V času žledoloma je Elektro opravil svoje delo. Sicer je trajalo 13 dni, ampak glede na okoliščine se ni kaj dosti za pritoževati.
Takrat je bil bolj problem Telekom. V štirinajstih dneh so nekaj spojili tako, za silo, in več ni delalo kot pa je delalo. Da so pa opravili delo tako, kot je treba, je pa trajalo nekaj več kot dve leti...
11.6. sem na Elektro Primorska dal prijavo, da elektriko sicer imamo, da pa je na liniji do hiše nekaj narobe in bi bilo potrebno urediti, preden kakšen močnejši veter ne polomi vsega skupaj in bodo kabli po tleh...
Danes vprašam na Elektro Primorska, kaj je na stvari in nihče ne ve ničesar in trdijo, da nisem dal prijave. Jaz imam pa na računalniku shranjeno, kdaj sem oddal prijavo in kaj je v prijavi pisalo...
- "Sem vprašal našega premiera, kako naj preživim s 500€ pokojnine in 430€ stroški. In me je gospod premier vprašal ali imam kaj nepremičnin in premičnin za prodajo (o Bog, sama pamet ga je). In sem mu moral priznati, da imam premične zobe in nepremičnega kur*a..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pred pol leta sem rekel eni bejbi, če bo kdaj za pijačo naj pokliče – blagor njej, nikoli ni žejna…
Povezava za deljenje
Deli na druge strani