ker nisem vedel kam spada ta tema sem kr tukaj napisal, namrec rabim kartuse za tiskalnik ki printa na vafel ker je v slo ta kartusa nekje okoli 100 e komad bi prosil ce mi kdo pomaga da mal pogogla in nakde kaksno cenejso varijanto ker meni googlanje ne gre veliko od rok..
podatki so pa teli..
DECOJET digital photo
30152 to je ena koda k ne vem zakaj je..
aja pa to so zivilske barve,ce mi lahko kdo pomaga..
slabo slabo..k sem js imel opel vectro 2.5 v6 24v motor,jez drugo sla 120km/h s tretjo 180km/h,cetrta nekje 230km/h peta pa do 260km/h..bil je stroj in se vedno se spominjal zvoka od vectre..imela je enkraten zvok...
potem pa te povabim v centru mesta na kavo jutri pridi v Evropo ves kje je pa vzemi listek delavskem mostu in se zapelji notri..pa da te vidim kok hitr bos kavico spil...ok?aja delam pa dopoldne...zmenjeno?
najdrazja ura parkiranja pa je se mi xdi v centru kranja:
nimam jeklenega...mogoce je pa Kahl Ehjavec svetoval
iceman - najprej najdi ce caska tudi dela za cx-7, se mi zdi da je specificen produkt.
zmigovce moze ta teden, bom pa se ajvarja pobaral kako je on za novo 6 zdej to resu - ma ze prakso.
za zmigavce ni problema,caska dela tudi za m6 z bose sistemom ker sem enmu ze vidu,sam nisem ga uspel uprasat kje je to montiral in kok pride..drugac pa vem da dela od caske...
labi kdo pa to montira oz. kdo jih prodaja?glede citroena..ko sem js kupoval avto je tudi citroen C5 glih vn prsu pa sem ga mal probal in se pozanimal.
Moje ugotovitve:
- je avto za starejso populacijo.
- avto sploh ne zgleda sporten.
- prevelik avto z premajhnim motorjem(za 2.0 hdi).
-udobje pa je kot da si v airbus.fenomenalno.
ceprav pa tudi z mazdo nisem prov nc zmatran pa ceprav jih prevozim 1100km z enim postankom in to da tankam pojem snicl,popijem kava pa 1 cik potem pa gasa do cilja..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ker nisem vedel kam spada ta tema sem kr tukaj napisal, namrec rabim kartuse za tiskalnik ki printa na vafel ker je v slo ta kartusa nekje okoli 100 e komad bi prosil ce mi kdo pomaga da mal pogogla in nakde kaksno cenejso varijanto ker meni googlanje ne gre veliko od rok..
podatki so pa teli..
DECOJET digital photo
30152 to je ena koda k ne vem zakaj je..
aja pa to so zivilske barve,ce mi lahko kdo pomaga..
hvala
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani