Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Premajhna varnostna razdalja in "kampiranje" na levem pasu.

Se strinjam. To je res vzrok velikega ?tevila nesre? in vzrok zastojev in manj?e preto?nosti cest. Ampak...

Zakaj, hudi?a, mora biti vedno en ampak?

Torej, ampak.

Ampak druga?e se po na?ih cestah skoraj ne da voziti. Ko smo ?li na po?itnice in sem vlekel po?itni?ko prikolico s petko, polno otrok, sem za?el po po?itni?ko: saj se nikamor ne mudi, ?asa je ?e dovolj, zakaj bi delal si skrbi,...(Adi Smolar). Na avtocesti dohitim tovornjak, tovornjak s priklopnikom, vla?ilec s polpriklopnikom,... Karkoli po?asnej?ega od mene. In dam levi smernik in ?akam. In ?akam. In ?akam. In tudi po deset kilometrov nih?e toliko ne zmanj?a hitrosti, da bi se lahko varno prestavil na levi pas. Ko potem po?asi komu izsilim prednost, ker se druga?e ne da, mi blenda tako, da kar lu?i za pol metra ven poskakujejo. Prehitim tisto re? pred seboj in se prestavim nazaj na vozni pas. In po nekaj kilometrih dohitim naslednjega. In spet prevozim z levim smernikom tudi po deset kilometrov, preden enostavno nekoga izsilim, da lahko prehitim. Ja, za moje ?ivce bi bilo potem bolje, ?e bi kar ostal na levem pasu. In bi me rahlo brigalo, pa ?e tistemu zadaj ?arometi eksplodirajo od blendanja... In za primerjavo izku?nja iz Avstrije in Nem?ije: Avstrijci in Nemci se me niso lotili prehitevati, ?e sem dal levi smernik! Sicer tega nisem opazil v Sloveniji. Tu so me tudi Avstrijci in Nemci prehitevali, pa ?eprav sem imel levi smernik. Ne vem, zakaj tako?

Ko smo takole potovali in zavili z avtoceste, sem pa kljub eno tono te?ki prikolici MORAL voziti najve? ?tiri do pet metrov za tistim pred menoj, druga?e so se mi vrivali pred mene in sem naenkrat imel varnostno razdaljo s ?estih, sedmih metrov zmanj?ano na meter, najve? meter in pol! In lahko mu trobi?, lahko mu maha?, lahko peni?, briga ga. ?e pa ga kresne? od zadaj, si pa kriv in pika.

Torej? Dokler ne dobimo policije, ki bo take nestrpne?e lovila in sankcionirala (namesto da ?epi v grmu na koncu naselja, kjer ni ve? hi?, ni pa ?e table za konec naselja in lovijo "prehitre" voznike), do takrat se ne bomo nau?ili. Slovenci se o?itno kaj nau?imo samo, ko nas po?lata za denarnico. Stanje v koloni zaradi nekega drugega nestrpne?a nam ne da razmi?ljati, da bi z druga?no kulturo za volanom tudi ceste bile bolj preto?ne. Toliko Slovenski mo?gani o?itno niso sposobni procesirat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dekle: Gospod sodnik, hodila sem po ulici, ko me je obto?enec zgrabil!"

Obto?enec: "La?e, gospod sodnik! Ona la?e!"
Dekle: "Potem me je za?el otipavati po telesu!"
Obto?enec: "La?e, gospod sodnik! La?e!"
Dekle: "Ko je odpel svoje hla?e..."
Obto?enec: "La?e!"
Dekle: "Je izvlekel tistega svojega, polmeterskega..."
Obto?enec: "Ja, no, kar je res je res!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
?ena pride prej iz slu?be in najde mo?a v postelji z neznanko.Besna  mu re?e, da ga zapu??a. Mo? jo prosi, naj prisluhne njegovemu pojasnilu,  zakaj se je to zgodilo:

- "Peljal sem se z avtom in ob cesti zagledal jokajo?o  mlado ?ensko, umazano, v raztrgani obleki in boso. Ker se mi je zasmilila,  sem jo vzel v avto in jo odpeljal domov, da se o?edi. Ko se je stu?irala, sem ji dal tvoje perilo, ki ti je premajhno, svileno bluzo in hla?e, ki  si ju samo enkrat nosila in tvoje superge za tek, ki si jih samo dvakrat  obula. Dal sem ji celo nekaj goveje pe?enke iz hladilnika, s katero mi nisi  postregla. Lepo se mi je zahvalila za vse in se napotila iz hi?e. Na pragu  pa se je obrnila in me vpra?ala:

"Imate ?e kaj takega, ?esar va?a ?ena ne uporablja ve??""

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pride mo? zgodaj zjutraj domov precej "raz?telan". ?ena ga pri?aka:

- "Kje si pa bil do sedaj?"

