Evo, zrihtal zadevo... motor sem zamenjal, malo prilagodil gumjaste cevke, ker sta motor in pumpa drugih dimenzij. Je pa zdaj notri motor, ki ima elektronsko za??ito, da ?e slu?ajno ni vode (ni pumpa obremenjene) se motor ustavi in prepre?i pregrevanje. ?al pa je cel stroj prestar (15 let) in nima mo?nosti priklopit signalnega voda iz motorja, da bi sporo?il ?e stroju naj ugasne tudi grelec, ?e zmanjka vode.
Sicer sem se namatral za ene tri ure, zraven parkarat oreng zaklel, dvakrat me je elektrika mal po?latala ampak naslednjega pomivalca zmontiram v mi?e.
u to je cool - mene je to pokonc drzal do 02:00 ko sem popravljal konvektorje....
A kaj zdaj hitreje - bolje opere, oz. porabi manj vode?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jaz sem pa sprobal kako deluje odto?na cevka na akomulatorju na ?olnu.... Tisti, ki je nazadnje vezal ?trom v ?olnu je bil pravnik....+ z akomulatorja na stikalo iz stikala pa naprej na zemljo lu?k ....s tem da je stikalo pri?ravfal direktno na ozemljen nosilec sede?a....vsa ?ast res
zrihtano druga?e, pali ko ?us
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
...ne?u, pa ne zna?, ko je u vratima? Samire jebote!!!
...znam, znam, zato ti ka?em pucaj ti, ja ne?u!!!
...Pa dajmo mi Vidiću, da on puca, on je daleko od Italije, tamo negdje u Engleskoj mi se ?ini, on ne zna toliko, ko je Samir? ...Ta?no, e genije moj, neka on zaj... ......
Nekako tako ja...samo kaj, ko so krive slabitve in odpisi dr?avam v EU in Gr?iji ki propadajo...druga?e se dela z dobi?kom, ampak gre vse za odpise in slabitve, na koncu izguba ipd....
Avstrijska banka Erste Bank je ?okirala vlagatelje z napovedjo leto?nje izgube, sledila pa je ?e banka Raiffeisen, ki jo je tudi prizadela kriza na Mad?arskem.
Dunajska Erste Bank, ki ima zelo razvejano mre?o v Vzhodni Evropi, naj bi imela letos od 700 do 800 milijonov evrov izgube, delni?arji pa bodo ostali brez dividend. Delnice so v ponedeljek padle za devet odstotkov, danes dopoldne pa ?e za dodatna dva odstotka in pol. Banko je zlasti prizadela kriza na Mad?arskem, zato je odpisala 450 milijonov evrov dolgov. S temeljitim ?i??enjem svoje bilance ?eli v naslednje leto vstopiti z zdravimi temelji in ?e v prvem ?etrtletju leta 2012 ustvariti za 250 milijonov evrov dobi?ka.
aja...letos pa 700mio dobi?ka ki gre ?ao.
Volksbank pri?akuje miljardo eur
Recesije ni ?e konc, to bo ?e celo sraje...
RO in HU sta v globji krizi kot Gr, le da to nikogar ne **** ker niso v EUR zoni.
KBC PL se je prodal Katarcem, Erste je odpisal 800MIO, od tega 930M v RO in HU.......................
aja - vse so na?e stranke....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani