Prej u ?kofji Loki, oz. mal naprej prot Lubniku, mi je nek brezobziren ?ofer, totalno zasvinjau ubogega ?rnega vouka, pa je zdej vs ?alosten, me mika d ga grem kr po temi oprat!
Po temi prat??Pa ve?,da je pono?i vse ?rno in bo? mislu,da je vse ?isto(?rni vouk).
Bol? da ga jutri,ker je itak napovedano lepo vreme za naprej.
Eh sej se ne gre za krajo, bl mi je filing d mi nav ve? "treba" radia vn pobirat, no pa tut kolegu se to doma valja in prah se gor nabira, tko da ?e s tem namenom, ?kodvat pa itak ne more!
Kar je pa najve? beda, se pa loh zdele itak selm u temo pojamrajte mal, k nismo n? nardil v zvezi z alarmom, k je maher ugotovu, d je mau bl jeba kokr je mislu, pa skice itak nima, tko da nismo ga raj? kej preve? sral, na konc je biu vrhunc "alarmiranja" en boksrski sparing, pr kermu smo ugotovil d je ?uliboj kr potencial na tem podro?ju!
Upam d kmal sledijo slike, aja ?e prej je blo pa par :mi pijemoo:
Ja,no sej ?e ima? alarm noter,?e ni re?eno,da ti ne morejo radia ukrast. Pri nas je moderno,da ti kar ?ipo
razbijejo in ti na brzino sredinsko konzolo razf...jo in poberejo radio ven.Moji sodelavki so naredili tako
za skoraj 2000? ?kode,a radio je bil vreden 200?.In to kar pred hi?o...
To pa res ni sprej za kontakte,ker je masten(?e posebej ne z njim ni? ?arit po elektroniki in kontaktih)
Pejdi lepo v kako trgovino,kjer prodajajo elektroniko in lepo vpra?aj za kontakt-spray.In ?e ga imajo ti ga bodo z veseljem prodali.Deluje- 100% preizku?eno .
Imam mo?nost dobiti gliser?ek cca 4m dolg (4 osebe) in bi bil primeren tudi za smu?anje na vodi, sedaj me pa zanima ?e ima kdo na morju rezidenco, kjer je mo?no biti vsaj 1 mesec ali ve? dol? Aja pa da je blizu privez - marina
Ti to misli? kje v Dalmaciji ali tukaj pri nas?Tu pri nas se ne da dobit priveza v marini(vsaj v KP ne).
Zdele pa grem na trening, ?ist zaspan, se prav bom lahka tar?a, no upam d bom usaj pre?ivu sparing!
Vrjetn bi blo bol za zdravje, ?e bi se z nasprotnim spolom zmenu!
Itaq,pol pa eno dobro masa?ico(lahko eroti?no),pa je re?eno.
erm,..ok,..predstavli si zdj tko,...kup bab na kupu,..v frizerskem salonu,...afkors vse primorke,..in se za?ne z anka in pero,...pol je kmal ?e 5 besed krneki v stavku,..na konc pogovora gleda? k tele v nova vrata ker itak kr pre?altajo na italjansk in te ?udn gledajo kako da ti ni vse jasn
Ti jih pa zafrkni in se nau?i italijansko.Pol jim bo? pa kako vrnila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Verjetno si,ko si bil majhen hodil okoli otrok in jim razlagal,da bo?i?ek ne obstaja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani