kdor je gledal tekmo se je samo smejal temu vaterpolu....drugi pol?as je bilo nenormalno ve? vode na strani bilba, in podaje po tleh so bile nemo?ne, rabili bi Beckhama ker je ?oga ?la samo po zraku lahko
Najbolje je bilo, ko je branilec bilbava v mlaki izgubil ?ogo (se je ustavila) potem pa je hotel re?iti zadevo tako, da jo je hotel nazaj golmanu podati, pa se je spet v naslednji mlaki ustavila direkt pred iniesto...ta pa ni mogel lobati te?ke ?oge sam pred vratarjem...
2:2 je kar realen rezultat, ker barca ni mogla igrati svoje igre - nemogo?e, pa ?e tepli so jih ko budale - favli 25:13, kljub temu da je bil 2. gol bilba avtogol Barce v vodni zmedi ...MEssijev pa tudi skoraj....1:1 je blo realno
Med ?epovanom in Grgarjem lahko poslika? pol "?ivotinjskog carstva" kar iz avta: je?i, zajci, lisice, srne, jeleni, divji prasci,... ?e ima? sre?o tudi podivjanega voznika... In ?e ima? pu?o, nabije? in ustreli?. Ni hudi?, da ne bi kaj oble?alo...
Sva s taukotom videla ZOO v ?ivo
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sorry All4spin ampak Italijani so (smo) pa res ?istokrvni ?alabajzarji...
Sobota trajekt Piombino - Cavo tu tu tu tu tu se peljemo, kar na enkrat ovinek za 180 nazaj proti pristanu in stop....seveda smo se konkretno guncali, ker to je podobno ro?ni z avtom. ?oln ob boku iz luke - vsi pregledovali vrata zadaj...
Nakar pride kapitan - tipi?en zape?en italijan s cigaro v ustih...ma vai vai...v stilu kaj pa gledate teraj dalje sej bo v redu...
Na sredi poti so za?eli vrata loviti s ?pago, ob pristanku pa so vrata ?e konkretno plu?ila po morju avto odelek pa ?e stal v 1cm vode....
Gremo naprej
100? kavcije za mobilno hi?ko, ni problema, problem pa je bil ko je treba to dat nazaj...pla?am polno, seveda vse brez papirjev in potem italijanka faca in ke' ke' mi non kapi?e? Pa vse smo se razumeli do sedaj, in me je hotel prepri?ati, da je kavcija v?teta v ra?un, da sem pla?al toliko manj...bemu jim mast 10 minut sem se miril in mirno stal za svojim da ima ?e mojih 100?. Po 15 min se je dal prepri?ati vrnil 100? in za?el jamrati, kot da se je cel svet obrnil proti njemu zaradi mene....
Ni ?e konec
Portoferraio - petek pred odhodom, ?e konkretno pihalo sedimo na kavi v zasteklenem vrtu, pride ?enska odpre vrata, in ker je bilo na drugem koncu odprto ji strga vrata z rok jih obrne in s kljuko razbije steklo okna....
?e bi kdo tam sedel bi ga lahko porezalo konkretno....Italijan pride pogleda kaj je blo re?e vafankulo in zbrca stekla pod prazne mize, ve?je kose pa na cesto vr?e
skratka jaz sem se sam smejal.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kam so Japonci dal drain plug menjalnika na 6ki..... na koncu 24 gadore v papagajke edino kar zraven pride....
ni ga klju?a, gador ne vem kaj ki bi pri?el poleg, pa ?e na stran je obrnjen direktno v pleh tako da olje leti najprej v podvozje preko njega pa v poto?ke....
Tudi zaradi tega mene tu ne bodo videli. Res pa da je to povsod.
Me pa je impresioniral to v Barci, da so an tekme hodile cele dru?ine, ali pa veliko starej?ih ljudi.
Res da so tam orenk ?li v zatiranje huliganov, zato se po drugi strani pa spopadajo s pomankanjem atmosfere, tam je vse bolj gledali?ko. Se sedi, ?ve?i semena, in se sem pa tja ?vi?ga ali pa ploska. No sej so tekme kjer je bolj ?ivahno ampak je vse bolj mirno, ker je meni vseeno v?e?. Raje vidim, da pridem z dru?ino na tekmo, kot pa da se bojim ali me bo kdo za?tihal ali pa zakuril.
Na Nou Campu sem bil najbolj zivcna oseba...pa tudi to da se stadion napolni v 5 min in izprazni enako....takrat se 65.000 ljudi, nikjer guzve, nikjer panike,....
blo zakon iz borutom, dragotom in peri?nikom sam podn je biu ko sm mal zelgu u avtu in in sm zgleda lu?i pozabu ugasnt ko sm zalegu v avtu in sm akulumator spraznu tko da sm mogu fotra klicat da je iz kabli pr?u da smo avto spet v pogon spravl ... zdej pa lahkono?
pa zakaj bencinarja mal ne porinete?
zdej ?ele ?tekam kva pomen met neki k je made in china ... fotr je dam pruleku neki android 2.2 smartphone ( http://www.kakatech.com/dual-sim-android-2...e-htc-g9-a9000/ ), ki ga je uporablu neki ?asa pa mu je baje delu kr uredu sam ni zvonil dost naglas al neki tazga in je nazaj za?eu uporablat HTC 3G touch, est sm pa pa? od nega uzeu tega androida ker mi gre ta predpotopna nokija ?e konkretno na k**** ... uglaunm fora je pa v tem da ko sem mobitel dobu je ?pilal use tko kokr je treba ... ga neki fotr prime v roke pa za?ne neke programe gor nalagat k naj bi bli za androida se je sistemu sfukal in zdej kar kol nardimo nemorm pridt iz menija k pi?e da je napaka na programu in da ga je treba zasilno zaustaut ... ok klikn? force stop in ista napaka se pojavi po cicra 10 - 15 sekunah ... uzel smo ?e baterijo vn, uga?al telefon na tak in druga?n na?in, probal take in druga?ne prisilne izklope programov in programske opreme ... ne pomaga ni? ... napako ?e zdej ene 2 ure skupi vn me?e ... softwareja nemorm resetirat na towarni?ek nastavitve ker nemoprem pridt v osnovni meni pod nastavitve ... j**** telefon pa tud nima reset knofa da bi ga resetiru pa mu mal sprau tist spomin ... u tla ga pa ?e nimam namena metat za1x ...
ti pa preve? u lublano hod?...komi razumeu ka pi?e?
Prva med Latisano in San giorgio di Nogarom (sem ?el prej ven in po stari do Portogruara) in druga (mislim,da so bili mrtvi) pa pred izhodom za Pordenone.
E to pa ne dobre....
upam da bo jutri frej....vceraj sem lepo prisel.
Zjeban sem, naporen teden, ?e bolj naporen dan, a se je spla?alo....
- Mazdica oprana spredi/zadi, not pa vun...
- zamenjal ?rno plastiko pod prvim odbija?em (?e je kdo nima je ta stara v kanti pred bajto, je cela samo zdrajsana - naslednji ?etrtek pobirajo smeti )
Mal z zavistj prebiram kako se usede? v topel avto, pa se mi zdi da je to vredno unih par deci bencina sploh ko bo - orng na Gorenjsko u?gau. Seveda me pa tud sitnica zanima ker nalednjih 5 let dokler je kreda, so izdatki zelo limitirani
hja sedajle ni cas za ugoden nakup....jaz sem poleti celoten komplet dobil z daljincem za 500 ojro...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.youtube.com/watch?v=RxfLwmZx4QI...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=HOSwI3oI5Kg...feature=related
Sam ga je res uzitek gledat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani