Kar izvoli, ce ti pase, to je bila nekje v starosti moje mame in nimam zelja v stilu M.I.L.F., da ne recem GILF.
(Kar se tice akumulatorja je potem klicala Mazda asistenco in verjamem,da se nekako postimali in to verjetno ne s potiskanjem)
Sicer ne vem, kaj si imel ti v mislih, a jaz sem mislil takole:
Najprej porine? in poskusi? v?gati na porivanje (pri tem je potrebno biti zelo pazljiv s sklopko, da ne nastanejo ?e ve?je te?ave), ?e ne pomaga, pa kable in malo napolni? njen akumulator.
No, ?e je star eno leto, je pa res najbolje poklicat asistenco, pa naj re?ijo...
Danes me je pa na obrate spravil prodajalec v OBIju. To sre?o je imel, da nisem imel lopate s seboj. In nisem se takoj zna?el, da jih verjetno imajo tudi tam in da bi lahko kar takoj kak?no preizkusil pred nakupom...
Pridem pred razrez lesa ob 10:10, pa je tam listek, da danes za?nejo ?ele ob 10:30. In sem ?akal. Pa se nas je nabralo kar nekaj in smo ?akali. Ob 10:30 ?e vedno ni bilo nikoga. In smo ?akali. Pa ob 10:40 po?asi prileze trgovec in se prav po?asi za?ne pripravljat, ?eprav se je pripravljal k delu kot bolni srat... Pa mu omenim, ?e bi lahko malo pohitel, ker se mi mudi, se pa postavi pred pult in odgovori: "Zavedajte se, da sem jaz od vseh tukaj najbolj dobi?konosen."
Mislim, a je to odnos do strank? Kdo ga pla?uje? ?e dobi pla?o od denarja, ki ga tam pustimo stranke, se bo mo?i?ek malo druga?e obna?al. In ?e strank tam ne bo, se lahko dobi?konosne? samo nekje praska...
Je priletel tja ?e nekdo (domnevam da vodja) in sem mu razlo?il, da niso edini in naj se zamislijo nad odnosom in da je samo 10 km naprej v ?rni?ah ?e eno podjetje, ki prodaja vezane plo??e in iverke. Pa sem se obrnil in od?el. In pri blagajni opazil, da mi je sledila vsaj polovica "?etice", ki je ?akala pred razrezom...
Imam tiskalnik HP Deskjet F-4180. Pred ?asom je zmanjkalo barvne kartu?e. Pred kratkim sem zamenjal obe, ker mi je zmanjkalo tudi ?rne, pa vseeno ni tiskal barv. Danes sem si vzel ?as in spro?il ?i??enje glav. ?rna dela odli?no (to je tudi prej), barvna ne da ?isto ni? od sebe. Pa sem ?e dvakrat spro?il ?i??enje glav, a barvna ?e vedno ne dela. Pa sem jo vzel ven, a ni videti, da bi bilo kaj narobe (nikjer nobene pozabljene nalepke). Montiral sem jo nazaj, pa ?e vedno ne dela.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja naslednja BTjka bo Smart...
https://www.youtube.com/watch?v=Cnemg6xPgGA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani