Prve napovedane cene vinjet so bile astronomsko visoke, pol so jih pa spustili tak, da ni blo za verjet. So rekli da bomo molzli obiskovalce in ne nas Slovence, zdaj pa vidimo koga se najbolj spla?a molst- tistega ki je najbolj vajen mol?e.
To?no tako-si mi vzel z jezika.?e bodo res tako drag,bi morali "normalni" vozniki blokirati ceste.
ostr?ek v mladih pubertetnih letih, je hotel zgubit nedol?nost, vednar ga nobeno dekle ni hotelo, ker je imel preve? oglatega. Zato je ostr?ek sklenil iti do mizarja, da mu ga le ta zbrusi. Vendar mizar ni imel ?asa mu je dal ?mirgl papir, da naj si ga sam zbrusi. Ostr?ek se lepo zahvali in oddide domov. Naslednji dan, mizar sre?a ostr?ka in ga vpra?a: "kaj zdej ostr?ek, a si na?el kako dekle?" ostr?ek pa njemu nazaj:" ma kako dekle neki, ?mirgl papir je zakon!"
Pa ?e en:
Micka si je privo??ila skok ?ez plot z Janezom. Ko sta tako nekega dne
seksala, sli?ita avto, ki se ustavi na dvori??u. Micka plane iz postelje,
pogleda na dvori??e in vzklikne:
"Moj Bog, moj mo? se je prej vrnil s potovanja. Janez, takoj sko?i
skozi
okno na cesto in izgini!"
Janez pogleda skozi okno in odvrne: "Ne morem, Micka. Saj vidi?, da
de?uje!"
Micka se obupano zgrabi za glavo in krikne: "Janez, ?e naju moj mo?
zasa?i, naju bo oba ubil."
Janez torej plane iz postelje, pograbi svojo obleko, sko?i skozi okno
na
cesto in se znajde v skupini maratoncev, ki prav tisti hip te?ejo mimo
Mickine
hi?e. Da bi zabrisal sled za seboj, se jim Janez pridru?i.
?ez nekaj ?asa se Janezu med tekom pribli?a prvi maratonec in vpra?a:
"Kolega, ali te?e? maraton vedno nag?"
Janez: "Vedno. Tako prijetno je ?utiti pihljanje vetra, ko sem nag, in
tako bolje ?utim povezanost z naravo."
?ez nekaj ?asa se Janezu med tekom pribli?a drugi maratonec in vpra?a:
"Kolega, ali te?e? maraton vedno z obleko pod pazduho?"
Janez: "Vedno. Tako prakti?no je imeti obleko pri sebi. Ko prite?em na
cilj,se lahko takoj oble?em, usedem v avto in odpeljem domov."
?ez nekaj ?asa se Janezu med tekom pribli?a tretji maratonec in
vpra?a:
"Kolega, ali te?e? maraton vedno s kondomom na ti?u?"
Dolg?as od dirke ampak odli?no odpeljana (tudi takti?no) dirka ter po?tena zmaga Louisa ni kaj re?i. Ferrarija mu niste bila konkuren?na tako, da sta drugo in tretje mesto je kar v redu glede na to kako je bil Hemi prepri?ljiv cel vikend.
Je pa nekaj zelo zanimivo in sicer, da je lani imel Hamilton natanko toliko to?k (7) prednosti pred zadnjo tekmo tako kot je letos. Hmmm.... ali se bo zgodovina ponovila?
Pravkar bil na 1.tehni?nem in ?el skozi.Se pravi,da moja Mazda ni bila ukradena.
Moram pa spet kar tukaj grajati Mazda servis v KP.Sem ga peljal enkrat prej,da mi na?telajo vi?ino lu?i,ker sem vedel,da svetijo prenizko.Oni so "kao" na?telali in danes so pri pregledu ugotovili,da svetijo obe ful prenizko.
Sem ?el na AMZS v KP in so mi prijazni fantje re?ili zadevo v to?no 20 sekundah-zastonj kot ?lanu.
Tako,da en velik minus servisu in velik plus AMZS.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz recimo imam diesel power zato:-ker se pod 2000 obrati skoraj ne vozim,
-ker manj pije,
-ker pri prehitevanju ne rabim ?altat v ni?jo brzino...
To bi bilo to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani