Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

V času žledoloma je Elektro opravil svoje delo. Sicer je trajalo 13 dni, ampak glede na okoliščine se ni kaj dosti za pritoževati.

Takrat je bil bolj problem Telekom. V štirinajstih dneh so nekaj spojili tako, za silo, in več ni delalo kot pa je delalo. Da so pa opravili delo tako, kot je treba, je pa trajalo nekaj več kot dve leti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa zakaj se to vedno meni dogaja?

11.6. sem na Elektro Primorska dal prijavo, da elektriko sicer imamo, da pa je na liniji do hiše nekaj narobe in bi bilo potrebno urediti, preden kakšen močnejši veter ne polomi vsega skupaj in bodo kabli po tleh...

Danes vprašam na Elektro Primorska, kaj je na stvari in nihče ne ve ničesar in trdijo, da nisem dal prijave. Jaz imam pa na računalniku shranjeno, kdaj sem oddal prijavo in kaj je v prijavi pisalo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Ma, zna biti, da si je to Trump res sam naštimal.

Na zadnjih volitvah je Janša Trumpu prvi čestital za zmago. Pa se je izkazalo, da so se Rusi nekaj vmešali in je zmagal Biden.

Tokrat mu pa Janša ni prvi izrekel sožalje, ker ga bodo ubili. Torej je bilo že v planu, da bo strelec zgrešil...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Halo, policija, povozil sem eno mačko."

- "Vrzite jo v jarek in peljite dalje in nas ne nadlegujte več s takimi klici."

- "V redu, kaj pa naj naredim z njenim biciklom?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Šlogerca gleda sosedu v dlan in reče:

- ”Ti si pa že dolgo sam, a ne?"

- "Kako pa veš?"

- "Vse črte na roki so se ti zlizale..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kako gredo dnevi v mojem tednu:

pooooneeeeedeeeeljeeek

toooooreeeeek

srreeeedaaaa

čeeeetrrteeeek

petk,sobota,nedela

pooooneeeeedeeeeljeeek

...

...

...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Razlaga upokojenec:

- "Sem vprašal našega premiera, kako naj preživim s 500€ pokojnine in 430€ stroški. In me je gospod premier vprašal ali imam kaj nepremičnin in premičnin za prodajo (o Bog, sama pamet ga je). In sem mu moral priznati, da imam premične zobe in nepremičnega kur*a..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.