kot drugo bi pa mladi vozniki zagotovo imeli ve? kot tistih 25 do 30 ur vo?nje, kolikor jih imajo sedaj. Ker bi star?i precej ve? izku?enj zahtevali, preden bi otroke spustili same z avtom na cesto. In ne bi bili tako hitro zadovoljni. Ne tako kot sedaj, ko gledajo, da je ?im prej konec, da so ?im manj?i stro?ki. Bi znalo tako u?enje trajati vsaj kak?no leto...
Kot tretje pa v primeru prometne nesre?e ne bi mogli kriviti nikogar drugega kot sebe. Kakor so jih nau?ili...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Premi?ljujem, da bi kupil en takle teko?i trak...
http://shrani.si/f/Z/11B/4TxO3EPy/tekoci-trak.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani