Tud sam nekak bolj zaupam ro?nemu posegu kot avtomatiki... ?e najraj?i vidim, da ima zadeva analogni manometer proti koncu cevi, ker se mi zdi, da je najbolj to?en.
Upam, da bo tole zadnje moje jamranje okoli agregatov, ker kot ka?e danes elektrika po dolgih desetih dneh spet prihaja po normalni poti v na? dom.
Logatec spet lahko dobi nazaj svoje ime in ne tako kot ga kli?ejo zadnjih 10 dni Agregatec. Je pa stro?ek tega agregatorksega "podviga" kar visok in za 10 dni smo vrgli ra?une skupaj je cifra bogatih 175? in to jedva za 2,5kW mo?i na katerega tudi pralnega stroja ne more? obesit saj kar po?epne.
Pri tem mogo?e samo ?e primerjava saj je sosed imel 7,5kW kjer je lahko normalno priklapljal vse potrebne gospodinjske aparate in je zadeva laufala dnevno vsaj dve do tri ure ve? kot pri nas, a cifra stro?ka je bila le dobrih 120?. Ima pa za razliko od nas dizelskega v katerega je seveda tankal kurilca, tako da bencinski agregat razen za kratkotrajno uporabo je res NO GO.
smo, samo tudi ?ivalni niso glih butaste... vrane so med najpametnej?imi sploh in mene fascinirajo tiste v divjini, ko recimo me?ejo na cesto razne orehe in ?akajo, da jih avto povozi ter stre.
Se opravi?ujem, ker tokrat ne bom sodeloval saj imamo sami dovolj problemov in smo brez elektrike tudi ?e 8. dan in kot ka?e bomo ?e nekaj ?asa... za gorivo za agregat sem pa tudi ?e zmetal 150? pa ?e bo ?lo denarja kot ka?e tako da sorry...
Tole bi celo ?lo sam pol bom moral ?e celo vre?o kablov s sabo iz avta v avto tovort, ker ?e bi hotu imet to v vsakem slu?benem jih moram kupiti kar 6.
Druga?, ker pa je tole jamralnik bom pojamral, da smo ?e sedmi dan brez ?troma... sicer generator je za prvo silo tako, da hladilnik deluje, ta var?ne lu?i delajo in ta var?ni TV tudi... uspeli so zrihtat in to brez ?troma, da deluje kabelska (tudi digitalna ) in celo internet na obroke.
ker so bili tam prilo?nostno na funkciji, in so verjeli v tisto, saj kaj se pa tukaj lahko zgodi? In se je....
to?no tako... lepo so bonuske vlekli in se imeli fino dokler je bilo vse OK... ko pa je zagustilo se pa dejansko vidi, kdo je rojen lider in organizator...
re?itev je faracajg adapter na 2 USB izhoda, sicer sem pa jaz to direkt prheftu zadaj v armaturi
Ja sam placa ni, ker je tako vgreznjen notri, da komi navadnega notri stla?im - ker so pa slu?beni avti pa ve?, da ne smem ni? zraven ?arit... tako, da verjetno s kamero ne bo ni?
En zanimiv komentar iz 24 ur, ki lepo poka?e, da je Jaki? minister za obrambo zato, da zobe son?i in se preserava s Falconom
Imamo cca. 8500 vojakov, od tega jih je na terenu koliko 400-500? Kje so vsi ostali? Za tol?enje ?leda z leseno palico ne rabi? nobenih ekstra kvalifikacij
Vojska ne sme it ven dokler ne dobi komando. Komando pa dobijo v primeru, da civilna za??ita zaprosi za pomo? vojsko. Civilna za??ita MORA biti koordinator in ne more vsak po svoje zato pa jo imamo in ravno v Postojni so se izkazali vodstvo CZ, da so ?isto nesposobni in so kompletno zamenjali vrh CZ.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
eeeee in kje se zdaj hvali??
Da si obe vre?ki pojedel za zajtrk? :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani