Prepre?iti tole bo bilo no-go. Razen ?e ustavi? promet. Lahko bi omilili, ampak zato bi bilo potrebno biti aktiven na obeh straneh. Na Darsu in na vozni?ki strani.
V?asih pridejo tudi razmere, za katere re?emo vi?ja sila. Jbg, tale je ena izmed njih.
Jaz ne bi krivil izklju?no DARS-a. Pa? v?asih pride do take situacije, ko ni nekega pravilnega odgovora. Kaj je prav in kaj ne. Dost je seveda 1 ?lovek da zajebe, da recimo prvi ki je ?el, na polno zabremza v megli, ?eprav pred njim lahko ni bilo nikogar. Ampak, ?e so leteli s 130kmh notri v meglo sorry...kamikaze....?e bi ?li z 80 recimo, bi bila situacija lahko precej bla?ja. Toliko.
Vprasaj pilote sportnih avionov zakaj se ne upajo iti v oblak. Ker ne vedo vec ali letijo ravno ali pa navzdol....gre za totalno izgubo okolice in orientacije
Pa ?e tam je va?sih do neke mere la?je, saj ima? umetni horizont, ki ti pove kam gre?, gor oz. dol. Je pa megla oz. oblak v vsakem primeru ?ista j***. Jaz sem parkrat namenoma zapeljal v oblak, ampak kontrolirano, se pravi, da ve? v katero smer gre?, da si na dovolj veliki vi?ini, in da okoli ni nobenega plus nobenega hriba itd..IN ja, ko je okoli vse sivo, je ?lovek res bogi, kar ne more? verjet kako ti vse odpove.
Al pa drugi primer, ko smu?a?, ko je itak vse belo, potem pa ?e kak mete? oz. megla. Fertik, lahko gre? samo pe?, oz. res po?asi. Takrat ?e pti?i hodijo pe?
?e si na wifi potem ne uporablja lte, to je bolj terenska zadeva. 3 dni? Kaj ga izklaplja? vsako uro
Internet je poln tega, zame ni re?itev da moram stalno nekaj izklapljati.....telefon uporabljam stalno na terenu z lte, bt, klici, internet.....iphone gre v posteljo z cca 40-50%, samsung po kosilu ?e panika
Battery life on the Samsung Galaxy S6. Now we get to the real issue of this phone. It's not good enough, and that's hugely frustrating.
Let me put this into context: it's as good as the HTC One M9 and iPhone 6 in terms of being able to last just about through the day. Given that last year we were seeing phones that could easily make it to bed time without running out of juice, it's maddening that Samsung, like others, has gone backwards here.
The reason is simple: the battery pack in the new S6 is smaller than last year, 2550mAh compared to 2800mAh. The reduction is there solely so Samsung could make a slimmer phone, focusing on design over functionality. And unlike previous years, the battery can no longer be removed, taking away one of the big things fans loved about the phones.
Ja, ne ne ni? ne izklaplam. NO zv?ere ko grem spat gre na flight mode, ?ez dan pa je normalno vkloplen, samo avtomatiziem imam glede mobile data in wifi. Ostalo je vklopljeno tako lokacija kot BT.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
U matr, a bo ?e akcija
Povezava za deljenje
Deli na druge strani