Po precej dolgem cajtu me je spet zamikal da enega udele?nca v prometu, po?ljem direktno k de?urnemu STOMATOLOGU.
Pred 1,5 ure na Vranskem, nek u?iv golf II (brez pri?ganih lu?i za povrh), se mi kao umakne na stran, da grem mimo, no in ko sva vzporedno, za?ne spet proti meni lezt, jaz refleksno stran cuknem, direkt v cel sneg, na sre?o mehak. Sko?im ven iz avta, mu signaliziram da ni normalen (v mojem ?argonu; bil sem ?iv?n in razpizden k zmaj). No on odpelje, jaz pa mal zakolnem in grem dalje. Sam ?e tega se mi manjka da dam kupon enmu kretenu (po mo?nosti pijanmu) z Golfom II. Sicer pa folk je vsega zmo?en; par dni nazaj vem da je bilo v Avdi? ?ovu na R1 govora o tem, zakaj ima toliko Rusov kamere montirane v vozilih - enostavno zato, ker ko ?akajo na kri?i??u lahko un pred njim vr?e v vzvratno prestavo in po gasu, a kriv je pa kao un ki je zadaj (prakti?no vedno), no izsiljevanje za ? se potem hitro lahko za?ne, kamerca pa naj bi deloma prepre?evala take svinjarije.
Peace, pa vozite pametno, ker idiotov je ?e tako zadost po cestah.
@Grega - ?e sem ?ist iskren, bi se ?e najraj?i s ?im tak?nim ukvarjal (magari ne stra?no donosnim), da bi na?im sodr?avljanom vrnil malo optimizma ter zaskrbljenim obrazom povrnil nasmeh. Glede na to, da dnevno videvam ?edalje bolj zagrenjene osebe, ki so mi pri srcu, bi mi to ?e najve? pomenlo.
Glede ostalega bomo pa ?e vidli, te?ko je neki na?tudirat, ker ni ?e nih?e izmed preostalih 7.000.000.000 Zemljanov.
Moje dana?nje maskiranje je o?itno zelo uspe?no (sem ranjenc s povito glavo, itd.) in vsi; "Joj, kaj se je pa teb zgodil?", pa re?em: "Ja a ne ve? kater dan je dons?" pa odgovori; "Ja tork, in?" Hehe, eni majo res dolgo lajtngo.
Take "dolgoproga?e" si z najve?jim veseljem privo??im na naslednji dan norcev (ki bo letos tudi Velki pondelk) - 1.4.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
... s tem da to ni izgubljeni ku?a, ki si je pri?gal cigareto in hkrati uriniral, pa? pa ...
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani