Skoči na vsebino
1000. uporabnik
Napisano

botov je samo cca 50 in ?e te se ne ?tejejo v kvoto ?t. uporabnikov.

ne more? kar tako da se jih je 650 (po tvoje) prijavilo za brezveze, ?e malo pogleda? zelo veliko ljudi sledi forumu in pa? ne pi?e ker nimajo razloga ali pa ker ?e tako vse izvejo!!!

drugih 80 (po tvoje) pa vpra?a ko kaj ne ve in temu je forum tudi namenjen!!!

ostalih 20 (po tvoje) ste pa ?e preve? "zasvinali" forum z off topic in ste spodili ?e vsaj nekaj uporabnikov od tvojih 650 ki so brezveze tukaj prijavljeni!!!

se kr stinjam :ne vem: .............v?asih res stvari uidejo izpod kontrole in je pol :wacko:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

madmaxovih top 3:

-seinfeld

-only fools and horses

-the simpsons

aja, pa vse tisto ki je denis na?tel (married with children, full house, urkel...) trenutno predvajajo na hrva?kem rtl-u, vsak dan pop. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

js bi se raj na tvojm mestu pohvalu da ti je 10 cm zmankalo da bi dobu 400? :P

Sam to lahko ful velik, al pa ful malo!? :blink:

Npr. ?e zgubi? za 10 cm je v teku na 10km je to kr smola, ?e pa zgubi? za 10cm v tekmovanju kdo ma ve?jega pa to glih ni za se pohvalt :P:blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jeeeeee, kon?no se bom tudi jaz malo namo?il v morju :jupiii:

Se pi?emo ?ez dva dni!!! ;)

Aftermath: nevem ?e se je glih za pohvalt s tem da sem cel rde? po hrbtu in iz minute v minuto bl pe?eeeeee!! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

... se ?e unaprej pohvalm da bo Mazdurina na fuzbalu nadvladala Tojoto, ?e posebi ?e bo Madmax ?e nprej pridno treniru! :danzoman::bravo::P

optimist :o

bomo vidli, je reku slep! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Izgleda da v Braziliji (Massa) in Italiji (Fisichella) ne poznajo pojma rde?a lu? :hohoho:

Kar se italijanov ti?e ti iz prve roke povem da jih vidim vsak dan vsaj 10 ki jim je rde?a lu? ?panska vas :vskalo::wacko:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne me jeb*** ?zmeden?

Pa jst sem mel v?asih v svoji sobi 1m velik va? plakat......pol pa vem ker si :danzoman:

Zame ste eden najbolj?ih heavy bendov v Slo. :rispekt:

Nice to meet you! B)

post-418-1181474665_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zanima me va? komentar na tole:

1.ROMUNIJA 7 5 2 0 14:4 17

2.BOLGARIJA 7 4 3 0 11:4 15

3.NIZOZEMSKA 6 4 2 0 8:2 14

4.ALBANIJA 7 2 3 2 8:6 9

5.BELORUSIJA 7 2 1 4 10:15 7

6.SLOVENIJA 7 1 1 5 5:12 4

7.LUKSEMBURG 7 0 0 7 1:14 0

Meni gre na bruhanje, pripeljali so me celo tako dale? da prvi? po nevem kako dooooooooooolgem ?asu nisem gledal tekme reprezentance, saj mi le ta reprezentanca ni ve? v ponos in me je sram ko vidim tako igro (brez enega strela v okvir vrat proti romuniji itd.).

Fantje (razen par svetlih izjem) si ne zaslu?ijo nositi dresa z dr?avnim grbom (ki bi moral biti svetija vsakemu ?portniku)!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To je nekaj za Labija in suicidala. :bravo:

Ker je bil pred kratkim koncert skupine Iron Maiden v Lj.,se moram pohvalit,da smo jim bli l.1996 v

hali tivoli predskupina. :danzoman:

Tukaj je moj pass:

post-399-1181453463_thumb.jpg

dej povej kako vam je ime/bilo ime.............?e se prou spomnim so takrat igrali zraven ?e dirty deeds!?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.