Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Bravo :bravo: tole je pa bolj? kot original, sploh s tem naglasom :danzoman::danzoman:

itaq :D dans sm neki v nji?nici na sql sral po kompu pa se zajbaval s te perry pa to zagledam :hohoho: ?e knj?ni?arka je crkvala od smeha ko je proti tem youtube like stranem :hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RECESIJA
Napisano

jz pa te avte pa popuste razumem tko, da ko ne morjo prodajat zni?ajo tak da folk istorazrednega namest mazdo 2 vzame nwm... enga cliota... pa ma raj manj dnarja manj muske ko pa avto... <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Unreal tournament 3? :aaaaa:

Sej pomoje mi ne bi delu. Jest mam druga? 2004 najraj :)

tut nej slab :D jz sm zan? na insane igral 3ko pa nism 10s pre?vel :D

drga? ugram 3ko na experienced pa mi kr gre... najraj mam team deathmatch al pa capture the flag ko sem v akciji al pa igram sniperja :D

najraj mam pa linkgun pa da ?ujem KILLING SPREE, RAMPAGE, UNSTOPABLE,...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepa slovenska nare?ja
Napisano

No ko sma mela glih z Juresem debato v nare?jih sem pa rekel da vam bom temo v nare?jih odprl :P

Pi?te drugje pravopisno tu pa kako ho?te :D:bravo:

Men je toti najbulj?, k je tak dobro napiso, da vmre? od smeha:

Mene zanima, ?e je to normalno da pupe tolko komplicirajo pa jamrajo pri sexu? Da pojasnim: skoro fsaka ma kaki kompleks pa ga te proba preusmerit, da smo dedi krivi, ?e ona nea u?iva, namesto da bi se fajn sprostila, pa bi te blo fse iberkul. Recimo, grema s kako se malo pohecat na rjuhe pa prvo tak pravi, da nea more sexat, ?e pa lu? sveti,

ko jo moti. Si mislim, da jo ziher moti, da bi se mogla pokazat taka, ko je. Ampak vreji, sn diplomatsko tiho ko Rupel, pa ?e bolj je tak fino pa romanti?no, ?e se malo tema naredi. No, in tak lu? vgasnema. Te pa se more ona ?e fino na?timati; prvo jo kovter moti, pa malo jo leva ritnica boli pa se more bolj na desno prevagat, pa ko za?nema, ?e spet

za?ne: "?uj, nea tak, bolj notri ga daj... ne tak, bolj na levo... rekla sn desno, kam ga zaj ti?i???... ne tak, prevlki je, malo me ?uli... ja, zaj ga pa ni? nea ?utim... daj bolj pritisni... nea morem tak fejst migat, daj bolj po?asi...". Bi jo najraje kar s kova?em fseko po bu?i. Pa saj se nea more? skoncentrirat, ?e pa tak komplicira pa ti fokus zajebe. Prvo ?e met 15+ cm batino, te jo ?uli, pa drugi polo?aj spet ni vreji, pa ni? se nea sme vidit. Saj tui jaz (?e) nisn popolni, ampak se nea sekiram tak fejst. Sploh sn pa tiho, pa k sexu pristopim bolj umetni?ko, nea pa tak znanstveno po plani, ko da je treba fse tak naredit, ko je ?ula od kake kolegice pa ko je v Cosmopolitani pisalo.

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imeli so nekak?no klan?ino kjer si se dol zapeljal s (pripet) sede?em. Spodaj, ko se sede? zaleti, naj bi pa imel hitrost 30km/h. Poleg tega so imeli specialna o?ala skozi katera si videl kot bi bil pijan ?zmeden? in si moral opravljati razli?ne naloge. Pa policija je razstavljala svojo Octavio s Provida sistemom, stringerje, nekaj dirkalnikov je bilo. Saj pravim malo ampak samo bistvene zadeve.

:bravo::hohoho: noro ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Saj je bil malo ampak ?e ne drugega sem dobil polno (zame) uporablih letakov. :P Aja pa zaletel sem se, driftal pa nisem z Mercedezem ker je bilo brezveze eno uro ?akat ?e imam doma svoj drift mobil. :bravo:

kam si ze zabu? :ne vem: ?zmeden?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.