S temi 3d filmi so prov sme?ni (planet Tu? Kranj), o?itno nimajo otro?ke dimenzije (gledalo se je risanko), no in mala ?verca posledi?no sploh ni mogla met o?al na nosu, ker so ji stalno dol padali.
Lahko re?ete tudi, da gre za placebo efekt, pa vendar sta se tudi tokrat dr. Pelko (in ?efe AS Skorn?ek) dobro izkazala, o tem kaj imam v mislih pa v moji temi;
Neki je na teh dveh preparatih, saj mi zdej avto tudi na LPG-ju ?e pri zgolj 2.000 obratih kar dobro "sko?i", noro, koli?ina olja pa ?e vedno tam kot je bila pred ve? kot 1.000km.
?e bo koga kaj zanimalo, lahko vpra?a kar v moji (zgoraj pripeti) temi. Po potrebi vpra?amo kar dr. Pelka.
Naj vam Mazdilaki oz. karkoli vozite, ?e naprej vsaj tako dobro slu?ijo kot meni.
Bi rekel, da slika niti ne poka?e globine teh lukenj. Je pa sicer te?ava v tem, da npr. zapelje? z glavne in se mora? dobesedno ustavit, predno lahko pre?ka? take luknje (razen ?e ti je gladko malo vseeno za plehnatega kolega), ta cajt pa ti lahko kdo prileti v zadnji konec, saj pri?akuje da se bo? hitreje premaknil z glavne ceste na stransko. Tako je vsaj moje mnenje.
Da vidite katera lokacija - stanje ceste je bila povod da sem odprl tole temo. Glejte in se ?udite (admin ne mi zamerit za resolucijo, da se res vidi kamni?ko - komendsko asfaltno razko?je).
Slikca je stara pol urice, sem se s tem namenom tam mimo peljal, da vam poka?em.
Sem se spravil na podrobno ?i??enje kopalnice, pa sem ji spotoma ?e strop prepleskal. No ne vem pa kolk mi je ostal energije, ker gremo dans s kolegi mal za?urat.j
Ravnokar sem bil z enim podjetnikom na kosilu, pa mi je razlagal o Viber in se pohvalil, za kak?no ceno se pogovarja s poslovnimi partnerji z drugih celin.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ena deklina za Labija.
_____Sexy?Sex
____?Sexy?Sexy
___y?Sexy?Sexy?
___?Sexy?Sexy?S
___?Sexy?Sexy?S
__?Sexy?Sexy?Se
_?Sexy?Sexy?Se
_?Sexy?Sexy?Se
_?Sexy?Sexy?Sexy?
?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy