Danes so se zimske gume hankook na cx30 zopet izkazale čez gorski prelaz Passo Fedaia (2057m) . Modeli sploh niso splužili ceste povsod,ena varianta je, da je močan veter nanesel sneg čez cesto, druga, da sploh ne plužijo, ko zapade par cm snega, če je mogoče snežilo pred kratkim. Smo pa pomagali enemu Izolanu, da je dal verige na svoj bmw. Pa letne gume je imel gor. 😊
Doma je že tudi olje (z malo rezerve 😄) in ozemljitvena palica.
Naslednja stvar, o kateri se moram pozanimat, je, ali je bolje agregat pustiti do uporabe tovarniško zapakiranega, ali morda vanj čimprej natočiti olje in bencin in ga zagnati za kakšnih 5 minut??? Predvidevam, da je agregat tovarniško konzerviran, in lahko tak zdrži nekaj let brez večjih posledic (recimo v skladiščih trgovin).
Preberi navodila, ampak verjemi, da je bolše da notri bencina ni, če ne nucaš.
To sem že enkrat pravil za navadne kosilnice, pred zimo bencin ven.
@Slivka je na začetku teme lepo opisal, kaj vse še sodi k inštalaciji za priključitev agregata.
Tako je prišel na vrsto nakup 1-0-2 stikala, da z njim ločim hišno inštalacijo od nizkonapetostnega omrežja Elektra Ljubljane in hkrati z njim tri faze v stanovanju združim v eno (ne uporabljam nobenega trifaznega uporabnika), da bo potem elektrika agregata v vsej inštalaciji stanovanja.
Sedaj imam dilemo, ali ga naročit iz Poljske za 43 €, ali ga naročit v Sloveniji za 90€? 😁
Sem pa prisel do spoznanja, da se v Sloveniji drugace, kot preko V.I.P. ocitno ne da normalno na test dobiti avtomobila ... Pred petimi leti ni bilo problema dobiti Priusa in CH-R brez kaksne "veze" ... Kar sem kasneje lahko testiral, je bilo pa vse malo preko kaksnega poznanstva ...
Se sploh nisem potem ubadal dalje ... Ob prijavi na testno voznjo sem izbral Toyota center Ljubljana in Lovse Kranj... in me klicejo iz Toyote, da naj se odlocim za enega in bodo posredovali. Ker mi je Kranj bolj od rok (po km je podobno, le v Kranj pridem trikrat prej, kot v Ljubljano) ... sem se odlocil za Lovseta, ker sem pri njih ze dobil pred parimi leti Priusa na test ... od Toyota Centra Ljubljana pa CH-R ...
Razumem. Ampak če imaš res željo probat, ti svetujem da probaš še enkrat v BTC
Kje ti je pa uspelo dobiti RAV-4 hibrid? VIP (Veze In Poznanstva)? Predvidevam, da je slo za testno ... Jaz sem se sicer prijavil za testno voznjo na Toyotini strani... pa so me klicali, naj sporocim, pri katerem trgovcu bi zelel prevzeti... sem se potem odlocil za Kranj (Lovse)... pa me klice od tam, da bo tezka, ker jih nimajo za testne voznje ... In tako je RAV4 izpadla iz mojega seznama ob menjavi avtomobila... tako kot Hyundai (Ioniq 5) in Kia (EV6) ...
Pokliči Toyota center BTC, jaz imam z njimi top izkušnje.
Ufff, to je bilo že leta nazaj (tam nekje okol 15 let nazaj), šlo je pa za en fotoaparat. Bil je DOA, pa so komplicirali, da je to lahko fizična poškodba (kao, da mi je verjetno padel na tla). Seveda sem pošiljal slike, pol pošljem aparat, pol čakam k budala. Jih kličem pa pravijo, da niso dobili. Pa pošta vmes pa še ni bilo sledenje pošiljk online. V glavnem, vse tisto kot mi je cenej prišlo je bilo nekaj mesecev zajebavanja in ni bilo vredno. Se je zadeva pol našla, so jo zrihtal, men se je pa tolk zamerilo, da ko sem dobil nazaj, da me je vse minilo in sem prodal naprej. Sem pol kupil enga Olympusa pri nas, ki je delal brez težav.
Je pa že tolk nazaj vseskupi pa neprijetna izkušnja, da sem kar malo potlačil vse skup, me pa vsakič zadeva zabremza, ko pridem na idejo, da bi neki dražjega kupoval preko spleta iz tujine - saj veš star pregovor "kogar piči kača se boji zvite vrvi".
Jaz sem 15 let nazaj …. ČAKI RESNO 15 let? 😅😅😅
Ej zdej moraš samo pazit da dobiš amazon seller, ne pa neko firmo. No questions asked return
"Zaradi jasne noči bo ponedeljkovo jutro najhladnejše. Temperature bodo večinoma med -12 in -6, v mraziščih bo lahko tudi hladneje," je...
A se norca delajo ali le tekmujejo, kdo bo imel večje bedake med občinstvom? Mislim, a ni nekaj normalnega, da je v januarju mraz? A ni nekaj normalnega, da je v januarju pod nulo? Pa saj ni avgust, da bi bilo potrebno tako opozorilo, ker bi ljudi mraz lahko presenetil... A to se že norca delajo ali je zdaj že vsaka novica senzacionalna? A bomo kmalu brali: "SENZACIONALNO - ženska je otroku naredila sendvič in notri dala narezano kumarico, sir in salamo!"
Če se sprašujete, kako je možno, da so prišla cepiva tako hitro na trg, vam tale model, zaposlen pri Pfizerju, lepo pove. Pove nam pa tudi, kako in kaj delajo za v bodoče...
Buckle up, people.
Sem pogledal video, ampak nisem dobil odgovora na to, kako je možno, da so prišla cepiva tako hitro na trg?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani