Jebemo, dones grem po slu?bi, sem hotu malo sprobat nove rolerje, in me po pol kilometra dobi de?
Pa ?e biv?o sem vidu. Me je ravno v bli?ini njene slu?be de? ustavil, in jaz kot jaz po liniji najmanj?ega odpora, sem se pol za prevoz domov zmenu - vsaj ena pozitivna stvar od nje
To kar pri nas pomeni "vojno", je recimo v Parizu normalno parkiranje. "Ljube se" spredaj in od zadi.
Vsak avtomobil mora biti parkiran brez ro?ne in ne sme biti v brzini.
"Humor" se za?ne, ko lastnik "izval?i" tko parkiran avto. Pet do 10 avtomobilov spred in od zad se gredo "skupinskega". Pri nas bi v tem slu?aju tekla kri, pri njih pa je to normalna
To pri nas je ?e prov bolno, kako folk glanca svoje avte pa gleda na vsako praskico
Za to pa ma avto odbija?e.
No ja, vsaj v?asih so jih imel - dones je odbija? itak le ?e en okrasek na avtu, ki ga je treba po vsaki praskici kitat in barvat....... da te kdo slu?ajno ne obto?i, da si ?eh
Ja sej, sam kaj ko te Mirsad s svojim dretjem vedno pokonc vr?e (pa ponavadi za brezveze )
Za pravi po?itek bi ?lovek potreboval komentatorja Nika Miheli?a
Druga? sta pa hrvata zakon - objektivni komentarji, vi?ja strokovna raven, pa kdaj tudi kaka zajebancija v stilu unih 2 komentatorjev moto gp na eurosportu .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ter ?e Vodice med kosilom in popoldanskim po?itkom, saj je ta kraj tako majhen......
Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani