Skoči na vsebino
Pore? - POMO?
Napisano

Rada brskam po bookingu, ker vsake toliko gremo kam na hitro. Tole je slabih 40? na dan po osebi - http://www.booking.com/hotel/hr/crystal.sl.html?aid=335205;label=porec-istarska-zupanija-eGUqlwF_4Qo4y6D4_R62sgS40570490136%3Apl%3Ata%3Ap1460%3Ap2260.000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=86b9d41e87037b26247d722d397c3850;dcid=4;checkin=2014-12-30;checkout=2015-01-02;ucfs=1;srfid=e12f29fe33b5acc46a0ad7f3cec12923d46540b7X16;highlight_room=1975802. Hoteli Valamar iz moje strani preverjeni in super:)

dne 29. 12. 2014 ob 21:08 je Katjaa napisal:

Aja mislim, da ne bo odprlo tega, kar ho?em pokazat. Gledala sem hotel Crystal za dve osebi, 3 no?itve z zajtrkom in ?e notranji bazen je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hvala za idejo.Verjetno bo kaj takega.Pelko pravi,da lufta ni.Ja mene je tudi sram,ker se sli?i v stanovanje,ko parkiram pod okno.Za?elo pa se je z mrazom in menjavo gum

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 16. 12. 2014 ob 8:29 je Z M A J napisal:

Pridita ?e na Mazda dru?enje, ki bo pa v soboto, 20.12.2014 v Lukovici.  :D

Jz se mam pa kr fajn zadnje dneve.  :punk:

Bi z veseljem ampak gremo ?e bolj z veseljem v Portoro? na vikend paket:) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
  dne 12. 12. 2014 ob 13:24 je Mrau?k M?k napisal:

Matr, sem rekel da ne grem nikamor ve? s sodelavcem.

Ker na?a tamala ?e sra?ka v plenice pod nujno rabi Bepanthen mazilo, in ker se s sodelavcem peljeva s terena nazaj v slu?bo ravno mimo lekarne, se ustaviva tam, on gre zraven da bi kupil labelo za ustnice. "En bepanthen ampak tavelko tubo prosim" re?em...Potem pride na vrsto sodelavec: "jaz bi pa vazelin". Lekarnarke gleda njega, gleda mene, potem pa vpra?a: "A bo 100gramov zadost?" :vskalo:

Tale me je pa res nasmejala:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e stara ampak danes prebrana izjava Andreja Karolija: "Nekomu s celjsko registracijo sem dal prednost v kri?i??u. Se to sme?"

dne 10. 12. 2014 ob 19:16 je Slivka napisal:

:zvizga:

In ?e zelo fest dec :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
  dne 11. 12. 2014 ob 13:13 je YavarYe X6V6 napisal:

Kdaj ?

Nisem vidla sporo?ila. Je bla kar cel dan tam. Podvozje pa ?al ?e ?kripa, me je kr mal sram se vozit:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes zjutraj se niso odprla leva zadbja vrata:)Me mo? ?e zafrkava,da je na poti biti Alfa:)Pa pri podvozju spredaj nekaj ?kripa pa pedal sklopke poka...dobro,da je na poti k Pelkotu-redni servis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
  dne 9. 12. 2014 ob 13:31 je jures napisal:

velikost ekrana. poglej gor brand in model, pogooglaj in to je to. druga?e kot ITjevec ti predlagam / vpra?am:

- tole je biznis torba, sestanki pa to

- ?e pa je tvoj bolj operativec bo po moje bolj vesel ruzaka prirejenaga za laptop, muziko...(integriran priklop za slu?alke itd

Hvala. Ja ma? ubistvu prov, da bi bil bolj vesel ruzaka - ga ma zdej. Bom zve?er ?e malo pogledala, ko gre na ko?arko mali pa spat:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ni ?isto vpra?anje v zvezi s temo, je pa sorodno:) Mo?u programerju bi za 30ko kupila eno fajno torbo za prenosnika, ker sedaj?nja je obupna. In ja, kova?eva kobila je zmeraj bosa in nimam pojma od ra?unalnikov. Njega v tem primeru ne morem pra?at.  Gledala sem tole https://www.mimovrste.com/torbe-za-prenosnike/hp-torba-za-prenosnik-hp-pro-leather-17-h4j94aa?v=594336. Kaj zdej to pomeni 17? Druge pa majo 15,16:)? Najbr? velikost ra?unalnika. Kako pa jz ugotovim kak?en je njegov?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dostava kamerce
Napisano
  dne 24. 11. 2014 ob 19:20 je Z M A J napisal:

@Katja, pol pa ?e najbolj? da kar ti tole u?tima?, ker se zna meni ?e kaj zalomit, potem mi pa lopata gotovo ne uide.  :unsure:

Bom jaz:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.