evo mene opet,doma smo od vceraj tako da je ena neprespana noc ze za mano,drugace pa se tu pa tam kaki pa?e,drugace pa gremo jutri v ljubljano na pregled,ker ma nekaj malega ustnico zgoraj narobe ampak nic hudega se ne vidi fejst,so pac dali kar napotnico da bo se to reslo v glavnem zaj bom bol malo na forumi teko da bom samo na hitro pogledal,kaj je novega,pa ne za dolgo.
hvala za cestike,zaj sem se komaj vstal,pa hudo mi je v zelodci,sem verjetno malo prevec zalil ampak bo ze minlo pa ena slikica se,je pa 48cm velik pa 3100g tezak
danes ob 11.00 sem postal presrecen ocka sineka Kevina ,ki upam da bo nekoc mazdas zaj pa grem pocasi malo :mi pijemoo: :mi pijemoo: fajn se mejte,jaz se bom tudi mel.
Romantike ze dolgo ni vec,ni nic vec kaj pametnega,samo se normale gostilne z dji ful delajo kot so Pomaran?a bar in nova Feluka bar nonstop polno in vredi babe se tudi najdejo,malo slikic
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
:mi pijemoo: vse najtaboljse zate
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani