Če bi imel pa kaj viška denarja , bi šel pa na ta festival 😎
Iron Maiden spremljam od njihovih začetkov. Srečo sem imel, da sem lahko kupoval njihove LP sproti ob izdajah. 😊
Spomnim se, kakšen pretres je naredila izdaja njihovega prvega pravega albuma "Killers". Tudi na njihovi prvi evropski turneji sem bol (l. 1981 v Italijanski Gorizzi). Drugače pa sem bil na osmih njihovih koncertih. Leta 2000 (09.06.2000) sem bil tudi v organizacijski odboru za organizacijo koncerta na Izolskem stadionu).
Leta 1996 ( 21.01.1996) smo imeli srečo, da so nas izbrali za preskupino na "X factor touru" v Hali Tivoli v Ljubljani. Takrat smo se dodobra spoznali z vsemi člani skupine. 😊 Tudi skrivnost njihovega "Eddie"- a smo takrat razvozlali. 😊
Nisem tak egocentrik, vendar me boli in če si že mogoče slišal basen o lisici in kidlem grozdju, se jaz trenutno tako ravnam, da mi je lažje 😉
Sam imam tak sistem, ko pošljem kako poizvedovanje, da če mi v 48 urah ne odgovorijo, jih skenslam. To. Niso resni sogovorniki in neprofesionalen odnos.
...ta rek..."moreš poslušati tako kot so komade delali"..."zadet"...si je enkrat en pametnjakovič izmislil,in sedaj to vsi ponavljate😂
Jaz,da bi užival v glasbi ne rabim biti zadet...je pa res,da bi zadet glasbo slišal "drugače"...in to najbrž vsako glasbo🙄....kaj je folk po tem delal na njihovem koncertu...sam fiksanje in trava kamorkoli pogledaš...
Prosim,ne želim,da vzameš moj komentar žaljivo"..rad bi le razkril " neumnost" tega reka,kateri ni "zrasel" na tvojem vrtu.
Lahko pa poizkusiš,se zadaneš,mogoče ti bodo vseč čisto vsi njihovi komadi😉
Pink Floyd, rolling stones in bob Dylan so tej, ki jih nisem nikoli poslušal niti jih ne mislim. In od tega, da so bili po k Floyd veš čas zadeti, ne odstopam.
Ne rabim nikogar, da bi me učil, kaj je kateri glasbenik rekel in naredil v svoji karieri. 😉 Pa ni to žalitev, ampak vzami moj komentar kot nasvet, da ne rabim mentorja o muziki. 😉
Ja boljše da pustim. Ta odbijač je bil zamenjan zaradi srne. Pa zgleda, da so na tanko prelakirali.
Aja, to je pa druga pesem. Ni problem v tankem laku ampak o slabi pripravi.
Enostavno nekateri ličarji preskočijo vmesno stopnjo, ko barvajo plastične dele, ko bi morali podlago prešpricati s posebno vezivno tekočino, da se lepo prime lak na podlago. Ali pa enostavno slabo razmaščeno pred barvanjem, prevelika vlaga v zraku, ko so lakirali...itd..
Prozoren lak imam samo original majhno tubico z čopičem pa barvo (original od avta), pomojem to je bolj za kake pike od kamenčkov. To ne bo ok? In potem bi moral spulirat?
Boljše, da pustim in se raje zapeljem do enga ličkota pa mu dam za marendo. Kasko mi je škoda za to uveljavljat... Mogoče parkirišče, neki je res podrsalo tam?!
Tega sam ne boš rešil. Pro lem je, ker če ne boš peljal sanirati kot se spodobi bo šlo naprej.ko enkrat tako za"ne, potem pride pod kak voda in vsa nesnaga. To bo kot na original 19" feltnah od mazde.
Pa smo pizdili, da je Mazdin kak slab.
Resda je na tanko pobarvan, a nisem še videl Mazde, da bi prozoren lak odstopal. Videl sem pa, Audije, folcvagne, da o Francozi niti ne govorimo.
Če začnem...ne bo konca😂...Ker Bosch nadrezkar pa imaš?...jaz GMF1600CE👍 TOP stroj...sem pa dokupil še en fiksen koš,k en je skoz v mizi....in šino-set za 32 sistem...moram še tadolgo šino🙄
Baterijsko sem "vse Metabo"...lih čez 2-3 dni pride mt 18 ltx bl qsl😍...
Pa spet nekaj slik...samo nekaj "cvetk"😍......k je boljše,k pa da nakladam....je tega še veliko...sam k nimam cajta🥺...bo bolj v akciji,k bom v penziji čez kakih 5 let🙄
Moraš prebrati,kaj pišem-sem točno napisal-za domačo rabo-2x na leto za menjavo gum čisto OK..in sem omenil tudi teste z prešami in ugotovitve,da ENA!!! taka stojka zdrži cca 6 ton!!!
Ja-za 20€ dve taki stojki-TOP nakup👍...če ju bo pravilno uporabljal-čist zadosti za nekoga,k ni "počen na orodje"
Jaz sem pa nekaj drugega...ko je "višek cvenka",sem kupil pač Bahco-tove (čeprav isto od kitajca)...pač,k je "lepša barva" itd...sem že pisal,da ni bilo takrat takih kot jih je Janez kupil...so bile,a so bile le za "drobiž" cenejše od teh Bahcotovih...
Seveda,bi tudi jaz kupil enega Krokodilčka za 700-800€...lih Bahco ima tu lep asortiman...😍...samo vsega pa ne moreš imeti...k jaz bi "vse imel"😁
Tu grem pa po načelu,kaj bolj uporabljam-potrebujem...npr. klešče imam cca. 1x na teden v rokah...al ene,al druge...in "da ne začnem" kaj vse...
Dvigalko pa 2x na leto...Lidlov krokodilček (moj je iz Hofera-Mister Tool se mi zdi🙄)...kot rečeno-čisto OK....seveda pravilna uporaba itd.!!!
EDIT: "najboljše orodje" praviš-pri tej uporabi,kolikor jih jaz rabim...kaka jajca od Uniora,Lidl-roba itd...Uniorove sem že ene par "fental"...pa grejo ročaji dol,se zobi od členkov lomijo,zobi čeljusti že prec pri novih-sem hotel z kombinirkami odcvikati Fermacell-ov vijak...rezultat vdrtina v rezilu,so mi montirali klimo,in niso vedeli za Fermacell,in so not pokali vijake od Knaufa...in en-pok,in drugi-pok...pol jih pa dobi ven...z Uniorovimi papagajkami...pa je zjebal zobe...itd,itd...
Knipex kupim 1x in je mir.
Sam uporabljam v glavnem originalne nemške gedore iz 80-ih, Tekton ključe, od klešč za električarska dela Klein, za cvikanje strun pa ravne cvikarce od Wurth. Križne in navadne izvijače imam od bete in nekaj od Wiha.
Baterijsko orodje več ali manj Makita, nadreskarje za les od CMT, rezkalni stroji od makite in Bosch, tračna žaga
De walt,električni skobljič de walt, Makita, polirka de walt, ličarski pištoli od Sata....
Čist OK stojke-nisi v temo brcnil...take se prodajajo tudi za dvojno ceno,kot si ti dal za svoje.
Dvigalka za 2x na leto za menjavo gum čist OK-imam jaz tudi podobno.Če dvigne dovolj visoko,kot potrebuješ,je to to...ker pol pa itak ne smeš pustiti avta na dvigalki,ampak ga dvigneš,in odložiš na stojke,da je "krokodil" razbremenjen.
Za Knipex-zelo priporočam ogled😉
Tebe pa res ne razumem. 🤔
V enem zapisu hvališ "najboljše" orodje in da samo tega kupuješ in uporabljaš in da je Unior za na odpad, takoj nato pa v isti sapi da je šrot od orodja z Lidla in hoferja v redu. Pa razumi to, če moreš. 🤔
Eee vidiš, sploh ne spremljaš pa si kr apriori proti... to je čudovit program samooklicanih intelektualcev v vodstvu RTV-ja in globoko kimajočih urednikov ter novinarjev, ki še bronaste bralne značke ne bi dobili. Poleg tega pa še deluje kot močno odvajalo in ob rednem spremljanju ti IQ vztrajno drsi navzdol tako, da ti je kmalu vseeno ali ti po uporabi tega odvajala uide še v gate.
