Skoči na vsebino

To sem tud js dobil, za neko ?astni?ko ?olo pa to.Bi rade volje sam, ?e bi bil brezposeln.

Ne, ne, to ti je pogodbena rezerva, ki jo opravlja? ob redni zaposlitvi. Cca 10 vikendov na leto (od petka do nedelje), cca 35.000 SIT na mesec. Pa pla?a ti ostane ista (za ?as ko te ni v slu?bi), razliko pokrije dr?ava tvojemu delodajalcu.

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ne pove?, sem se skoraj mimo peljal v soboto, ko sem ?el na morje. <_<

Ma to je blo tko na hiter. Kolega me je poklicu in sem se takoj odpravu. Drga? pa tudi nova?ijo pogodbeno rezervo za oklepni bataljon. Hmm, mogo?e se pa vpi?em :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V soboto 17.6. je bil dan odprtih vrat v voja?nici Pivka. Vrnili so se spomini na staro ljubico in seveda sem se odpravil (skupaj z biv?im sovojakom), da jo ponovno zajaham :danzoman:

No to je bila ljubica - T55 reg. 10-224, ki sem jo zadol?il v SV in z njo sva prejahala cca 400Km. Bilo je NOOROO :ouje: .

Objavljena slika

?al je zdaj ostala sama, zapu??ena, osamljena :(

Objavljena slika

Samohodka ?portnega izgleda s turbo motorjem. Baje gre blizu 100 Km/h. Nikoli v uporabi. ?al :( .

Objavljena slika

To je T34, legenda iz 2. svetovne vojne, ki je re?ila Ruse :jupiii: .

Objavljena slika

To je pa novej?i T84, ki je trenutno v uporabi v SV :rispekt: .

Objavljena slika

Objavljena slika

?portne stopalke s klima-ventilatorjem in ro?kami (namesto volana)

Objavljena slika

Short shifter

Objavljena slika

?portna armatura

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zgleda da McL ni glih v top formi. ?koda za Kimija. Upam, da ima McL ?e kakega asa v rokavu za prihodnje dirke.

Ferrari se je pa lepo pribli?al Renoju. ?eprav nisem za tifose jim ?estitam, pa staremu ma?ku tudi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sicer nisem za ?umija ampak s takim avtom pa gumam je samo on sposoben zmagat (bravo). Sicer se bo pa ?e na naslednjih dveh dirkah videlo koliko dejansko zaostaja ferrari za najbolj?imi (veliko).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lada Wankel
Napisano

Hudo! To je potem nekaj zate, ki si Wankel fan. Uvozi? eno Lado iz Rusije. Ve? kva bi sosedi gledali kaj ti je. ?e bolj, ko bi pohodil gas. :P Ampak samo ene 20.000km. :vskalo: Ruske tolerance pa to...

Sam k je grda k :ph34r: . Raje si montiram wankla v Fko pa bo :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lada Wankel
Napisano

Ja WANKLE so imeli tudi Mercedes-Benz, General Motors, Toyota, Subaru, ...

Za Lado pa vem, da so jih par let nazaj ?e delali z wankli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.