Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

sej nism vedu, al nej dam sem al v jamralnik... :D

dons mal ra?unu stro?ke za 323F... z moje strani je vanjga vlo?enga cca. 5700?, ?e pri?tejem ?e nakup avta 5 let nazaj pa je cifra ?e blizu 9200?... pa sm se odlo?u dat v tole temo, ker je zadeva zame neprecenljiva :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Dobro jutro.

Brez kave, so pa zato otroci... Ki jih je med tednom treba buditi in jih komaj zvle?em iz postelje za v ?olo, med vikendom se pa sami zbudijo ?e celo kak?nih 15 minut bolj zgodaj.

In pri vsem skupaj - jaz sem bila tudi taka...

Se prav, da je to v zlahti :D nimas se kej bunit :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lenovo gsm mnenje
Napisano

Shiiit, qwa je to za eno stran... Ponaredki ali kaj? Pa full dobre cene glede na to kar ponujajo.

Kitajska direkt, pa sploh nimajo slabe robe, ze dost stvari narocu pa vse dela :) isto banggood.com, ampak ma nekatere stvari drazje...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Dobro jutro.

Ni nikogar?

No, saj tudi mene ne bi bilo, ?e me ne bi otroci vrgli iz postelje. Zdaj imajo na ra?unalniku Strelo McQueen, jaz pa ?e malo k mo?u v posteljo...

Tut mene ne, ce me nebi iz sihta vrgl pokonci <_
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ok, se bo kaj spremenilo ?e bo vsak vedi do sekunde kdaj se je kaj dogajalo, po moje ne.

ok, za letnice od kdaj do kdaj je kej blo lih nism ekspert, vem pa kaj se je dogajal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mater se mate ?as jebat z bedarijam, fukate kej ? :hudicek::hudicek:

To niso lih bedarije, taka zgodovina me je ze u soli zlo zanimala in kot edina tematika pri zgodovini, ni se je nism rabu ucit :)

Sent from Nokia Lumia 930

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo dons sm nahitr eno prtisnu, sam je blo ?e mal pozn pa ni blo ve? velik svetlobe v senci. Sj ?e bol?, k mi ga ?e ni uspel oprat :D

4cdd1d1de04ef795d5a3360f9f566f1f.jpg

Cak, cak, ti pises, da si eno prtisnu, spodi das pa sliko avta? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po?il ekran na telefonu:( Dejan ma? kak ekran?ek? :)

A zdej se je ?e tebi zgodil? :o na tem telefonu o?itno ni namenjen, da je ekran cel :D js sm nazadnje naro?u tega http://www.ebay.co.uk/itm/181362658372

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.