Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Obadva imata prav... poslovalnice so bile odprte ?e v ?asu, ko ni bilo e-banke in drugih la?jih poti zdaj pa dejansko so ratale nerentabilne in kjer jih je preve? bodo sigurno zaprli oziroma zdru?ili ve? manj?ih v eno ve?jo.

To so v preteklosti ?e po?eli vendar v manj?em obsegu zdaj je pa prvi? kar 22 poslovalnic na tapeti... Ratuje pa problem, ker marsikje bo to zelo prizadelo lokalno prebivalstvo in recimo v Metliki so ?e popizdili zaradi tega.

http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=190345

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://www.24ur.com/nlb-bo-ukinila-22-posl...bankomatov.html Boss kak?no ?talo imate tole? Tole je ?e vmes padlo glede na vse kar poslu?amo? Spet kak?nih 100ljudi brez slu?be ali premestitve?

Hja... ni? novega. To je bilo lani ?e napovedano in se bo letos do konca izvedlo. Je pa vseeno resnica tudi to, da e-ban?ni?tvo dejansko pokopava poslovalnice sploh, ker se gre v smeri, da se bo dalo naro?it skoraj vse storitve preko interneta.

Je pa ta oslabitev dejansko bila napovedana in je v korelaciji s prenosom terjatev na slabo banko za katere je banka dobila sve? kapital, ki upam, da bo dejansko ?el za dvig gospodarstva. Dejansko mi tega denarja ne rabimo saj banka stro?ke poslovanja pokriva z dobi?kom - problem je le zgodba z anazaj. Pa ?al niso v igri samo tajkunski krediti ampak ?krediti na ?isto vseh podro?jih tako na poslovnem sektorju kot fizi?nih oseb.

Bomo videli... ?e bo zadeva ?la v smeri kot je trend letos januarja se bomo zmazali, ?e pa ne... pa who knows? :ne vem:

Spet merjenje kurcev, ampak do kakega izliva lahko pride....

Ah ne... premalo je v igri tako, da bo le ostalo pri dogovorjenem merjenju kurcev - zahod bo popustil tako kot Rusija popu??a v primeru konfliktov, kjer je vme?ana ZDA. Mora pa EU in ZDA malo robantit, da Ukrajinci ne dobijo ob?utka, da so ostali sami.

Samo, ?e je del Ukraine tako prorusko usmerjen in bi se radi priklju?ili Rusiji ?al ne vidim nekega pametnega razloga, da se jim to prepre?uje, ker vse skupaj je zgodba podobna zgodbi ob razpadu Juge.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

no sej trenutno so potegnili ?e najbolj Salamonsko odlo?itev in za letos ne bo 0,5% obdav?itve ampak le in samo 0,15%. Se pa bojim, da bo to v prihodnje spet na sporedu, ker problem se sam od sebe ne bo re?il.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

otro?ke izjave

Raje imam mamino sestro kot svojo. Mamina sestra je moja teta, moja sestra mi ni pa ni?.

Moja mama ima otro?i?ka v trebuhu, samo ne vem kako ga je pogoltnila.

Na mame se ne vpije, mame so koristne.

Ko se dva zaljubljena prvi? poljubita, takoj padeta in se ne dvignega najmanj eno uro, lahko pa tudi ve?.

Polotok je otok, ki ?e ni do konca napravljen.

Babica je debela, ker je polna ljubezni.

Jaz bi tako rada imela ?e enega brata, pa mama uporablja tampone.

Starej?i ko je ?lovek, dra?ji so njegovi zobje.

Deklice ne morejo stoje lulati, ker se nimajo za kaj dr?ati.

Enkrat sem bila tako bolna, da sem imela 40 kil temperature.

A morajo mame tudi jesti travo, da jim iz prsi prite?e mleko?

Na Marsu je ?ivljenje. A to je samo hipotenuza.

Izraelci so napravili zlato tele, ker niso imeli dovolj zlata za zlato kravo.

?vi?arske krave imajo prete?no za izdelavo ?okolade.

Prebivalci Sardinije se imenujejo Sardine.

Da je res dobra, mora biti medicinska sestra popolnoma sterilna.

Zdravniki pravijo, da so smrtonosne bolezni najhuj?e.

Ko se je rodil moj mlaj?i brat, so ga morali dati v akumulator.

Metulj je insekt, iz dru?ine helikopterjev.

Najbolj koristna ?ival je svinja. Od nje lahko vse uporabimo, meso od spredaj in zadaj, ko?o za ?evlje, ??etine za ??etke in ime za zmerjanje.

Razlika med vasjo in mestom je ta, da je trava v vasi iz enega dela, v mestu je pa prekinjena.

Akvarij je malo stekleno morje, kjer ?ivijo doma?e ribe.

Alimentacija je pla?a za otroke, ko se o?e odseli.

Posvojitev je bolj?a od rojevanja. Tako lahko star?a sama izbereta otroka in jima ni treba imeti tistega, ki sta ga dobila.

post-133-1393512723_thumb.gif

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?lanek, objavljen v angle?kem ?asopisu :

Na vpra?anje Koliko oseb vzdr?ujete ? je neki dav?ni zavezanec zapisal :

1. 2,1 miliona ilegalnih priseljencev

2. 4,4 miliona nezaposlenih

3. 900.000 kriminalacev v 85 zaporih

4. 650 kretenov u Parlamentu in

5. celo Evropsku komisijo

Osebje administracije mu je vrnilo prijavoz komentarjem da je njegov odgovor

nesprejemljiv.

