Gorenjski prometniki so imeli na gorenjski avtocesti, na območju Karavank v smeri Avstrije, v postopku voznika tovornega vozila, ki je imel popolnoma izrabljeno pnevmatiko na priklopnem vozilu. Policisti so...
Po incidentu na tekmi 21. kroga slovenske lige Maribora proti Muri je bilo zaradi odvrženega eksplozivnega telesa poškodovanih pet nogometašev, član strokovnega štaba Mure in mladoletni pobiralec...
Mestna občina Ljubljana je začela s selitvijo dreves, ki zdaj rastejo ob Linhartovi cesti, v Šmartinski park. Predvidoma bodo pred nadaljevanjem temeljite prenove in širitve te prometnice presadili 17...
Na onkološkem inštitutu so januarja operirali pacienta, ki naj bi imel raka na želodcu, in mu želodec tudi odstranili. A kot kaže, se je zgodila huda napaka in so operirali napačnega pacienta, ki raka sploh ni imel...
Še včeraj sem se mislu pohvalit, da sem končno začel s fizioterapijo kolena, danes je že tole prava tema. Smo začeli z vajami in me pere k zajca. No dolgoročno mogoče vseeno potem v Hvalilnik. Kakorkoli, danes imam dopust in je predviden vzpon na Nanos, tako da popolnoma za v Desus še vedno nisem, hehe
Danes se v službi pojavi potreba po nekem posebnem pokrovu. In mi šefica reče, da bo naredila naročilnico, jaz pa naj naredim načrt, pa da se bo to dalo izdelat. Prej sem jaz pobral mere in narisal načrt na A3 format kot je ona spesnila tisto naročilnico na A5 formatu. No, v bistvu naročilnice še ni...
Upam samo, da nisem nazadnje za brez veze risal tisti načrt...
A boste WC školjko na strop montiral ali kakšen drug specialni projekt? :))))
Zadeva Balkanski bojevnik, v kateri so krivdo z izjemo 45-letnega Đemajlija Mandjuka priznali vsi obtoženi, ki so jim očitali trgovanje z drogo, je januarja dokončno zastarala. Pričakovati je, da bo Mandjuka...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Voznik tovornega vozila s popolnoma izrabljeno pnevmatiko | 24ur.com
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani