Ne bit jezen nase saj nisi ti ni? kriv, da je ta fantek pa? tako paranoji?no cmerasto razvajeno dete. V bistvu je bilo dobro, da je bil pred tremi leti izvoljen, da se je sploh lahko izkazal iz kak?nega testa je. ?e ne bi bil bi ?e danes grmel iz opozicije in blatil vse okoli sebe in bil najbolj pameten.
Tako je pa vsaj ob?util kako to zgleda, ko ga zdaj?nja opozicija rahlo masira - res rahlo, ker ?e bi ga oreng bi lahko rev?ek ?e samomor naredil od samga hudega.
Upanje, da bo 1x ugotovil, da je za ve?ino tega kriv sam s svojimi podrepniki, pa ?al spada na oddelek, ki se ukvarja z znanstveno fantastiko.
Aja, JJ odrasti ?e 1x, ker me je sram da imam tako jokico za premijeja.
Ja,jaz sem se tudi zaj...l takrat. Ampak,takrat,ko je tako suvereno napadal takratno vlado,
sem mislil,da je to tapravo.Kaj pa zdaj?Kdo je ?e ostal za nas vodit? Mogo?e pa Popo?
V to temo napi?ite vse slovenske filme katere se spovnete
Ewo da jst za?nem:
Poletje v ?koljki, sre?a na vrvici, vsi kekci, vesna, tu pa tam, jebiga, odgrobadogroba, kajmak in mermelada,slepilo, na svoji vesni, zadnja ve?erja, dolina miru, cvetje v jeseni , gadje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Najraje kak?nega tu z foruma.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani