?koda ker nima 323 BA....to gre klima notri kot ata na mamo. Je bilo pri moji naknadno to narejeno, sva z Bobijem par uric ranila, gre vse gor kot ata na mamo, vso kablovje pri BA je ?e notri tudi pri modelih brez klime. Drua?e pa kot so napisali, prodati pa avto s klimo kupiti, druge ni.
Z biv?o k je mela 2 leti staro tamalo sva najdla nekaj odli?nega ?e v Crikvenici, ?isto ob morju, senca ipd., samo je bilo ?e ?al zasedeno ker smo ?li sredi sezone, tako da smo potem prisali na Pagu-Pag in imeli sre?o da je bila ?ez cesto od apartmaja pla?a s senco, ?ljunak, do centra paga pa 10min z vozi?kom.
Nedelo grem ?ist nepri?akovano v Belgrade, garant bo fajna ?urka pa jedl bomo k zmaji!
Bravo! mi verjetno spet za novo leto. BG je zmaga, obvezno na Splav, gurmanske pleske 300g na kri?i??u 100m od hotela Slavija + Jelen pivo, pa kulturno kosilo na Skadarliji, ter Kalamegdan pogledat. ...pa ko boste na Knez Mihajlova na pivu, pazi da si kdo vrat ne zlomi ko se boste obra?al za HUUUUDIIIMIIIIII BEOOOGRAAĐAANNKAAAMIIII...mi?ke za dol past
Ha,samo potem bi imel ?ele policaj te?ave.Nismo miga v ameriki.
?al res ne....?eprav sem mnenja, da ?e strelja na policaja...potem udri duplo nazaj, bo takoj manj tega sranja v SLO....pa da vidmo pol te ha?i?arje pa mularijo ?e bojo upal ropat.
Ste vidli,kako je policija in specialci hitra in u?inkovita,?e ho?e.?e no?e,se igrajo tate in policaje.
To ?e, ?e..ampak ko sem sli?al da so policaja zadeli v nogo..jao. To?no takrat bi ju morali z rafali oba prere?etati...potem bi rekel da so u?inkoviti in da se z njimi ni za zajebavat.
Kje pa je ta mesarija, da jo sprobam... trenutno sem ?ist zadovoljen z AVE izborom mesa za ?evape ampak bi blo ?e kej druzga za sprobat.
AVE je tudi meni dober ?e ne najbolj?i kar jih na policah dobi?.
Marin?ek pa je v Be?igrajskih dvorih...to?no nasproti ZD Be?igrad..ne more? falit. So bili pa malo manj slani ampak meni in ostalim je sedlo, ker ?e je preve? slano,za?injeno mi totalno pokvari okus mesa.
V?eri speku "slavne" Marin?kove ćevape....res dobri, dobri, res isto kot Napolijevi (baje jih za njih dela), je bilo pa v njegovi mesnici ob 9.00 zjutraj ene 10ljudi v vrsti, drugi mesar komaj sprot dela in pakira ?evape. Ma pa tud dobre kriminatle, tiste peko?e kobasice in mariniranga pi??anca, kajmak in lepinje tud ok tko da..?e ?e kdo ni probu go for it. Se spla?a. Na pikniku so bli vsi zelooo zadovoljni.
Sem se odlo?il da jutri sprobam kolik moj avto pije ?e vozim po omejitvah ..bo relacija cca. 140km - 80% avtoceste. ?e ne bo vsaj 2 litra manj...potem bom spet vozil 160 km/h+
Zanimivo....tole niso registrirani za pravne zadeve....kot ka?e pa imajo veze z avtomobilizmom, mogo?e za odkrivanje prirejenih kilometrov potem pa naprej kak?ne odvetnike...
Bom jutr v ipisu in ibonu pogledu kaj je to zaena firma. Ni 2x za re?t da ni res, so se kak?ni pravniki skupi vsedl in pre?ekiral vse zakone ter na?li podlago ipd., lahko da jim je ?e kaj uspelo dobiti sedaj pa reklama na polno in vse po istem postopku, sr?no upam da je to res, ampak bomo vidl s?asoma.
2 tedna nazaj je bilo bolj slabo vreme par dni...tudi jaz sem ga imel ampak je vse pri?lo iz morja.....je pa bolj pono?i "scalo" ?ez dan pa dokaj ok...brez de?ja, rahli oblaki...letos res nisem imel 30+
Lih velebit zadr?i oblake s celine, ?e pa pride z morja pa nima? kej. Vsaki? ko sem na Pagu, lepo v Papayi popoldan ob houseu in koktejlih v mo?nem soncu pogledam do Velebita in tam na celini vse ?rno in se mi smili folk ki ga zaliva
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
haha....full majhni teli "home" speakers...a to je kamufla?a za sosede
Povezava za deljenje
Deli na druge strani