- "Prijatelj se bo o?enil, pa smo naredili fantov??ino."

- "A tako. Da niste pripeljali ?e kak?no kurbo pa se zvrstili na njej?

- "Ma nismo. Odkod ti pa taka ideja?

- "Ma ne ti meni. Kot da ?e nikoli nisem bila na kak?ni fantov??ini!"

AKTUALNI SEKS PROBLEMI 

Socialni problem:   

Ima? prijateljico, ima? s ?im, a nima? sobe.

Sociolo?ki problem:

Ima? sobo, ima? s ?im, a nima? prijateljice.

Podjetni?ki problem:

Ima? prijateljico, ima? sobo, ima? s ?im, a nima? ?asa.

Psihofizi?ni problem:

Ima? sobo, ima? prijateljico, ima? ?as, a nima? s ?im.

Parlamentarni problem:

Ima? prijateljico, ima? sobo, ima? s ?im, ima? ?as, a nima? soglasja.

Filozofski problem:

Ima? prijateljico, ima? sobo, ima? ?as, ima? s ?im, ampak - zakaj?

Slovenski problem:

Ima? sobo, ima? ?as, ima? prijateljico - ampak sta skregana...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Vodka z ledom uni?uje ledvice,

rum z ledom uni?uje jetra,

vhisky z ledom bo uni?il va?e srce,

gin z ledom va?e mo?gane,

Coca Cola z ledom pa va?e zobe.

O?itno je led smrtonosen!

Opozorite prijatelje naj led vzamejo iz uporabe! 

Razpo?ljite to in re?ite ?ivljenja.

Ne pozabite, da je prav zaradi ledu potonil tudi Titanik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

V kon?ni fazi se torej vsi strinjamo s tem, da ?e avto s hitrostjo 100 km/h:

- tr?i v zid

- tr?i v drevo

- tr?i v parkirano vozilo

- ?elno tr?i v nasproti voze?e vozilo

rezultat ne bo prav ni? ugoden za voznika in potnike. Vse to vemo in se tega zavedamo. In vendar...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Kak?no darilo bo? kupil ?eni za obletnico poroke?"

- "Kladivo. In naj si izbije iz glave tisto darilo..."

?ena sedi pred ogledalom in se gleda vanj. Gleda in gleda in ogleduje, nato vstane in re?e mo?u:

- "Ma, ve? kaj, ?esa bolj?ega niti nisi vreden..."

Ladja zaide v te?ave in se za?ne potapljati. Slovenec teka po palubi in govori:

- "Kaj naj naredimo, kaj naj naredimo?"

?rnogorec mu odgovori:

- "Ma oca ti tvoga, Slovenci bi uvjek ne?to radili..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Premo?en mo?ki se odlo?i, da se bo treba poro?iti.

V?e? so mu bile kar tri ?enske, a se ni in ni mogel odlo?iti.

Tako se odlo?i, da podari vsaki 5000 $ in po?aka, da vidi, kaj bodo one storile s tem denarjem.

Prva je od?la takoj v lepotilni salon, kjer si je uredila lase, telo, si nakupila nove obleke in se za tega mo?kega po najbolj?ih mo?eh uredila.
Rekla mu je, da je to storila, da bi mu bila ?im bolj privla?na, saj ga tako zelo ljubi.

Mo?ki je bil impresioniran.

Druga je od?la v nakupovalni center, da bi mo?kemu kupila darila.
Kupila mu je nove palice za golf, nove dodatke za ra?unalnik, lepo in drago obleko. Dala mu je ta darila in rekla, da je denar potro?ila zanj, saj ga tako zelo ljubi.

Mo?ki je bil ponovno impresioniran.

Tretja ?enska je vlo?ila denar na borzi in ?ez nekaj ?asa zaslu?ila veliko ve?, kot je vlo?ila. Mo?kemu je vrnila njegovih 5 000 $, ostalo pa polo?ila na njun skupen ra?un. Rekla mu je, da ?eli vlagati v njuno skupno prihodnost, saj ga tako zelo ljubi.

Normalno, da je bil mo?ki spet impresioniran.

Dolgo je razmi?ljal o denarju, o ?enskah, o tem, kaj je vsaka storila z denarjem.... in takrat se je odlo?il.

Poro?il se je s tisto, ki je imela najve?je jo?ke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

da ?e js mal pojamram. sem danes izredno na dopustu in trenutno v centru ankarana pijem ?e drugi kofe, zraven pa izrabljam zastonj wifi za surfanje in ?akam, da fotr kon?a pregled v valdoltri. po 14 dnevnem dopustu in izle?avanju na pla?i, bi trenutno ?e najraje delal v slu?bi. ;)

Aha, ja, seveda. Nato pa svizec zavije ?okolado...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.