Alex, a ti res v to verjame?, kar pi?e?? Zapufat dr?avo zna vsak - aja zlato fiskalno pravilo, za katerega je jajo tako grozil, ?e se ga ne sprejme, je zdaj samo mrtva ?rka na papirju... pa?, ker je kriza. Zdaj se bo delil denar "kapom i ?akom", brez premisleka. Sicer pa, bomo videli... in tako kot vedno re?em, ?e sem se zmotil in bo naredil ?ude? bom z veseljem priznal napako. Mo?no pa dvomim, da boste jajotovi navija?i bili sposobni narediti enako, ?e se bo izkazalo, da sem imel prav. Ko enkrat finan?ni voz zdrvi navzdol, ga je prakti?no nemogo?e ustaviti.
Kako da se ne da zadeve zrihtat ko finan?ni voz ki drvi navzdol - pokli?e? trojko pa je vse OK.
@Nejc, Penzionistom dodatek, ker bo kmalu zaradi hitrega upada ?tevila upravi?encev pokojninska blagajna preve? polna.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jajo je en navaden vojni dobi?kar in to ?e od leta 1991 naprej. Vsako krizo je zlorabil za svoj profit. In to, da se znajde v krizi je ?ista neosnovana fama, ki jo ?irijo njegovi.
Pa saj to je bistvo vojnega dobi?karstva - znajti se v kriznih ?asih.
Saj vem da sem pozitiven kot minus na akumulatorju, ampak ?e bi pred kakim mesecem ali dvema v Evropi poslu?ali negativce bi sedaj imeli manj?e sranje. Uglavnem Boss ti si ?ist preve? optimist v omenjanju pozitivnih stvari ob zaklju?ku te krize. Samo spomni se koliko je svet izu?ila zadnja finan?na kriza.
5. Ali lahko kolesarimo? Kolesarjenje je mogo?e v parkovnih in sprehajalnih povr?inah. "Vendar prosim kolesarje, da so uvidevni pri rekreaciji. Prednost dajte tistim, ki potrebujejo sve? zrak. Se pravi starej?im in drugim ranljivim skupinam," je dejal minister.
Danes smo po?eli dru?benopoliti?no neprimerno stvar - dru?ina je ?la na sonce in sve? zrak. Obiskali smo Veliko planino - mesto duhov - vsake dva do tri kilometre en planinec, se en zafrkavam.
Ker je tako po?etje seveda povsem nesprejemljivo, bo v prihodnjih dneh to mali diktator prepovedal.
Edina stvar ki nas obvaruje pred prezgodnjo poslednjo sodbo je na? imunski sistem. Krepitev le tega pa potanovem ni za?elena - ve? bo mrtvih la?je bo vladat.
Kaj je to zdj za jutri; prepoved zbiranja na javnih krajih za skupine ve?je od 5ih
Been there, saw that. V veliko domovih za ostarele je razmak med posteljami ni? ve? kot 40 cm. In pri tem je jaj?eglavec pripravljen napotit vojsko na ulice da se ljudje nebi preve? pribli?ali drug drugemu.
DA JE NA?A DR?AVA PODEN SEM ?E VEDEL PREJ, DA PA JE TAK PODEN OD PODNA SI PA NISEM MISLIL.
Eh smo ?e zamudili, trgovine z oro?jem in naboji so zaprte. Ne vem ?e po?iljajo oro?je in naboje po po?ti.
Sicer pa niti ni tako sme?no. Ve?krat sem zasledil kaj se v USA zgodi po poplavah in neurjih (New Orleans). Horde za?nejo ropat prazne hi?e. Sem bral en forum, ?ez naselje so se prav lepo po?asi peljali pobje v pickupu in gledali levo desno, je ?el "taprav Ameri?an" s pu?ko v rokah na dvori??e in so samo pospe?ili naprej. Ko se zaprejo trgovine in imajo ljudje slabe zaloge hitro pride do takega kaosa. Kot sem napisal, anarhija je 9 obrokov stran.
Prav New Orleans sem imel v mislih. Kerinov Grm je za amije pojem civilizacije.
Prav zaradi gro?enj kapitala da bodo povzro?ili recesijo ukrepi niso bili pravo?asni. In prav zaradi tega kapitala nekaterih recesija ne bo prizadela nikoli ve?.
Da politiki v Evropi res ne dojamejo situacije je lep primer Makaron, ki je Slovenijo obsodil zaradi uvedbe "zapore", ?eprav se je zgodila 14 dni prepozno ker ?arac ni imel jajc. Itak je politika brez jajc slovenski za??itni znak vsa ta leta po svobodi.
V Aziji nikamor ne stopi? brez maske na obraztu, ko pa uspe? priti na kak?en javni prostor, recimo letali??e, te pa takoj pre?pricajo odspred in odzad.
Virus je kon?no razkril, kdo so prvorazredni in drugorazredni dr?avljani. Navadnim (drugorazrednim) dr?avljanom so maske povsem nedostopne, medtem ko se klovni na vladi zajebavajo z maskami ki jih ne dobi vsak zdravstveni delavec.
?e bi bili italjani dovolj pani?ni, se jim nebi sesedel kompleten sistem.
Na Tajvanu so bili dovolj pani?ni in posledica je bila samo nekaj ?ez 40 oku?enih na 24 miljonov.
Na?i politiki so zajebali, ker enostavno niso imeli jajc zapreti mejo pravo?asno. ?e huje. nimamo "snaga i sredstava", da bi se ?li zaporo meje. Tudi zaradi tega pogre?am ?ase, ko smo imeli ?e dr?avo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako da se ne da zadeve zrihtat ko finan?ni voz ki drvi navzdol - pokli?e? trojko pa je vse OK.
@Nejc, Penzionistom dodatek, ker bo kmalu zaradi hitrega upada ?tevila upravi?encev pokojninska blagajna preve? polna.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani