Vidla sem na?ega biv?ega MPV-?ka Sem ?ist vesela, ker je ?e vedno tko lepo ohranjen in familija res lepo skrbi zanj. Zdej se morm sam ?e zment, da se grem kdaj mal zapelat
Jest sem pa dobila po?to od univerze sej ne vem a je to fajn al ne... prva stvar, ki sem jo potegnila ven je bla... tatatadaaaam... polo?nica! 25? al kok ?e, za uno arde?o zadevo... index whatever.
Mislm... In oni spodbujajo naravoslovje... S tem, da se bo treba slikat, ker morm za vsak blesav karton?ek met sliko. Jest sem bom kar narisala
Nene, ne bomo se kregal. Dejstvo je, da mamo ?enske VEDNO prov (da ne bom offtopic, ja pohvaljam se, da sem mela dons ?e 3x prou, proti 8im nasprotnikom ). In zato tut moja zgoraj napisana trditev vedno dr?i
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Boxerja. Je ful lepih legel zdele. Sam ma ati izgovor, da ne bo mel psa, ker je pol prehudo, ko ga ni ve?. Ja pa nouga kupi? ane
Povezava za deljenje
Deli na druge strani