Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

se vedno bo grd k svina :D

kaj pa kokolada porece?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

grd k svina

ostan na dizlih :hudicek:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Spet sem bolan :angry2::angry2: ....ga pa prodaja za 21.000 ojro...

post-2637-1319634980_thumb.jpg

post-2637-1319634986_thumb.jpg

post-2637-1319634991_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Za nenavornike to tud obstaja :blush: ?

from scratch :) - to pomeni da rabis v osnovi pecko :D Ajvare obvlada

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Madonca, sli? se kot pravi biznis :D :-) :bravo:

Eh sem prepoceni, tolk kokr pride, vcasih pa dobim zase frej postnino...treba je tajkune zj.... :hudicek:

Teb se je pa treba zahvalt, ker si dal pobudo, brez tega se jaz ne bi mel danes upgrade-a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sporocam, da so novemberske kapacitete skoraj zasedene :P .

Fantje po praznikih se slisimo, racunajte na tisti teden/vikend po prvem tednu novembra

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

lu?kah osvetlitve!

tist ko je ozna?eno kam piha je kul :)

stikalo za smernike?? tist za vse 4? :D

Yep

Pol so zarnice sle. Notri sta v bistvu le 2 ce se spomnim, potem pa svetloba potuje po prozorni plastiki.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pride v Manchestru Rooney s petimi frendi v gostilno:

- 6 pirov

Natakar:

- Six pack prodajajo poceni za vas v City mestnem delu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a ni en za zadnega pisu da neki rja ven udarja?

na da se ?e na dolgo pohvalim:

Tempomat dela v nulo, sede?i se fletno ogrejejo, avtomatska klima je poezija, ogledala se super zlagajo... Edino meglenko rabim. :bravo: Usnje je odli?no ohranjeno, za 240.000km pravzaprav NEVERJETNO ohranjeno.

Avto je tih kot mi?ka, potegne blazno lepo..

Edino to ?e kdo ve: lu?ke ni na regulatorju osvetlitve, vi?ine lu?i, in tistemu kje vse piha... A je to "feature" al bo treba odpret pa menjat?

?e bo poraba na mestu mislim da tega ne bom prodajal.

komaj ?akam vikend da po?im gor 5krake od GTjke. :bravo:

Ampak govori? o lu?kah osvetlitve ali tisti lu?ki ki gori ko naj bi bilo vklopljeno (kam piha)

To armaturko sem jaz imel parkrat razdrto na xedoski, lu?ke so izi za zamenjat. Najve? smeha pa je bilo ko je stikalo za vse smernike not padu - z ohi?jem vred

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem soseda s turanom in razbitim polotom (en izmed dveh sosedov, ki sta se po?latala za bajto s polotom in cliotom) zapalil na mazdo. Polo je adijo, medtem ko se je drugi sosed lotil sam popravljati svojo ekonomsko totalko...

In kaj namesto pola? Ja zakaj pa ne mazda. mazda 323 na primer. Hmmmmm pa sva se vsedla za avto net, odklikala do 1500?, klima..... in ?la pogledat malo:

1.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5257224&show=1

Stay away! ne do konca narejen CAI (senzor temperature zraka visi na ?ici pred akomulatorjem), zato pri vzigu obrate nabije do 3500, voda v prtljazniku, gnil lev blatnik zadaj, neka supa dupa akustika....kljuka zadaj je samo skrivljen nosilec, barva ab?lesana...itd itd itd itd - ?verc komerc!

2. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5201370&show=1

in potem popolnoma kontra slika....avto neverjetno lep, le prva ?ipa zgoraj na vogalih malo zaro?ena, mogo?e zadnji odbija? pod dolo?enim kotom drug odtenek, ampak znotraj povsod - pri zadnji gumi ob kilerju - 1A, not kot nov, se pelje skoraj kot 6ka, skratka brez pripomb, vsa el. okna, klima hladi orngi, radio suva, ?ibedahd dela, zimske gume.

Tako da bo zjutraj ARA padla....:)

3. Tegale pa jutri spotoma proti benetkam ogledam - ampak ?e celoten prebarvan.... <_<

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5231843&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zadnji klic - jutri naro?am, smo dobili ?e enega kandidata danes :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prva izku?nja z iStop motorjem
Napisano

Tole je ?katlica v katerem se je 4 dni preva?alo 5 osebkov s torbami, ruzaki.... :notworth:

post-2637-1319452021_thumb.jpg

NA periferique - obvoznici, kjer je vedno guzva, sem cviknil da mi je avto crknil....no nato sem ?ele spoznal da imam istop motor, ki ugasne v leru in spu??eni sklopki.

Moram re?i da mi je bilo to zelo mote?e, ?e ve? mislim, da ta sistem prej ?koduje avtu kot pomaga (pomagal naj bi sicer okolju...). Ko avto ugasne deluje ?e vse - radio, ventilacija, lu?i, skratka vse.

Ko stisne? sklopko avto v?ge iz ni?le in vidno utripnejo glavne lu?i, radio in vse ostalo - ko avto miruje, ni kakega pomo?nega napajanja elektro motorja ali podobno, tudi ventilacija za?ne le pihati - ?uti se da klima ne dela (kompresor).

Sedaj pa si predstavljajte, da sem v gu?vi na cca 5km razdalji ta avto vsaj 15x ?e ne ve? ugasnil in pri?gal, in to s pri?ganimi porabniki, kot so lu?i, ventilacija...itd itd :huh:

Probaval sem ?e ostalo, na mestu ko motor ugasne sem ve?krat pritisnil pedal zavore in ko rata trd - ob tretjem stisku se zopet v?ge motor, ker pa? servo to zahteva....

itd itd.....sistem je anoying do konca in resno se vpra?a? kako je s ?tarterjem in akomulatorjem - vsaj v pogojih kot je velemesto, ker stalno motor dela on/off....kaj ?ele pozimi :huh: .

K sre?i je tu gumb A za izklop sistema!

Obenem je kazalec goriva strmo padal, ker mno?i?na v?iganja avta na ful sigurno porabijo ve? kot avto v leru!!!

Zaklju?ek: razo?aran in ne bi imel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jures ce najdes kaksn deljinc lahko je tudi starejsi model itd. Racunaj name ok. Ker da dam 170 ojrov za daljinc

Mi je pa predrago. Uro pa niti ne nucam ker niti en dan ne vem kdaj kam grem.

?e enkrat - ta najstarej?i daljinci T70 in podobni se kon?ajo pri 140-150?....?e bo kaj, ok, ampak licitacij ne morem spremljati, ker potujem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Res je. Najmanj komplikacij je ?e naro?i? tam pri carsystem.pl nekaj takega. 159?+ 12? po?tnina za t91 daljinec in t90/100 sprejemnik. Pomoje je to ok.

Se sicer prodajajo tudi rabljene stavri, sm gledal ene 2-3 tedne, ampak za?uda se prodajajo po 140? in dalje. Pa ?e ?akat mora? da se licitacije izte?ejo itd..

Yep, to al pa 350? v Sloveniji v ?tacuni samo za daljinc.....noro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se opravi?ujem 2.2 - jarjem, uporabnik mare je dvignil pokrov in na?el Webasto - zna biti da faceliftane nimajo ve? :bravo:

icemann - verjemi da spremljam licitacije zadnje 3 tedne - vse se kon?ajo pri cca 150? - rabljeni....Vpra?aj spektra je isto gledal in obupal, nato kupil NOVEGA T91 za 160 + po?tnina.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Damn!

Sam kaj je fantu bilo, da je ?e visel z motorja pred trkom?? Nezavesten?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Naro?am ?e en komplet po ceni 190? - urca, ?e je kak junak naj se javi do petka, bo cena enaka ker ne bo dodatnih stro?kov po?iljanj.

Daljinec dodatnih 170? s po?tnino - v tem primeru celotna zadeva brez ure samo z daljincem 350?

Sem dobil na ZS kandidata, ampak ?al moramo povedati vsem mazda?em z novo 2.2 ma?ino, da ta nima ve? Webasta tovarni?ko vgrajenega.... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Tekma z vsemi vlo?ki, tud fajtom, a kaj je vse branil......svaka mu ?ast.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e od jutra me na polno neki v ?elodcu boli (pa nism piu), na pou zebe, nikakav sem, jem skoraj ni? :whatever: ....jutr pa LJ maraton, udele?ba obvezna :whatever: ...bomo vidl kaj bo no? prnesla :ne vem:

ti ma? sam tremo.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Je pa lepo videt avione in helikopterje,ki letijo nad Koprom ob 20. obletnici,ko smo"najurili" jugo vojsko domov. :bravo:

jutri odrinemo preka morju, tle bo scalo...(ko sucker :punk: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f speed
Napisano
:danzoman::pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Drugi mazda? se ?e greje.... :D

in to cel luksuz na daljinsko..... :hudicek:

Operacija uspela - po nekaj 'rezih'.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:hudicek:

Boxer itak........na? je isti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz ti pisem preko njih :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.