Zelo razo?aran nad filmom Tako dobra ideja, osnova za tretji del, pol ga tko zaje*ejo. Scenarij ?ist u pi*di, gl. igralec tud, premal driftanja, ipd...Kr neki brezveze
To sem tud js dobil, za neko ?astni?ko ?olo pa to.Bi rade volje sam, ?e bi bil brezposeln.
Ne, ne, to ti je pogodbena rezerva, ki jo opravlja? ob redni zaposlitvi. Cca 10 vikendov na leto (od petka do nedelje), cca 35.000 SIT na mesec. Pa pla?a ti ostane ista (za ?as ko te ni v slu?bi), razliko pokrije dr?ava tvojemu delodajalcu.
Kaj ne pove?, sem se skoraj mimo peljal v soboto, ko sem ?el na morje.
Ma to je blo tko na hiter. Kolega me je poklicu in sem se takoj odpravu. Drga? pa tudi nova?ijo pogodbeno rezervo za oklepni bataljon. Hmm, mogo?e se pa vpi?em :ne vem:
V soboto 17.6. je bil dan odprtih vrat v voja?nici Pivka. Vrnili so se spomini na staro ljubico in seveda sem se odpravil (skupaj z biv?im sovojakom), da jo ponovno zajaham
No to je bila ljubica - T55 reg. 10-224, ki sem jo zadol?il v SV in z njo sva prejahala cca 400Km. Bilo je NOOROO .
?al je zdaj ostala sama, zapu??ena, osamljena
Samohodka ?portnega izgleda s turbo motorjem. Baje gre blizu 100 Km/h. Nikoli v uporabi. ?al .
To je T34, legenda iz 2. svetovne vojne, ki je re?ila Ruse .
To je pa novej?i T84, ki je trenutno v uporabi v SV .
?portne stopalke s klima-ventilatorjem in ro?kami (namesto volana)
Sicer nisem za ?umija ampak s takim avtom pa gumam je samo on sposoben zmagat (bravo). Sicer se bo pa ?e na naslednjih dveh dirkah videlo koliko dejansko zaostaja ferrari za najbolj?imi (veliko).
Hudo! To je potem nekaj zate, ki si Wankel fan. Uvozi? eno Lado iz Rusije. Ve? kva bi sosedi gledali kaj ti je. ?e bolj, ko bi pohodil gas. Ampak samo ene 20.000km. Ruske tolerance pa to...
Sam k je grda k . Raje si montiram wankla v Fko pa bo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse naj, naj
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani