Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ne bit jezen nase saj nisi ti ni? kriv, da je ta fantek pa? tako paranoji?no cmerasto razvajeno dete. V bistvu je bilo dobro, da je bil pred tremi leti izvoljen, da se je sploh lahko izkazal iz kak?nega testa je. ?e ne bi bil bi ?e danes grmel iz opozicije in blatil vse okoli sebe in bil najbolj pameten.

Tako je pa vsaj ob?util kako to zgleda, ko ga zdaj?nja opozicija rahlo masira - res rahlo, ker ?e bi ga oreng bi lahko rev?ek ?e samomor naredil od samga hudega. :hohoho:

Upanje, da bo 1x ugotovil, da je za ve?ino tega kriv sam s svojimi podrepniki, pa ?al spada na oddelek, ki se ukvarja z znanstveno fantastiko.

Aja, JJ odrasti ?e 1x, ker me je sram da imam tako jokico za premijeja.

Ja,jaz sem se tudi zaj...l takrat. sramezljiv Ampak,takrat,ko je tako suvereno napadal takratno vlado,

sem mislil,da je to tapravo.Kaj pa zdaj?Kdo je ?e ostal za nas vodit? :whatever: Mogo?e pa Popo? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Hehe... je moral Popovi?u kar greben?ek zrast, ko je videl, da lahko morebitnega predsednika dr?i v ?ahu :hohoho:

Ampak res, ?e ga je en ?upan v ko? dal, kaj bi mu ?ele drugi delal - zelo kmalu bi verjetno dobil vzdevek brezhrbteni?ni mehku?ec :P

He,he,res mu je zrastu...to vem iz prve roke,ker sva druga?e kolega. sramezljiv;)

js mam pa izpit jutr,..pa sploh ne vem ?e grem loh pisat,..ker ne vem a je dobu mojo seminarsko al ne,..ker sm jo oddala en dan prepozn :(

...ni?,ti kar pejdi,pa bo? videla na licu mesta,kaj in kako...sej tebi se itaq ni treba kaj posebej pripravljat,ne? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

FILOFEST
Napisano

ti se kr smej <_< neki taga kar ti sigurn ne bo? nikol do?ivu :P

uf,..ne,..?e huj? :D

Alora te preganjajo heavy metalci,ki poslu?ajo klasiko na fulllll... :hudicek::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Ja,to je tista ko?arka,ki tudi mene pritegne in ko se ti skoraj srce zaustavi proti koncu tekme. :jupiii:

Bravo Olimpija... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski filmi
Napisano

V to temo napi?ite vse slovenske filme katere se spovnete

Ewo da jst za?nem:

Poletje v ?koljki, sre?a na vrvici, vsi kekci, vesna, tu pa tam, jebiga, odgrobadogroba, kajmak in mermelada,slepilo, na svoji vesni, zadnja ve?erja, dolina miru, cvetje v jeseni , gadje.

Ewo vi nadaljujte!!

:ouje:

Ta je pa zanimiv... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.