Moram totalno pohvalit na?ega novega ?lana - AmpeR, ker tolk hitro kot je pa on po?timal vse kar je potrebno za ?lanstvo v MK in postal ?lan ?t.82, kej takega pa se doslej ?e ni zgodil.
@JureS - kot ka?e ve? o moji kr?itvi ve? od mene, jaz namre? ?e nisem niti dvignil po?te, tako da je mo?no, da je vzrok tudi kak?no parkiranje ali pa sem celo ?el scat na kak?ni zaledeneli zelenici, pa se tega ne spomnim.
S kolegom sva mal potrenirala, pa mi je hitr ustnico prebil, no ?e dobr da sem imel ??itnik za zobe, ker druga?e vpra?anje... O?itno Zavca glih ne bom nasledil.
Alfonzo je mel pretiraval se mi zdi, kar malo ?koda, ker z njim bi bila dirka ?e zanimivej?a. Sem pa vesel, da sta Mercedes iz Zamor?ek v solidni formi.
S ponosom lahko ugotovimo, da imamo ponovno eno najslab?ih ?ogobrc ekip v Evropi - ko te na doma?em terenu premaga Islandija, to je pa te?ko pozitivno komentirat.
?KOFJA LOKA - ?ELEZNIKI - ZALI LOG - PODPOREZEN - DAV?A- SC CERKNO ta povezava?
ali ta
Ljubljana (Kranj) - ?kofja Loka - Poljane - Gorenja vas - Hotavlje - Leskovica - SC Cerkno
Obe poti sta bili uporabljeni (kro?na tura), ampak v ravno obratnem zaporedju kot si ju ti navedu.
Mah vle?e se v obeh primerih kot sam vrag. ?e ne bi bila tista pot v bli?ini ?eleznikov zaprta zaradi sanacije ceste, bi se privar?evalo kar lepo ?tevilo kilometrov.
?e sem ravno v tejle temi, pa lahko ?e povem, da sem po po?ti ?e prejel pogodbo za ?lansko popustie od Mazda servisa Lepo?a iz Prekmurja.
Bla je sme?na varjanta, ker je iskal, ?e mu je nekaj pod Mazdojko padlo in je po?epnil na eno koleno, da pogleda pod avto. No in pod to obremenitvijo je konica pancerja o?itno popustila. Plastika je bila pa trdote kot neka polovi?no stopljena ?okolada.
Pancerji so bili pa stari VSAJ 20 let, no potem si jih je izposodu na samem smu?i??u.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimiva primerjava - Melbourne 2013;
http://www.youtube.com/watch?v=z5mRiY6Hmhc
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani