Pravkar so me klicali z Mazda poobla??enega servisa Lepo?a iz MS, so naklonjeni sodelovanju z na?im klubom, to bo potem ?e 4.uradni Mazda servis, pri katerem boste imeli ?lani svoje ugodnosti oz. popuste! NORO!
pri?akovano!,Res da je ?ilav in mo?an ampak leta so leta!
Tle se pa ne strinjam niti malo; angle?ki oz. klasi?ni boks je namre? precej atipi?na zadeva kar se ti?e let, redko kaki "mle?nozobci" dose?ejo ve?je uspehe, kot zanimivost tale prispevek (?isto spodaj, ko je za vrhunec ve?era poskrbel 48-letnik);
Pravkar malo pospravu grad Ludwiga Predjamskega II. oz. moje bivali??e, ker ?ez dobro urco dobim obisk. Edino zaradi pospravljanja bi imel rad vsaj nekaj deset m2 manj?i teritorij, magari kak?no trosobno garsonjero (kot jo ima Cimiroti?).
O?itno sem se zatipku, ker ne vem kako mi je ratal napisat Opravljalnik, disk ne dela, pa mi ?ist ustreza (zaradi mene tudi ?e bi jim napisu da ne obratuje, morajo zastopit). Zanimivo mi je pa npr. kolk ljudi narobe napi?e besedo akumulator (namesto u ukajlajo o).
O?itno sem Siol box pred dnevi prehitro pohvalu.
Sem pa tukaj tole objavu, da vidte kak?en ?kart ho?ejo tr?it.
Dne 14.2.2013 sem pri vas (v centru Ajdov??ina) podalj?al naro?ni?ko razmerje za 24 mesecev in za 49EUR kupil Siol Box.
Zadeva mi je malo manj kot 2 tedna dejansko delovala. Kasneje so se pri?ele te?ave z daljinskim opravljalnikom (naj bi bile poleg spominskega diska to tipi?ne te?ave te ?katle).
Kasneje sem dne 1.3.2013 v istem centru od ga. Kaje Kr?i?nik prevzel nadomestni Box in hkrati svojega prinesel (po le 14-ih dneh na popravilo!!!). Kar je najbolj zanimivo tudi na sedanjem (nadomestnem) daljinec ne deluje oz. deluje le ob?asno. Kar me je pa ?e bolj navdu?ilo pri tej nadomestni ?katli, pa je dejstvo, da DISK NE DELA!!! Pri tem se spra?ujem kak?en smisel ima torej Siol box, ?e pri nadomestnem niti snemalnik ne dela, tisti moj (NOV!!!) bo pa kot ka?e stalna stranka na va?ih servisih, medtem ko bom sam popolnoma izgubljal potrpljenje na va?i ?tevilki - 080 1000.
Sporo?am vam, da v kolikor ne bo zadeva s prvotnim (tistim, ki sem ga kupil in zaradi katerega sem podalj?al naro?ni?ko razmerje za 24 mesecev), trajno re?ena v smislu delovanja, bom zaradi va?e totalne neresnosti in popolnoma nekvalitetnega materiala, pred?asno prisiljen odpovedati naro?ni?ko razmerje. Kako to v praksi izvesti pa se bom posvetoval z odvetnikom, s katerim sem redno v kontaktu. Namre? mi ni do tega, da podalj?ujem naro?ni?ko razmerje zaradi ne?esa kar mi sploh ne prina?a koristi oz. tega niti ne morem uporabljati!
Dans jih je baje B ekipa RM premagala (nisem gledal tekme, da ne bo pomote), me zanima kako bodo igrali z Milanom, ki je eden mojih treh najljub?ih klubov v fuzbalu.
Ker mi je dans prvotni na?rt zaradi katerga sem si pisal dopust, padel v vodo, sem zadevo izkoristil (zraven je bil ?e Canyon), da sva obiskala enega klubskih poslovnih partnerjev (Technoracing v KR), no in so res dobro zalo?eni, prijaznost pa tudi na vrhunskem nivoju. Ve? bo Canyon napisal - ugodnosti, itd.
Fotr mi je dans odpredavu, kako je treba ?ivet, kako se lotit tega in onega, skratka ?ivi leksikon, a jaz o?itno nedono?en?ek. Na fertig sem u?ivu in mu na koncu v meni lastnem tonu povedu kaj si mislim o njegovem vse?ivljenjskem pogledu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lojz - tapravi vsesplo?ni obvlada?!
EDIT;
Pravkar so me klicali z Mazda poobla??enega servisa Lepo?a iz MS, so naklonjeni sodelovanju z na?im klubom, to bo potem ?e 4.uradni Mazda servis, pri katerem boste imeli ?lani svoje ugodnosti oz. popuste! NORO!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani