Skoči na vsebino

Spet kamionarji in mrtvi... tri nesre?e, trije mrtvi, trije kamioni.

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/voznik-tovornega-vozila-trcil-v-86-letno-pesko-ki-je-umrla.html

Poznam omenjeni ovinek pri Il. Bistrici. Od kar so preplastili cesto je ?e menda tri kamione zaneslo na drugo stran v ograjo. Pa hitrosti so tam kar majhne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Groza. Posledica ?leda naprej se je menda smrtno po?kodovalo ?e ve? kot 30 oseb in nekaj 100 ranjenih.

Gozd je postal zelo nevaren.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mi imamo ?e Suzuki Jimnya in v slu?bi Nissana Terranota, oba 4WD. Ja priznam, da ?e nisi voznik, ki obvlada odvzemanje in dodajanje (kontra volan) volana v ovinkih, na slabi mokri cesti, teh avtov ne vozi. Posebno, ?e je samo zadnji pogon! Prav za ?alo te obrne.

Zato na slab?i mokri/sne?ni cestu je nujno za priklopit na 4x4. Tako pa je ?isto druga zgodba.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr ej.

Gledam jaz, od kje toliko snega pod cipresami pri mejnem zidu?! Potem sem pogruntal, da je sosed skidal njegovo dvori??e in sneg vrgel ?ez zid na mojo zelenico :vskalo: in to po celi dol?ini mejnega zida!

Ma kako se upa?

Kaj bi vi naredili v mojem primeru?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Booom pa bi je po?il sprednji lev feder na slu?benim Berlingi?em. En konc se mi je zaril v gumo. ?e dobro, da na parkir placu, preden sem ?tartal na AC proti Vranskem....

Jeba...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.