Dav?ni zavezanec je nato vpra?al : Ali sem morda katerega pozabil napisati ?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Divje pleme ljudo?ercev v d?ungli ulovi Slovenca in ga vr?e v lonec, da skuhajo juho! Pa ga vpra?ajo, kak?na je njegova zadnja ?elja.

Slovenec, poni?no re?e, da je sicer nima, da pa bi rad vseeno nekaj vpra?al!

"Kaj," ga vpra?a poglavar plemena.

Slovenec: A mate kle SDS ali pa SD?

Poglavar: Ne!

Slovenec: A mate PS, SLS ali pa NSI?

Slovenec: A mate SNS?

Slovenec: A mate ZZZS, 7 regij, 210 ob?in, 30 ministrstev, Avtotehno, Mercator, Vegrad, pa 22% DDV?

Poglavar: Nimamo!

Slovenec: A mate Jan?o al pa Jankovi?a?

Poglavar: Nimamo...?

Slovenec: Pa od ?esa ste pol podivjali, 300 kosmatih!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

So ?li pit ja, s ?panci na Petrola o?itno :cheers:

V bistvu je vse izmi?ljeno, ?panci pa so se sami po?kodovali, ker niso znali uporabljati avtomatskih vrat na Petrolu.... pa ?e tla so bla ?ist mastna in drse?a zaradi politega dizla pa je enmu zdrsnil in je z glavo ?ajbo avtobusa zbil... jebemu dizla?e sam za ?kodo ste.

Pa tudi Predin ni bil na tekmi Olimpije v Sto?icah... le kako bi kleni ?tajerc kot je Predin sploh navijal za zelenobele morostarje? Govori se, da je bil to en imitator, ki mu je zelo podoben in seveda je Ljubljan?an, da ne bo pomote.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Morm it neki pomagat na teren, sefu sm ze napisu en konkretn mail... najbolj me razpizdi to, ko ne more vsej par dni prej povedat :angry:

haha navadi se - mi temu re?emo "intervencija" pa sploh ni tako "izjemen" dogodek. Izjemen dogodek rata samo na konc meseca, k se pol direktorji ?udijo od kod nam tolk nadur... hje od le?anja doma na kav?u ziher ne. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Prvi razred,.. ?kola u Sarajevu:

U?iteljica re?e djacima da je ona Bosanka. I zatra?i da svi koji su

Bosanci dignu ruku.

Ne znajući bas ?ta su i ?ta znaci to "Bosanac", ali u ?elji da budu

kao i u?iteljica, svi djaci podigo?e ruku.

Svi sem malog Perice. U?iteljica ga upita:

-Za?to ti Perice nisi digao ruku?

-Zato sto nisam Bosanac

-A ?ta si onda?

-Ja sam ponosni Srbin

Malo naljućena u?iteljica upita:

-Za?to si Srbin?

-Moj otac je Srbin, majka mi je Srpkinja, tako da sam i ja Srbin

Vidljivo ljuta u?iteljica re?e:

-To nije razlog. Recimo da su ti otac i majka idioti, ?ta bi ti onda bio?

Perica malo razmisli i odgovori sa osmjehom:

-E onda bi bio Bosanac.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz se bojim, da to ni delo Vijol

Ja jaz tud mislim, da so to naredili Green Dragonsi... prasice ?abarske so se odpeljale celo do Tepanj, da so premlatle navija?e Seville in s tem spravile v slabo lu? nedol?ne Vijole.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Glede na to kako so sodniki ukradli tekmo razumem da se mu je snelo ampak ne odobravam tega. Je pa zdaj naloga KK Olimpija, da dajo prijavo, da je ?lo za podkupljeno tekmo, ker ?e ne se bo srd kaznovanja zvalil le na njih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kakor koli ?e... pokazali so dejansko ogromno in izredno takti?no zrelo. Maksimalno poka?ejo na tekmah, ki dejansko nekaj pomenijo in vplivajo na napredovanje ali ugodnej?i razpored. Zdele pa presenetimo ?e ?vede pa bo uspeh popoln. :P

Tina je pa itak carica in je dejansko uspela narest tisto kar je bil cilj cele sezone - to je za res en globok priklon.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Saj je bil ampak je ?e odpla?an.

bogatuni :hudicek:

Sej se mal hecam... ampak to moramo vsi vpisvat, ?e za vrtec pa bolj kot jim razlaga?, da je avto stro?ek in 95% ljudi samo finan?no breme bolj ga turijo v vse mogo?e maluse. Z drugimi besedami - otrokom ne sme? omogo?iti varnosti ampak mora? imeti nek na pol razpadel klump, da je dr?ava zadovoljna, pa ?e se pol vsi pobijemo... it doesnt matter.

On bi zih ?pilal GTA V!

Ja sej je logi?no... ?e je ?e imel fotorealisti?en Call of duty v ?ivo, kako naj zdaj igra igrice na PS2 z bedno nerealisti?no grafiko. Sorry za sarkazem ampak ta se ?e vedno ne zaveda kaj je sploh naredil in kljub temu, da sem na?eloma proti smrtni kazni bi za take primerke naredil izjemo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.