...ali pa,da nas zamenjajo z Romuni,Slovaki in ostalimi,ker itak stalno nakladajo v firmah,da ?e komu ne pa?e delat za ta dnar,bodo pripeljali omenjene.Kako se bodo sporazumevali,je pa druga stvar.Verjetno z motami in rokami.Samo je nevarno,da bo kak direktor?ek v tej silni vnemi mahanja kak?no kasiral...
Heej mazda?i, bo ?el kdo stati v vrsto za nakup delnic ter dr?al pesti da jih bo ?im ve? dobil za vlo?eni denar, ter tvegal ali bodo ?le gor ali ne. Izbrali so pravi ?as za prodajo saj so imeli v polletju tak?en dobi?ek kot lani celo leto?? hehe...malo mi smrdi tolele. Napovedano je da bodo za?ele kotirati na borzi ?e 04.12.07. Mene mika, samo sraje je to da se lahko zgodi tako, da npr. vlo?im 10t EUR potem mi pa vzamejo samo 10% zneska kar je pa en velik jajc vse skupaj. Spremlja kdo in se kaj ukvarja z vrednostnimi papirji ipd.?
?e bi jest imel 10000?,ne bi razmi?ljal kam jih vlo?it,ampak,kako jih ?im pametneje porabit.
Samo je pa to kar huda stvar za "aktivne" dirka?e F1.Pride ?umi in tako namesto popoldanskega fitnesa,se vsede v dirkalni avto in naredi kot za ?alo najhitrej?i krog.Ostali dirka?ki pa v jok pa na drevo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja,no,recimo...jest imam tudi sorodnico blizu ?eneve,pa ne znam en tubo francosko.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani