Skoči na vsebino
iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

jures: si ziher da ko posiljas da se v headerju ne vid Gmaila? ker tk sm jst mel pa vem da se je v headerju se vedno vidu "gmail". sicer ni vazn, prejemnik se vedno vidi original mail.

drgac pa... predn navalite androida vzemte iOS v roke za par min.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah ta Rx8 me ?e lep cajt daje, tko da (?e se mal neham bat razvpitih Wankel motorjev), zna nasledit trenutno Rde?ko, lih ta makina, ampak treba mal financ skp spravt najprej! :blush:

yeah. mene tud. sam na trenutnih prihodkih to ne gre skos :(
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Trenutno sem ?e brez Xenonk (jih bo treba nazaj zmontirat).

Sem se prejle v mraku vozil po dolenjski avtocesti, padal je sneg, mokra cesta - vidljivost za en k***!!! :vskalo:

In pol so Xenonke prepovedane - ker se 100x bol? vid! :ne vem:

ja ce nimas lec ful nasty blescijo... sam ce jih pa mas pa nevem zakaj tok komplicirajo, men naceloma avto s xenoni (sj se vid kdo ma aftermarket) manj zablesci kot tisti stari reflektorji brez lec.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Res je dober oz.odli?en kitarist.Tale njegov poiskus na emi pa je bila po mojem ?ista zajebancija z njegove strani,ker o kak?nem petju tukaj na ?alost ni bilo govora.Pa tudi komad je bil bolj tak otro?ki. ;)

yeah. ful disko - retro. skoda da je zafusal ker je meni bil prav zabaven komad.. tak, zasukal bi si ga kdaj brez problema. :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem to prvi? v ?ivljenju gledu in to zaradi tega, ker je pevec in kitarist Feliks Langusa moj dober prijatelj pa ?e moram, da ko se sli?iva ne bom rekel, da nisem gledal.

?al je "postal" pevec silom prilike in to se mu pozna ampak je rekel, da je to samo za?asna re?itev, dokler ne najdejo bolj?e menjave.

A,mrsnik? Znan kot odlicen kitarist. Malo je fusal samo meni je bilo cisto simpaticno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

no, navkljub madmaxovem naglem zakljucku, se tut jaz pocasi iz plenic kobacam v ta foh...

zakaj se strinjam z bossom?

kljub temu da ima maja keuc vec kot ocitno talent in dober glas, se slisi da kopira anastacio in to zelo (priblizno tako kot April Lady gago.)

kar se tice inovativnosti v komadu je pa nazalost komad od maje keuc tipicno evrovizijski (v slabem pomenu) in priimk Vlasic prav sprica ven iz njega na vseh koncih, aranzma je tako neumno prenasicen z nekimi poceni orkesterskimi sempli da naredi komad, ki idejno SPLOH ni slab, totalno poceni in cheesy.

b-production. Sempli so đabe, lahko jih ma vsak prdec na svojem laptopu, to ne naredi dobre produkcije.

se pravi, dobra ideja, dobra pevka (ki nazalost noslja in kopira anastacio) ampak porazen aranzma in ne prevec dobra izvedba.

morm pa razocarat madmax, da je od maje keuc komad ravno toliko triakorden kot komad od April, in da je edino kar je merodajno vokal, ker je pac Keuc naravno obdarjena z res DEBELO in MOCNO barvo, poleg tega se ji vidi da ima za sabo malo vec pevskih ur kot April, ceprav bolj noslja kot ona, pa se mecka.

Tudi nastop April pac kopira specifine poteze Lady Gaga, med tem ko je maja keuc kar se mimike tice nek klise skupek vseh MTV pevk zadnjih dveh desetletjij.

Zdaj lahko se bolj zatezim in grem pogledat iz kerih presetov softwerskih sintov so nasi geniji izhajali, Raaya sem ze ene parkrat ujel na delu prednarejenih soundov, vlasic pa tako ali tako ni bil nikoli prevec vesc "svezega" sounda. Raay je naredil bangup job pri komadu za April, ceprav ni naceloma med mojimi najljubsimi v Slo...

Edini razlog zakaj od maje keuc komad ne gre tako v uho kot od april je ne zaradi tega ker ne bi bil na prvo zogo, ampak ker je narejen tako genericno in ker je strukturno ponesrecen. To je pop. 3minute imas casa. Naberjev stop je imel podobno dinamiko in strukturo komada... in je bil komad tezek za poslusat, tako kot je ta. nic novega, nic dobrega za eurovision.

