Beda, no sej mogo?e bi mu jz loh kej pomagu, d zalo?im kak?en spis, sej to neb biu nevem ka?n dose?k, sam vrejtn bo pr sodniku za prekr?ke tole! :ne vem:
Heh, dru??ina, za mojo moralo "na psu" se ne rabte niti mau bat, je ?la zadeva ?e mimo, tko da je razpolo?enje od 1 - 10 cca. 11 pa pou!
Upam pa da tut v prihodnje, ko bo imel kdo ljubezenske te?ave bo zbrav pogum, pa kej objavu v tej temi, konc koncev smo mazda?i zato da skup dr?imo, si ?e je mo?no tut pomagamo in morm priznat, da ste mi bli v zadnjih dneh kar v pomo?!
?e uporabm ocene kokr v ?oli: 5, 4, 3, 2, 1, bi bla ocena krepko pod 1-ko, ?e najbli?je 0, mo?no tud da v minus!
Za?eu se je zeeelo obetavno, neki brezveze sem se ?ou dopoudne vozt, po neki gozdni cesti in u momentu ko se pogovarjam po telefonu in obenem izogibam nekemu bagerju, ki gre nasprot, mi neki po? na podvozju in mi ru?i po celotnem vol?jem trebuhu, o beda sm si mislu, pa pogledam in vidm ene 20 cm velk kamn, ?pi?ast k 100 matr, pokonc postavl, gorak d vouku vmp razpara! No pa pol sm se normalno naprej pelu, spodi pa raj nism preve? gledu d mi morala ?e bl ne pade!
Pol pa se nekak prmajem domov, morala kot ?e re?eno ?e itak na psu, pol kli?e teta, da je mogla ?e nekam nepri?akovano laufat in da bo ?ele kako uro kasnej kot sm planiru, pr men, pol pa jasno ?e gu?va z gorenske, tko da ?e tle zamik total. :ne vem:
Kon?no do?akam slavnostni prihod, pa vidm d je tut ona ?iv?na in d ji dec ceu cajt neki mori po telefonu, kam se ji zavraga tok mudi, da ?e je mogo?e kej zmenena? Heh ... No pa tut hitr sm dojeu d je precej la?je razne stvari debatirat po fonu al pa msn-ju, da u ?ivo ji grejo besede nekak te?ko z jezika, men pa tut ni blo lih do tega da z?nem pogovor in v nekoga neki rinem.
Kmal zatem sva odrinla, oba bl kislih obrazov in precej napet, na kraj?i izlet, proti Velki planini in potem mal hodit po pogorju planine, do vrha itak nisva pr?la, k se je mav "preslabo" obula, tm je blo pa neki snega na vidiku.
No in nanesejo debate da kaj ji jz pamet solim, da jaz nimam kej izgubit, da ona pa ma celo jebo za izpelat, glede lo?itve in to, tko da lahko je bit pametn itd. Skratka debata katastrofa, jz pa sm biu samo ?e ?edalje bolj tih in se je spet izkazu moj talent, kuhat mulo, n? re?t, mislt si pa marsikej. Pa mi ceu cajt te?i, zkva sm slabe vole in ?e je ona kriva, pa sm ji hitr povedu, d kva misl d je kriva al ne za moje trenutno razpolo?enje??? Povedu sm ji tut da ful ne znam igrat in da sem na to ponosn, se prav ?e sm zamorjen do konca, se nam pretvarju d sm najsre?nej?i na zemeljski obli itd.
Pol ji je sledil ?e par telefonskih klicov, po vsakm je postala ?e bolj ?iv?na, jz sm govoru ?e naprej malo ali ni? in po?as se je bli?ala ura odhoda, tko da loh re?m da je biu use prej kt idealn dan.
Jz sm pol tko nekak razumu, d sva pa? zdej z najimim dru?enjem, takim in druga?nim dokon?no zaklju?la, pol pa ne mine niti 15 minut, pa me ?e kli?e, ko da se sploh nisva "udarla", pa ?ez k?no uro ?e enkat, pa zve?er ?e tretji?, pol me spet po msnju napade, z nekimi brezveznimi debatami. Jz pa ceu cajt od tistga momenta naprej, ko je pri?la do mene sm meu u mislih, je to to kar ho?em al ni (pol ko sm vidu d je u ?ivo zlo te?ko se dogovorit o dolo?enih zadevah). Nakonc sm ugotovu, da nikol ne rec nikol, nekak mislm, da je najbol d se mal ve? dru?va, pa vidva, ?eprav ?e se po "jutru dan pozna", pol se obeta samo ?e ve?ji vihar glede tega, ampak sem vseen tok pozitivno usmerjen, da me celotna situacija ni preve? pretresla, u resnic sm precej bolj prenesu ta zame stresen dan in dons sm solidnega razpolo?enja!
Hvala kolegom ki so dr?al pesti za ugoden razplet, va?no da je moralaaaaaaaaaa ?e vedno na nivoju in rahlo raste!
Za konc pa bom v posebnem mazda?kem delu objavu tut sliko od gospodi?ne in ene prjatlce, da vidte o ?em je sploh govora, da ne zgleda lih slabo, tko da se spla?a mav pomatrat zanjo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A pol pa ?e do novga leta, in kako naprej, si kej gorak na Popsonovo firmo, me zanima ?e je Spid ?e kej poslou pro?njo al ne! :ne vem:
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani