Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

http://www.youtube.com/watch?v=4-cwjgfVBUQ

O tem sem zadnji? pisal...fak no, a so sploh ?e normalni?

?ist ubrisani ...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

?e en zanimiu ?lank o radarjih in hitri vo?nji od TOP GEAR-a ... lojz ... prosm te da dobi? enga k ti bo sproti prevaju :blush:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Objavljena slika

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

na prej?njo stran poglej :P

:prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?uj ti,ki je pa metla? :P

Objavljena slika

:rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/um...na-voznica.html

ali se meni samo zdi al luci gorijo pri tem avtu?

dejansko so lu?i gorele ... sam zlo ?udn to ... ?e je avto v vodi bi mogl ?e 100x nardit kurc?lus :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
dobr se je mudel nau?u govort ... ampak pri 1:20 pa ?ele rata zanimiu :hohoho::hohoho::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

na?agu pov klaftre dru ( na kav?u sevede :D ) zdej gremo pa mal ?arovnce naukol lovit :prstgor: ... pa ne pozabt ... DON'T DRINK AND FLY :prstgor::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eni smo pa ze pou ure na delavnem mestu pa se brez malce dons :unsure::wacko::angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A pol prav? da polcaji spet la?ejo?

Ne ... ne la?ejo ... sam dej mi pa ti razlo? kaj pomeni neprilagojena hitrost na avtocesti

In kolkar se men zdi, tam ni odstavnega pasu.

Sicer pa sploh nima veze al odstavni pas je al ni, vsak mora vozit tako hitro, da bo ob morebitni oviri na cesti lahko VARNO ustavil.

Okvare avtov in ovire na cesti, pa so zmeraj bile in tudi zmeraj bodo. Vsak dober voznik mora ra?unat s tem dejstvom.

ja to itak da se na to ra?una, sam zdej je tle bl upra?anje zakaj jih voznik tovornjaka ni taprav ?s vidu pa ni taprav ?s odreagiru ... in tle ne pomen da je bla zato kriva neprilagojena hitrost !

Izgovori kot so: kaj ima kdo, ali, kaj ima nekaj za delat na ceti itd.... so slabi izgovori neumnih divjakov.

ubistvu niso slabi izgovori ampak so dobra upra?anja za marsikaterga bedaka ki se ustavi sredi neke ceste in blokira promet oz pusti nekje avto kjer ovira promet ... ok v tem primeru sta tedva mela najvrjetneje smolo ker jima je mogo?e avto lih tm gor crknu ampak bl je pa tle tud upra?anje ali sta bla ustrezno zavarvana ... to se pravi varnostni trikotnik, varnostni brezrokavnik in pa kokr je ?e Grega napisu zakaj nista bila za varnostno ograjo ??

Pa a ti res nobene druge stvari v ?lanku ne zna? najdt kokr pa NEPRILAGOJENA HITROST ?? ker ?e pomislim je to ubistvu v usakmu ?lanku napisan da je nekdo prpelu z neprilagojeno hitrostjo in povzro?u nesre?o ... pa? v sloveniji mamo dost nesposobnih novinarjev ker itak nezna druzga napisat kot to da je bla neprilagojena hitrost kaj se je pa dejansko dogajal pa neben ornk ne razi??e ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tudi ta zadnja tragedija se je zgodila zaradi na?ina vo?nje, ki jo zagovarja TOMACUKI

Tomacukijeva teorija ?e enkrat padla na izpitu.

Nesre?a se je zgodila, ko je 31-letni voznik tovornjaka vozil po pasu za po?asna vozila in je na vi?njegorskem klancu zaradi vo?nje z neprilagojeno hitrostjo tr?il v 44-letnega pe?ca, ki je takrat stal na pasu za po?asna vozila, nato pa ?e v ustavljeno osebno vozilo s hrva?ko registrsko tablico, ki je tam stalo zaradi okvare.

Ni res !!! Nesre?a se je zgodila ker je voznik tovornjaka vozil po ODSTAVNEM PASU ... tko da tle ni nc kriva neprilagojena hitrost ... Ker odstavni pas sploh ni narjen zato da vozi? po njem !!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sam, ko enkrat vozi? RWD, to pol ?ist norc rata? :wub: ho?em cezo na kro?nih spravt na po?ez, pol se pa le spomnem zakaj ne gre :hudicek:

dej to lojzu povej :dudek::hohoho::hohoho: ?e zdej ns je dolo?u za divjake kva bi blo ?ele pol :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a ve? tist filing k re? iz sodelavcem sam na 1ga po ?ihtu pol se pa to zavle?e do 3h zjutri :blink::ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne majster! Jaz nisem reku, da bi po cestah rad vozil sam. To najbr? misli? ti, ker se obna?a? kot, da si sam na cesti in kot, da si ti cesto kupu. Cesta ni tvoja!

In ?e sem jaz, kot ti pravi?, star oziroma, fosil, potem sem ti jaz kve?jemu lahko za vzgled in me lahko posnema?. Nima vsak sre?e, da se ?iv postara. Ti s svojim razmi?ljanjem in na?inom vo?nje definitivno ne bo? do?akal starosti, al pa bo?, kar je ?e huj?e, koga druzga prikraj?al za starost.

Sicer je to tvoja pravica, ?e si se odlo?u crknit mlad, ampak ostale normalne ljudi ti nima? pravice pahnit za sabo.

A ho?e? povedat da sem jaz nerealen, zaplankan in da me je ?as povozil, ker zagovarjam red in se reda dr?im, ti si pa, kao napreden in razgledan, ker po cesti zganja? pizdarije? A tisti, ki se reda dr?imo, po tvojem, ?ivimo v jamah? A ti ?ivi? pa na drevesu, al kje? Tud iz drevesa so dolo?ene ?vali ?e dol pri?le. Prid ?e ti dol!

In ja, tiste avtoceste, ki v Nem?iji nimajo omejitev je to pa? tako. Zmenili so se tako. Pri nas ni zmenjeno tako! Pa ?e kje drugje po svetu tud ni tako zmenjeno. Zakaj pri nas ni zmenjeno tako, zdaj v tej debati nima smisla diskutirat. Tak je pa? dogovor in red, vsak, ki ima vozni?ko dovoljenje, pa se je tega reda dol?an dr?at. Brez dogovora in reda, civilizirana dru?ba ne more funkcionirat.

Torej, treba je vozit tako, kot je v kak?ni dr?avi zmenjeno. Na primer, v Angliji je zmenjeno, da bodo pa? vozili po levem pasu in tega se dr?ijo. Zdaj pa ti povej, kaj so angle?ke ceste bolj?e, ker lahko vozijo po levem pasu! Ti bimbo bi pa zarad svoje trme in trdoglavosti v angliji najbr? vozu kar po desni? In vsem angle?em bi pol ti bistroumno plozal, ?e?, saj v Nem?iji pa lahko vozijo po desni?

Enako ima? ti svoj interni red lahko doma. Ti pri seb doma lahko serje? sred kuhne al pa dnevne sobe, ?e ho?e? in ste se doma tako zmenili. Pri meni pa? ne bo? sred sobe sral! Kapi?a? pribli?no?

pa a ti sploh ve? kva si dele napisu ... pa a si sploh Tomozuki-a post prebrou ... ti kr neki folk obtu?uje?, ?eprou nepozna? nobenega od nas ...

A ho?e? povedat da sem jaz nerealen, zaplankan in da me je ?as povozil

Definitivno, ?s te je pa tud ?e davnega leta 1950 povozu ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kako bo? pa pol ti po dolenjskem vozil, ?e se bo? slu?ajno dolenjskega zraka na?rl, ko pa ?e zdaj, kao, trezen, vozi? tako neumno in neodgovorno?

Jest sm trezn za razliko od tebe ... in na dolensko nimam namena hodt ker mi zrak v nasih koncih cist odgovarja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Brez skrbi da sem dolenc! In to z du?o srcem in telesom!

Zakaj bi pa jaz komu delal sramoto? A je na tem forumu sramotno, ?e nekdo zagovarja cestna pravila in cestni red?

ne sam na dolenskem mate ?e baje v zraku 0,5 promila alkohola ...kak?na cifra ?ele pol vn pride po kk?nem litru cvikla ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

drga? je pa tale mudel zanimiu ... hvala bogu je sam pleh ...

Na zavitih cestah v ameri?ki zvezni dr?avi Arizona je mladeni? po?teno "razbil" o?etov avtomobil. K sre?i se ni po?kodoval, mogo?e pa bo "sinko" po?kodbe dobil naknadno.

prva stvar k sm jo vidu je bla pa napa?na postavitev rok na volanu ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Te razumem,samo ne mi potem jokat in stokat da se ti je to zgodilo.

Daj odkrito povej kaj te mu?i

ah ne ... lej sej ve? kako je usaka ?ola neki stane ....

mene ?ist n? ne mus jst sm sam in love :wub::wub::wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

A se ?eli? ope?i, kot se je moj prijatelj?

Le kaj vidi? tako posebnega na njej?

ej nevem sam mene je tok zatrgal da ?e sam nevem kva me je doletel ... sej ve? kva pravjo dokler se ne ope?e? ne mor? vedt ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Bi jo rad spoznal,kajne?

za druge ne vem ... sam mene tok rajca da me kr razmetava po sobi ... :wub: ej bojsi ... kdaj jo ma zdej kk?n ... en urnik si mormo sestavt da se nebomo usi za ist cajt menil ... lepo usak ve?er eden :prstgor:B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

love it

me to :aaaaa::D

Saj sem tud jaz gledal to. Samo ne vem, kaj vi tukaj tale link tolk popate v vsak post?

Saj ni problema, ?e ima? ti rad hitrost in ?e ti rad dirka?! Samo dirkaj in divjaj ti na dirkali??u, kjer bo? samo sebe ogro?al!

Na cesti NIKOLI NISI SAM! A se niste to ?e v vrtcu u?ili? In ?e na cesti nisi sam, ti pa takrat dirka? ali divja?, to pomeni, da ne ogro?a? samo sebe, temve? tudi druge!

Saj ?e se nek kljukec rad rusko ruleto ?pila, tud ni problema. Problem nastane, ko ho?e ta kljukec rusko ruleto ?pilat ?e na moji glavi. Razume? razliko? In v primeru ceste in divjanja, gre prav za to.

Al ste res hecni vi, ki radi divjate ali vozite hitro po cestah, kao, zaradi adrenalina - u?itka itd....

Ja hudi?a, pol se pijanc lahko glih tako zgovarja, da se ga rad napije in gre pol pijan na cesto zaradi adrenalina - u?itka....

Divjaki in pijanci ste si zelo podobni. Tako divjaki, kot pijanci imajo/te, neke svoje ?udne adrenalinske in druge potrebe

sorry lojz sm pozabu da ti hod? iz kuram spat ... tkole pozno zve?er al pa sred no?i bo sigurn kje sre?u kk?nega ... pa govorim zdej to za bl take stranske ceste ... ne mislm v mestu ... ampak nek v enih rovtah k grejo ob 10h usi spat ... ?e si tist cajt sam na cesti zakaj pa ne ... sej k prid? do ke k je fol lepo upo?asni? pa u izi ... a je to tok te?ko razumet ... pa kva mamo mi spet skupnga iz pjanci pa divjaki :ne vem: :ne vem: mazda?i do zdej nismo ?e nikol nobenga ogro?al ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e?e, ampak prekucnu bi se pa vseglih. Prekucnu se je ker je divjal, ne ker ni nosil ?elade.

Kaj pa, ?e bi v tistem ovinku nekdo slu?ajno stal? In to brez ?elade? Pol bi pa divjak ostal ?iv, tisti mimoido?i v ovinku bi pa ni? krivi reve? na britof spokal.

Saj zato pa jaz pravim, da divjaki ne rabijo nobene opreme, ki bi jih varovala. ?e si tolk butast, da z adrenalinom in svojim divjanjem rad nosi? svojo butico na prodaj, pa?, prodaj jo ?im prej. Tako bo spet en manj, ki zaradi svojih kompleksov i??e ni? krivo morebitno ?rtev.

Kdor divja, divja nala??. Varovalna oprema je namenjena nesre?i. ?e pa divja?, pa nikol ne divja? po nesre?i ali slu?ajno. To dela? zavestno in naklepno, torej nala??.

Eden tistih, ki lahko lahkko dolo?i divjaka, je tud radar. V Mariboru jih je radar ?e veliko dolo?il. Po?igalci radarjev so verjetno tudi divjaki.

Preverjeno - Zakaj nekateri tako u?ivajo v hitrosti?

dej ?e 1x si tole poglej pa si pol probi mal po svoje razlo?it no ... pa sej ti pravm da dokler ?asa ne ogro?a? nobenga druzga okol sebe ni panike ... problem rata ko za?ne? druge ogro?at ... ta ni nobenga zato je tud najvrjetneje mal hitrej v ovink pr?u ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A, ?e bi mel tip ?elado bi vozil po?asnej in se pol neb prevrnu?

Pravzaprav si mi dal dobro idejo.

Jaz bi vsem divjakom prepovedal uporabo varnostnega pasu in za kazen bi morali vsi divjaki imeti avto brez aerbegov. Mamesto teh varnostnih vre?, pa bi moral imet na volanu fiksirane in proti divjaku obrnjene o?pi?ene vile.

le kako bi pol vozili?

ne ... vid? k ne razumer? ... pa? jebat ga si ?e iz prej?njega stoletja ... ?e bi meu ?elado in vso varnostno opremo bi se lahko samo po?kodoval ozrioma mu sploh n? nebi blo !

Kako bi pa dolo?u kdo je divjak pa kdo ni ?? a preden bi kdo avto kupu bi ?u prevert kolk kazni je kdo pokaseru pa kolk prekr?kov pa prometnih naredu ?? ... dej ne streli tok butastih ... drga? se je pa tud ?e dogajal da so ble ravno airbagi vzrk za smrt pri nesre?i ... je pa tko ?e dons nemor? sledit tempa prometa normalno sploh nima? kej po?et na cesti ... kolkrat smo ?e to povedal pa kolkrat bomo ?e morl ... dobr se pa najdejo extremi ki tvegajo in rezkirajo na nepreglednih in nevarnih delih ceste ... lej ?e jest peljem po avtocesti 140 - 150 km/h ali da peljem 80 km/h po pregledni cesti ki ima vidlivost 500m dale? in omejitev 60 km/h ... sm pa lih u?er vidu norca ki je ?u prehtevat kolono vozil pa je bla vidlivost pa use ampak nasproti je ?la pa kolona vozil bremzal smo k kreteni zato da je ta kreten lohk pred kolono pr?u pa naprej divjov ... dokler ?asa nobenga ne ogro?a? z hitro vo?njo je use kul ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.