Kompozicijsko sta pa oba komada tam nekje... noben ne ponudic nic kaj vec od tipicnega POP chord progressiona in predvidljive melodije, s tem da ima April veliko vec "hookov" noter v stilu od GaGe... Pa se ful dobro so narejeni.

Tako da, vlasic duo men ne more prodat nicesar vec, odkar sem zacel gledat kdo pise glasbo in aranzmaje na EMI....

je pa se mlada = maja keuc, in verjamem da ce bo imela dobrega mentorja, bo lahko naredila marsikaj... ampak tole ni nek presezek.

meni osebno pa najboljsi LeeLooJamais. nad slovenskim povprecjem. Izvirno, odlicno sproducirano, POSEBNO. nima kaj delat na eurovision, mar na MTV... Vrhunski Rn'B. si lahko oni americani samo zelijo da bi zdle delali take stvari (kak timbo...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sm ?e skoraj obupal ko sem bral prej?nje komentarje....pa se je le na?el nekdo ki ceni ?e kej ve? kot le tri akorde in besedilo hojladri hojladra <_< Alex se vidi da se ukvarja? z glasbo in ti nemorjo prodat vsakega sranja oz. vre?e za smeti z o?ali :P

<_< ?

you're quick jumping to conclusions.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Jures Pst... :angry: Ne jim sugerirat :blush:

V bistvu je tako, ?al. ?e si se umaknil in ni nobenih pri? si ?al kriv sam pa ne glede kako butasto zveni. Je pa pa? to posledica nepo?tenosti ljudi, ki so v preteklosti leteli ven s ceste in so nato lagali, da so se nekomu umikali - recimo en tek bolj znan primer je bil Zmago Jelin?i?, ki se je takrat zlagal kot je bil dolg in ?irok.

Re?itev: kasko zavarovanje ali pa da proba? tistega podrsat samo po boku, da se vsaj vidi dotik dveh vozil. Tole zadnje je pa? na meji varnosti ampak ti je edina re?itev, ?e nima? kaska. :(

ja pa edina re?itev ?e no?e? dobit ?e kazni za ogro?anje varnosti in "reckless driving" <_<

500e je dobu od sodnika... je pa mel kasko sicer, tako da so vsaj avto naredili skup.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ma so te?ni... Afera za afero... ni? ne delajo. vse skup bi nagnal za trak.

vedno manj potrpljenja mam, ni? ne delajo, samo zdraho zato da se ljudje ne ukvarjajo z aktualnimi problemi ki jih je malo morje, vlada ne zna, opozicija nima NOBENEGA konkretnega predloga (ki bi ga LAHKO dala na referendum, zakaj je bil referendum DA/NE rtv? naj bo referendum RTV SD, RTV SDS, RTV NOBEN?! reforme so potrebne ve? kot nujno)

politi?ne stranke so arhai?ne zdru?be neke butaste postkomunisti?ne dru?be v katerih so retardi tipa golobi? in jan?a, ki ne delajo ni? pametnega ampak samo me?ajo drek ter se prcajo med sabo in so ZATO PLA?ANI.

Ko je tk te?ko izra?unat vse z gimnazijsko matematiko... vse delajo na blef...

Ne rabimo politikov, rabimo dobre gospodarstvenike in neodvisne strokovne skupine za vodenje ministerstev....

NE VEJO KJE BOJO VZELI 100.000E ZA EVAKUACIJO?! KAJ JE TO?! pizda jim materna, ?e za 3 referendume (na katerih spet ne bo konkretnih predlogov ampak sam da/ne vpra?anja na katere javnost nima karkoli odgovarjat.), za to pa je dnar al kaj, za to je pa par miljonov EUR, predvidenih al kaj?! Kje pa tu opozicija da bi nehala te?it z referendumom za vsak drek pa raje uletela s kak?no konkretno re?itvijo? NE, BOLJ SO POMEMBNI ARHIVI. in zdj ?e sre?a da so oro?arski posli da se ja ni nikomur treba ukvarjat s te?avami dr?avljanov.

fak ej. na bruhanje mi gre... bol? da kerga od njih ne sre?am na cesti, ker se ne bom mogu ustavit...

res bi ?ou najraj v parlament pa jih zbrcu ker so prav retardirani, neumni, BUTASTI, nevem kk so sploh nardili tist FDV... sploh bi fuknu vse FDVjevce ven iz parlamenta... prekleti debili.

da se ni sesulo letalo na tajsko pa v US... pa ?e golobi?a nej en ukoka pa bo mir.. kresalko nej pa en butne da se mal skulira pa bo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.