Skoči na vsebino
Pore? - POMO?
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hvala za idejo.Verjetno bo kaj takega.Pelko pravi,da lufta ni.Ja mene je tudi sram,ker se sli?i v stanovanje,ko parkiram pod okno.Za?elo pa se je z mrazom in menjavo gum

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pridita ?e na Mazda dru?enje, ki bo pa v soboto, 20.12.2014 v Lukovici.  :D

Jz se mam pa kr fajn zadnje dneve.  :punk:

Bi z veseljem ampak gremo ?e bolj z veseljem v Portoro? na vikend paket:) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Matr, sem rekel da ne grem nikamor ve? s sodelavcem.

Ker na?a tamala ?e sra?ka v plenice pod nujno rabi Bepanthen mazilo, in ker se s sodelavcem peljeva s terena nazaj v slu?bo ravno mimo lekarne, se ustaviva tam, on gre zraven da bi kupil labelo za ustnice. "En bepanthen ampak tavelko tubo prosim" re?em...Potem pride na vrsto sodelavec: "jaz bi pa vazelin". Lekarnarke gleda njega, gleda mene, potem pa vpra?a: "A bo 100gramov zadost?" :vskalo:

Tale me je pa res nasmejala:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes zjutraj se niso odprla leva zadbja vrata:)Me mo? ?e zafrkava,da je na poti biti Alfa:)Pa pri podvozju spredaj nekaj ?kripa pa pedal sklopke poka...dobro,da je na poti k Pelkotu-redni servis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

velikost ekrana. poglej gor brand in model, pogooglaj in to je to. druga?e kot ITjevec ti predlagam / vpra?am:

- tole je biznis torba, sestanki pa to

- ?e pa je tvoj bolj operativec bo po moje bolj vesel ruzaka prirejenaga za laptop, muziko...(integriran priklop za slu?alke itd

Hvala. Ja ma? ubistvu prov, da bi bil bolj vesel ruzaka - ga ma zdej. Bom zve?er ?e malo pogledala, ko gre na ko?arko mali pa spat:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ni ?isto vpra?anje v zvezi s temo, je pa sorodno:) Mo?u programerju bi za 30ko kupila eno fajno torbo za prenosnika, ker sedaj?nja je obupna. In ja, kova?eva kobila je zmeraj bosa in nimam pojma od ra?unalnikov. Njega v tem primeru ne morem pra?at.  Gledala sem tole https://www.mimovrste.com/torbe-za-prenosnike/hp-torba-za-prenosnik-hp-pro-leather-17-h4j94aa?v=594336. Kaj zdej to pomeni 17? Druge pa majo 15,16:)? Najbr? velikost ra?unalnika. Kako pa jz ugotovim kak?en je njegov?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.