Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

To je tko kokr zamorci pr Olimpiji, najprej jih nau?ijo klet! :hohoho: :ne vem:

Ja,in pomo?nosti sploh ne vejo,kak?ne klatijo,dokler jih kdo ne za?ne lovit po igri??u.

Oni pa samo :ne vem: ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

?e bi bla ful zlobna bi rekla da te je za?el EM?O j**** pa ne razume? ve? mladih :D

sam nism zlobna in ne bom tega rekla,... :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

He,he,?e za?nem jest ?rajat kur se prti?e,ne boste kapirali en kavolo niente. :P

Kje je zdej EM?O? :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Prosti prevod:

Super, zunaj znajo nastati idealne razmere za poledico, da s svojo Mazdo 323F zletim s ceste. Bedno. <_<:P

Ah,zo,thanks.Sem se ?e ustra?il,da ne obvladam ve? sloven??ine... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

...ali pa,da nas zamenjajo z Romuni,Slovaki in ostalimi,ker itak stalno nakladajo v firmah,da ?e komu ne pa?e delat za ta dnar,bodo pripeljali omenjene.Kako se bodo sporazumevali,je pa druga stvar.Verjetno z motami in rokami.Samo je nevarno,da bo kak direktor?ek v tej silni vnemi mahanja kak?no kasiral...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NKBM
Napisano

Heej mazda?i, bo ?el kdo stati v vrsto za nakup delnic ter dr?al pesti da jih bo ?im ve? dobil za vlo?eni denar, ter tvegal ali bodo ?le gor ali ne. Izbrali so pravi ?as za prodajo saj so imeli v polletju tak?en dobi?ek kot lani celo leto?? hehe...malo mi smrdi tolele. Napovedano je da bodo za?ele kotirati na borzi ?e 04.12.07. Mene mika, samo sraje je to da se lahko zgodi tako, da npr. vlo?im 10t EUR potem mi pa vzamejo samo 10% zneska kar je pa en velik jajc vse skupaj. Spremlja kdo in se kaj ukvarja z vrednostnimi papirji ipd.?

?e bi jest imel 10000?,ne bi razmi?ljal kam jih vlo?it,ampak,kako jih ?im pametneje porabit. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Samo je pa to kar huda stvar za "aktivne" dirka?e F1.Pride ?umi in tako namesto popoldanskega fitnesa,se vsede v dirkalni avto in naredi kot za ?alo najhitrej?i krog.Ostali dirka?ki pa v jok pa na drevo. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit(?e je to za se hvalit),da sem v?eraj bil za razliko od ostalih sobot zjutraj v slu?bi.

Ja in kaj je to takega?,boste rekli.Ni?.Ampak zve?er sem moral it nazaj in sem bil tam do 2-h pono?i. :blink::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jaz sem tudi za Boss-a.Za vsako stvar,ki bi jo sprejemali,bi naredil anketo(beri-referendum).

In ta bi bil valjda pisan na ko?o Mazda?em...samo,da ne bi uvedel kakih var?evalnih ukrepov pri gumah in gorivu??! :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.