Res je. Zadnjih 30 let je to bilo levo politično trobilo in njihova propagandna mašinerija. 😉
Včasih smo hodili v interdiskont, ker drugje ni bilo.... sedaj za hobi program najdeš v lidlu... kaj bo čez 20 let, ne veš.... verjetno bodo nehali prodajat, ker bo folk itak tako zabit da ne bo več rabil orodja za popravila, se bo pač klicalo majstre za 50 eur na uro
Tokrat se strinjam s teboj 100%. In tej mojstri bodo milijonarji. Kot moj stric, ki je šel v šestdesetih s trebuhom za kruhom v Kanado in ker je bil električist, so ga sprejeli z odprtimi vrati. Nato je odprl firmo in imel vedno več zaposlenih. Na koncu, ko je umrl je imel firmo z 300 zaposlenimi. In denarja... 😊
Menda sem nazadnje gledal, ko so naši igrali okrog leta 2000 ali prej?
Italijani imajo tekmo danez zvečer z malto na prvem nacionalnem programu, ne pa kot pri nas, ki predvajajo vse tekme nogometne reprezentance na nekem zaba"ebem športnem kanalu, ki ga vidi manj kot 20% prebivalcev Slovenije.
Se strinjam, da so lahko take stojke zelo nestabilne in nevarne, sploh če delujejo stranske sile. Ne dvomim, da Lidlovi zdržita podporo ene Mazde 6, če je vse idealno. V praksi ni idealno, zato si ne bi upal plezat pod avto podprt samo z dvema Lidlovima stojkama. Problematična se mi zdi že njihova zgornja naležna široka gladka ploskev (se nosilec Mazde ne usede zanesijivo na sredino stojke), ... premišljujem, da bi nanjo nalepil nekam mm gume.
Sam menjavam po eno platišče (v zraku vsakič le 1/4 avta), torej bo verjetno dvigalka + podkajlano z eno Lidlovo stojko, dovolj.
Široka pravokotna lesena klada, postavljena tako, da je nosilec ne razkolje, je tudi po mojem mnenju veliko bolj varna. Če bom kdaj lezel pod avto, ga bodo podpirale klade ... tele na sliki so ga že ..
Aha, si prišel na moje. 😊 Les je zakon.
Imam javorjev 5 centimetrski ploh(dim. 500 x 250 mm) s katererim podložim dvigalko. Imam tudi trikotne lesene klocne, ki jih postavim pred sprednje in zadnje gume, da se avto ne more premikati ne napred ne nazaj. Ko dvignem avto dovolj visoko, ga podložim z lesenim čokom a pustim tudi dvigalko, da držita ob skupaj avto gor.
Tako je dovolj varno za zamenjavo koles ali pa, če recimo barvaš zavorne čeljusti. A sam be bi šel nikoli pod avto, niti takrat, ko bi bil dvignjen na profil avto dvigalu. Enostavno ne vidim razloga, da bi bil pod avtom.
pred 2 urama je Gelipter napisal:
Ja..pol je pa dober še ta vosek..to je ta rumen vosek 😉😁😁
Spet smo pri vprašanju, ali se je komu že zgodilo, da mu je avto padel z dvigalke alinpa, če kdo koga pozna?
Meni se je to zgodilo enkrat davno, davno v začetku 80-ih, na nižani stoenki. Ko smo šli na koncert v Zagreb, pozimi, po snegu, nam je počila guma. Hoteli smo dvigniti avto, a je bil na hribčku, nagnjen rahlo navzven in je stoenkami lepo, počasi padla z dvigalke in se zapeljala v jarek. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimivo, da japoncev ni med njimi. 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani