Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

:( ampak kdo hudi?a da psu ime coctail??? Sej vem da bi me kdo zdle skalpiru,..ampak resni?no ne dam 1200? za rodovnik :whatever:

P.S.: ?e usakih 15min gledam ?e je k?n nov oglas, sm ?e obsedena a ne? ?zmeden?

Sej tisti na bolhi so zdej ?e kar 1300?... :rispekt: tistemu, k ma tok dinar, da jih bo kupu.

Nekje na HR jih majo za 400? klik

In ne, nisi obsedena. Sam ku?ka bi mela. Jest te razumem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Labi GT
Napisano

Vse najbolj?e zateee, vse najbolj?eee zateeee, vseeee aaaajbolj?e draaagi Laaaabi, vse najboooolj?e zaaaaaaaateeee :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOBI
Napisano

Vse najbolj?e zateee, vse najbolj?eee zaaateeeee, vse naaajbolj?eee dragi Bobi, vseeee najbolj?eee zateeeee :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vidla sem na?ega biv?ega MPV-?ka :jupiii: Sem ?ist vesela, ker je ?e vedno tko lepo ohranjen in familija res lepo skrbi zanj. Zdej se morm sam ?e zment, da se grem kdaj mal zapelat :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest sem pa dobila po?to od univerze :danzoman: sej ne vem a je to fajn al ne... prva stvar, ki sem jo potegnila ven je bla... tatatadaaaam... polo?nica! :vskalo: 25? al kok ?e, za uno arde?o zadevo... index whatever.

Mislm... In oni spodbujajo naravoslovje... S tem, da se bo treba slikat, ker morm za vsak blesav karton?ek met sliko. Jest sem bom kar narisala :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mala uganka
Napisano

So?a zihr nima 20°C :whatever:

Hmmm, potem so pa na zahodu ?e Idrijca, Ba?a... Mrde Sora blizu LJ... Za ostalo bi mogla pa ?e na zemljevid pogledat :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

sta pa tako Massa kot Piquet izpadala loleka, ker ne znata zapirat notranjo linijo. :whatever:

Men je pa bolj delovalo, da ju je prou grdo zaprl in zrinil s steze pri prehitevanju.

Je bil pa Piquet pravo presene?enje, ker nih?e ni vedel, da ima bencina dovolj do konca dirke :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove registrske tablice
Napisano

Waaaaa, lej no glej. To?no tak model tablce sem jest predlagala ?ist taprvi?, ko se je en kekec spomnil tiste najtagrde nepregledne tablce narest.

Lep zelen rob, font znakov tak kot so ble tastare, pa rob?ek za EU ozna?bo :bravo:

Preden so nam 1. spremenili tablce, so bile slovenske razgla?ene za ene najlep?ih in najbolj preglednih v Evropi B)

Sam mi je pa mal ?udna kombinacija znakov.. ?tevilka-?tevilka ?RKA-?tevilka-?RKA?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hja matura kot celota je bla letos ful te?ka. V primerjavi z lansko in poskusno res tu ma?. Rezultati bojo 14. julija. Do takrat no?em sli?at o u?enju :D

Notranji filing je OK. Naredila bom, bomo vidli s koliko. Glede na to, da mam vse 3 mo?ne predmete na vi?jem nivoju, upam, da bo kak?en ve? kot samo 5 :D

Uf Ana, velik sre?e nasl. leto. Zdej lahko ?e mal u?iva? ;) Na kero ?olo pa hod??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nene, ne bomo se kregal. Dejstvo je, da mamo ?enske VEDNO prov (da ne bom offtopic, ja pohvaljam se, da sem mela dons ?e 3x prou, proti 8im nasprotnikom :P). In zato tut moja zgoraj napisana trditev vedno dr?i :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.