Predlagam da nardimo Stranko MAZDA?I SLOVENIJE, in gremo v parlament, ?e ima lahko vsak idijot svojo stranko jo pa imejmo ?e mi.
Kakor se jez spoznam sploh ni tak problem to spelta, ve na?i zafu... kuri.
Ustanovitveni kongres s ?evapi! .
Da dodam ?e k volitvam, najraje bi pa pred zid dal tiste slovence, ki so stalno glasni a voli??a v?eraj niso videli, ?e? ja kaj bo pa ?e grem....jaz vsakega najprej vpra?am, a si volil...NE, ja pol pa STFU!
Druga?e pa volitve so mimo, sedaj pa el classico
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kalimero je pa zgubil ?e tisti miliprocent pri meni, ko v prvem govoru ?e napoveduje nove pred?asne volitve....pa dobr ?lovek je izgubil ne samo volitve ampak ?e zdavnaj stik z realnostjo - ?e ne voli? (zmaga) SS bo svet ?e slab?i...
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLoooser
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kaj pa tebi ni jasno?Si retardiran in mora? vsem pokazat da ima? na svojmu zapufanmu avtu tudi meglenke? ?e je ob 07:30 na LJ obvoznici kolona vozil s 100 km/h, vidljivost 500m WTF pol rabi? zadnje meglenke????e dobr da ni kje semaforja ker bi dobil tist kreten 1x okol kepe
In ?e je megla na polno in ima? 40m za sabo nekoga kaj misli? da te ne vidi al kaj? To mislijo samo taki slepci kot si ti, ker ?e ti ne vidi? ?e ne pomeni da tudi drugi ne vidijo.
?e bo? ti napisal A bo on B, ?e pa ti B bo on A....kapi?? ne se razburjat...
Mene pa ?e bolj kot te meglenke raz... kamionarji, ki imajo spredaj cel Las Vegas od kri?ev, reflektorjev, smrekic....zadaj pa 2 tlivki, po mo?nosti ?e kak crknjena in zamazana na polno. Kar naenkrat pred teboj kasion...wtf..!!
Za. Sam ne ?tekam v Ljubljan so bli Cigi-ji vedno Igorji al pa Cigo original
Za vse ki ne veste - tablica LJ-CIGI na mazdi nisem jaz ampak moja lep?a polovica....to je njen nick iz dekli?kega priimka, ki sem se ga preko tablice nalezel ?e jaz (tablico sem dal gor jaz)
jankovi? tone...bolje da bi ostal ?upn, ker v Ljubljani je varen, sedaj pa je sebe dal na plano da ga raztrgajo, ni? druga?en ni od ostalih, le veliko bolj naiven, ma pa veliko putra na glavi - slovenski berlusconi
JJ & Company so se lepo zmenili, ?eprav se koljejo (Virant, ?erjav), Ne glede na to ali SDS zmaga z 20% ali 50% bo imela enako ?tevilo sede?ev, s tem bi bila pahor in Zoki mo?nej?a v opoziciji, z virantom in ?erjavom pa ravno prav dodatnih stol?kov pobere, da ni treba Kahlu dajat ministstev.....
Sam ko gledam tele butare na soo?anjih, vzamem nazaj marsikatero besedo proti Pahorju, ?lovek samo pirhov nima, to je velik problem.....sam sem ?e v tistem velikem procentu neopredeljenih....
No sicer je pa to en velik larifari komercialni, saj programi delajo le dokler je notri tvoj SIM. Namre? v telefonu nastavi? text smsa - na primer kje je telefon, ali za gps lokacijo kje si - in ko po?lje? tak SMS z drugega telefona, se telefon ali javi s sireno ali dobi? nazaj gps lokacijo (?e telefon vidi satelite)
Ampak takoj ko 'nov lastnik' zamenja SIM kartico so vse funkcije ?le rakom ?vi?gat...........edina prava zadeva je preko imei-a
Tudi tale, ki ga omenja? - ?e bo kdo zamenjal kartico ga bo program najprej vpra?al po username in pass....da cancel in je...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vkolikor bo Real v rahli prednosti ?e bunker
2 x 45min real ne more napadati in se odpirati...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani