Tempomat dela v nulo, sede?i se fletno ogrejejo, avtomatska klima je poezija, ogledala se super zlagajo... Edino meglenko rabim. Usnje je odli?no ohranjeno, za 240.000km pravzaprav NEVERJETNO ohranjeno.
Avto je tih kot mi?ka, potegne blazno lepo..
Edino to ?e kdo ve: lu?ke ni na regulatorju osvetlitve, vi?ine lu?i, in tistemu kje vse piha... A je to "feature" al bo treba odpret pa menjat?
?e bo poraba na mestu mislim da tega ne bom prodajal.
komaj ?akam vikend da po?im gor 5krake od GTjke.
Ampak govori? o lu?kah osvetlitve ali tisti lu?ki ki gori ko naj bi bilo vklopljeno (kam piha)
To armaturko sem jaz imel parkrat razdrto na xedoski, lu?ke so izi za zamenjat. Najve? smeha pa je bilo ko je stikalo za vse smernike not padu - z ohi?jem vred
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes sem soseda s turanom in razbitim polotom (en izmed dveh sosedov, ki sta se po?latala za bajto s polotom in cliotom) zapalil na mazdo. Polo je adijo, medtem ko se je drugi sosed lotil sam popravljati svojo ekonomsko totalko...
In kaj namesto pola? Ja zakaj pa ne mazda. mazda 323 na primer. Hmmmmm pa sva se vsedla za avto net, odklikala do 1500?, klima..... in ?la pogledat malo:
Stay away! ne do konca narejen CAI (senzor temperature zraka visi na ?ici pred akomulatorjem), zato pri vzigu obrate nabije do 3500, voda v prtljazniku, gnil lev blatnik zadaj, neka supa dupa akustika....kljuka zadaj je samo skrivljen nosilec, barva ab?lesana...itd itd itd itd - ?verc komerc!
in potem popolnoma kontra slika....avto neverjetno lep, le prva ?ipa zgoraj na vogalih malo zaro?ena, mogo?e zadnji odbija? pod dolo?enim kotom drug odtenek, ampak znotraj povsod - pri zadnji gumi ob kilerju - 1A, not kot nov, se pelje skoraj kot 6ka, skratka brez pripomb, vsa el. okna, klima hladi orngi, radio suva, ?ibedahd dela, zimske gume.
Tako da bo zjutraj ARA padla....
3. Tegale pa jutri spotoma proti benetkam ogledam - ampak ?e celoten prebarvan....
Tole je ?katlica v katerem se je 4 dni preva?alo 5 osebkov s torbami, ruzaki....
NA periferique - obvoznici, kjer je vedno guzva, sem cviknil da mi je avto crknil....no nato sem ?ele spoznal da imam istop motor, ki ugasne v leru in spu??eni sklopki.
Moram re?i da mi je bilo to zelo mote?e, ?e ve? mislim, da ta sistem prej ?koduje avtu kot pomaga (pomagal naj bi sicer okolju...). Ko avto ugasne deluje ?e vse - radio, ventilacija, lu?i, skratka vse.
Ko stisne? sklopko avto v?ge iz ni?le in vidno utripnejo glavne lu?i, radio in vse ostalo - ko avto miruje, ni kakega pomo?nega napajanja elektro motorja ali podobno, tudi ventilacija za?ne le pihati - ?uti se da klima ne dela (kompresor).
Sedaj pa si predstavljajte, da sem v gu?vi na cca 5km razdalji ta avto vsaj 15x ?e ne ve? ugasnil in pri?gal, in to s pri?ganimi porabniki, kot so lu?i, ventilacija...itd itd
Probaval sem ?e ostalo, na mestu ko motor ugasne sem ve?krat pritisnil pedal zavore in ko rata trd - ob tretjem stisku se zopet v?ge motor, ker pa? servo to zahteva....
itd itd.....sistem je anoying do konca in resno se vpra?a? kako je s ?tarterjem in akomulatorjem - vsaj v pogojih kot je velemesto, ker stalno motor dela on/off....kaj ?ele pozimi .
K sre?i je tu gumb A za izklop sistema!
Obenem je kazalec goriva strmo padal, ker mno?i?na v?iganja avta na ful sigurno porabijo ve? kot avto v leru!!!
Zaklju?ek: razo?aran in ne bi imel.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Res je. Najmanj komplikacij je ?e naro?i? tam pri carsystem.pl nekaj takega. 159?+ 12? po?tnina za t91 daljinec in t90/100 sprejemnik. Pomoje je to ok.
Se sicer prodajajo tudi rabljene stavri, sm gledal ene 2-3 tedne, ampak za?uda se prodajajo po 140? in dalje. Pa ?e ?akat mora? da se licitacije izte?ejo itd..
Yep, to al pa 350? v Sloveniji v ?tacuni samo za daljinc.....noro
Se opravi?ujem 2.2 - jarjem, uporabnik mare je dvignil pokrov in na?el Webasto - zna biti da faceliftane nimajo ve?
icemann - verjemi da spremljam licitacije zadnje 3 tedne - vse se kon?ajo pri cca 150? - rabljeni....Vpra?aj spektra je isto gledal in obupal, nato kupil NOVEGA T91 za 160 + po?tnina.
?e od jutra me na polno neki v ?elodcu boli (pa nism piu), na pou zebe, nikakav sem, jem skoraj ni? ....jutr pa LJ maraton, udele?ba obvezna ...bomo vidl kaj bo no? prnesla :ne vem:
ti ma? sam tremo....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani